0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Hasselvej 1
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 148 m²
Kontant 2.975.000
Ejerudgift pr.md. 5.158

Lys og flot vedligeholdt etplansvilla i det naturrige Sørup - tæt på Esrum Sø og Fredensborg Slotspark

Denne flotte etplansvilla i Sørup er det perfekte match til den aktive børnefamilie, der ønsker at bo i fredelige omgivelser med smuk natur lige uden for døren. Huset ligger så tæt på Esrum Sø, at I fra haven kan spejde ned til det blanke vand, og en kort spadseretur bringer jer til Fredensborg Slotsparks smukke arealer.

Fredensborg Roklub og Fredensborg Golf Club ligger også blot få minutters gang fra adressen, og både skole, bymidte og station kan nås på mindre end ti minutter på cykel.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og præsenterer sig derfor i god stand fra start til slut. Blandt de seneste forbedringer er eksempelvis udskiftning af alle vinduer og døre i 2008, og på samme tidspunkt blev boligens to badeværelser også renoveret - det ene med badekar og det andet med brus.

Indretningen er lys og indbydende med hvide vægge og lofter og nydelige plankegulve i alle værelser. Begge badeværelser og det rummelige bryggers har smagfulde, ensartede klinker, og alt interiør i huset er holdt i et hvidt, tidsløst design.

Den velovervejede planløsning giver god plads til børnefamilien, for boligen byder på hele fire gode værelser og to store sammenhængende opholdsrum.

Hjemmets kok kan se frem til at forberede middagen i et stilrent Boform-køkken med grebsløse elementer og integrerede Miele-hvidevarer i børstet stål. Det store rum har god plads til et langt spisebord, og de mange vinduer giver et smukt lysindfald fra vest. Her er også direkte udgang til havens terrasse, og en dobbeltdør leder ind til en stor opholdsstue. Stuen har som køkkenet store vinduespartier og terrassedør ud til haven.

Haven er omgivet af velvokset hæk, hvilket sikrer jer ugenerede timer i jeres egen grønne oase. Her kan I nyde solen dagen igennem på plænen eller på den store terrasse, der er delvist overdækket, og de gamle træer skaber en hyggelig atmosfære til udemiljøet.

Lyder alt dette som noget for jeres familie? Så kontakt danbolig allerede i dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hasselvej 1!

BEMÆRK DER ER INGEN BOPÆLSPLIGT VED KØB AF HELÅRSBOLIG I FREDENSBORG KOMMUNE.

Fredensborg by
Kunne du tænke dig at bo i en hyggelig by med gågade, miljø, slot og naturen lige uden for døren? Så er Fredensborg by stedet, du skal bo.

Her er smukt, hyggeligt, og et bycentrum med gågade med dagligvare- og specialbutikker.

Fredensborg ligger i den nordvestlige del af kommunen og ligger lige op til Fredensborg Slot, slotsparken og Esrum Sø - så natur mangler der ikke.

Fredensborg Slot giver byen et royalt snit og gør byen til noget særligt, når byens borgere en gang om året byder Dronningen og hendes familie velkommen med fakkeltog. Det sker hvert år omkring midten af april.

Kvaliteten i daginstitutionerne og skolerne er i højsædet. Fredensborg Kommune har nogle af de bedste institutioner i Danmark. F.eks ligger den nyeste og mest moderne skole i Fredensborg by.

Byen har butikker med dagligvarer, tøj, sko, blomster og en række restauranter og ishus ved slottet.

Samtidig er her gode muligheder for at spille golf og dyrke andre sportsgrene, såsom cykling, løb og ikke mindst ridning.

Fredensborg har mange store ejendomme og landejendomme, pæne kvarterer med villaer og rækkehuse, men der er naturligvis også lejligheds- og andelsboligbebyggelse.

Åbent hus

Hasselvej 1, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Hasselvej 1
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 148 m²
Kontant 2.975.000
Ejerudgift pr.md. 5.158
Sagsnummer 08300002848
Byggeår 1973
Energimærke F
Rum 6
Plan 1
Boligareal 148 m²
Carport 25 m²
Udhus 17 m²
Grund 1.124 m²
Vægtet areal 155 m²
Liggetid 510
Standard finansiering
Udbetaling 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.612 / 11.349
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Mark Læssøe

Mark Læssøe
Indehaver - Ejendomsmægler MDE
Telefon: 51388645

Mark og Steen Læssøe
Helsingørsvej 1
3480 Fredensborg

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig