0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Østrupvej 6B
3480 Fredensborg

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 112 m²
Kontant 2.490.000
Ejerudgift pr.md. 3.757

Charmerende rækkehus med udsigt til Fredensborg Slot

Vil I bo tæt på både byen og naturen i Fredensborg, så ligger jeres nye hjem muligvis på Østrupvej. Her finder I dette charmerende og velholdte rækkehus på grænsen til Fredensborg Slotspark. Den smukke slotshave, områdets skove og Esrum Sø er blot en kort spadseretur væk, og de mange spisesteder og indkøbsmuligheder i centrum af Fredensborg kan I ligeledes gå til på få minutter.Boligen har ikke bopælspligt.

Udefra præsenterer ejendommen sig elegant med hvidpudset facade, rødt sadeltag og sprossevinduer - præcis som Fredensborg Slots sidebygninger. Ligheden er ikke tilfældig, for huset er nemlig opført i 1880 som bolig for slottets kuske. Huset er løbende moderniseret, så I flytter ind i et både flot og velholdt rækkehus på tre etager.

I boligens opholdsområde ligger dagligstue og spisekøkken i åben forbindelse, og her er god plads til både spisebord, sofaarrangement og en læsekrog. Det lyse Vordingborg-køkken er fra 2012 og har fin opbevaringsplads. De rustikke, frilagte loftsbjælker minder om husets historie, og fra køkkenets franske altan har I ligesom fra førstesalen udsigt til slottet og det tilhørende orangeri.

På førstesalen finder I to regulære soveværelser samt et lækkert badeværelse med bruseniche og hvide marmorfliser på væggene. Underetagen byder på en stor hall, et godt gæstetoilet samt et praktisk vaskerum.

Den sydvendte have er anlagt med fliseterrasse, græs, store rododendronbuske og varieret beplantning. Haven er meget privat, og da huset ligger for enden af en lukket vej, er der rig mulighed for at høre fuglene fløjte. Udefaciliteterne inkluderer desuden en fin dobbeltcarport samt nydelige fællesarealer, der holdes af en gartner.

Udkørsel fra ejendommen kan både ske ad Østrupvej og Skipperalle.

Der er naturligvis meget mere at se og høre om med en historisk ejendom som denne. Vil I opleve det hele selv, så kontakt danbolig for en fremvisning.

Fredensborg by
Kunne du tænke dig at bo i en hyggelig by med gågade, miljø, slot og naturen lige uden for døren? Så er Fredensborg by stedet, du skal bo.

Her er smukt, hyggeligt, og et bycentrum med gågade med dagligvare- og specialbutikker.

Fredensborg ligger i den nordvestlige del af kommunen og ligger lige op til Fredensborg Slot, slotsparken og Esrum Sø - så natur mangler der ikke.

Fredensborg Slot giver byen et royalt snit og gør byen til noget særligt, når byens borgere en gang om året byder Dronningen og hendes familie velkommen med fakkeltog. Det sker hvert år omkring midten af april.

Kvaliteten i daginstitutionerne og skolerne er i højsædet. Fredensborg Kommune har nogle af de bedste institutioner i Danmark. F.eks ligger den nyeste og mest moderne skole i Fredensborg by.

Byen har butikker med dagligvarer, tøj, sko, blomster og en række restauranter og ishus ved slottet.

Samtidig er her gode muligheder for at spille golf og dyrke andre sportsgrene, såsom cykling, løb og ikke mindst ridning.

Fredensborg har mange store ejendomme og landejendomme, pæne kvarterer med villaer og rækkehuse, men der er naturligvis også lejligheds- og andelsboligbebyggelse.

Åbent hus

Østrupvej 6B, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Østrupvej 6B
3480 Fredensborg

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 112 m²
Kontant 2.490.000
Ejerudgift pr.md. 3.757
Sagsnummer 08300002993
Byggeår 1880 / 1981
Energimærke C
Rum 3
Plan 3
Boligareal 112 m²
Carport 22 m²
Grund 152 m²
Vægtet areal 110 m²
Liggetid 188
Standard finansiering
Udbetaling 125.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.459 / 9.454
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Steen Læssøe

Steen Læssøe
Indehaver - Ejendomsmægler MDE
Telefon: 51388644

Mark og Steen Læssøe
Helsingørsvej 1
3480 Fredensborg

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig