0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Digelsvej 3
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 114 m²
Kontant 2.295.000
Ejerudgift pr.md. 2.837

Hyggelig og charmerende lille hus på landet.

Liehaveri - Stråtækt egoist landvilla for 2-3 personer, dejligt fredeligt - midt mellem Fredensborg og Humlebæk. Højt beliggende med god udsigt.
Fiber-net indlagt med hurtig internetforbindelse - og TV-signal.
Boligareal 114 kv.m. samt god have 435 kv.m. - til marker mod syd.
Huset indeholder: køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Lotus-brændeovn. Udgang til terrasse. Stueplanet byder derudover på grovkøkken/bryggers samt badeværelse og garderobeværelse.
Førstesalen udgøres af ét stort soveværelse, der evt. kan deles op. Fra 1. salen er der milevid udsigt over landskabet.
Huset er opført i år 1900. Velegnet til den lille familie der ønsker at sætte sit eget præg på denne hyggelige plet.
Brændeskur/udhus samt drivhus.
Rimelig afstand til City - få km til Humlebæk/Kystbanen.
BEMÆRK DER ER INGEN BOPÆLSPLIGT VED KØB AF HELÅRSBOLIG I FREDENSBORG KOMMUNE.

GODT NYT TIL PENDLERNE:
Efter udvidelsen af Helsingørmotorvejen lyder meldingerne fra de faste pendlere, at det er blevet nemmere at komme igennem myldretidstrafikken - der er stort set ingen kø om morgenen.
Dette, kombineret med attraktive boligpriser i området gør 3480 Fredensborg til et yderst attraktivt sted at bo.
I Fredensborg er der rig mulighed for at nyde naturen enten ved Esrum Sø, i Fredensborg Slotspark eller i Knurrenborg Vang, og der er masser af fritidsmuligheder for hele familien.

Åbent hus

Digelsvej 3, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Digelsvej 3
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 114 m²
Kontant 2.295.000
Ejerudgift pr.md. 2.837
Sagsnummer 08300003037
Byggeår 1900 / 1981
Energimærke D
Rum 3
Plan 2
Boligareal 114 m²
Udhus 29 m²
Grund 435 m²
Vægtet areal 117 m²
Liggetid 91
Standard finansiering
Udbetaling 115.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 10.542 / 8.697
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

Vi boede i kommunen og holdt øje med netop dette hus, idet beliggenheden er så dejlig og fredelig. Det er et af de højeste punkter i området, hvilket giver en skøn udsigt. Huset er et hyggeligt lille bondehus som vi har moderniseret løbende igennem de 31 år, som vi har boet her. Her er ingen lysforurening, så vi har en pragtfuld stjernehimmel. Her er lige skønt sommer som vinter. 5 min. gang til busforbindelse til Humlebæk St./Kystbanen (4,5 km.) og samme afstand til Fredensborg st. (Lokalbane Hillerød). 35 km. til Rådhuspladsen. Komfur er placeret i tilbygn./værksted. Huset er kalket okkergult. Vi har meget få "dræbersnegle" da naboens flotte påfugle tit er på besøg i haven. Lang overtagelse er ikke noget problem.

Sådan er kvarteret

Vi er rigtig på landet her og alligevel så tæt på byerne Fredensborg og Humlebæk med skoler, handlemuligheder og byliv. Vores nabo mod nord har dyr, som vi kan nyde at se på. Vores nabo mod syd (1 km væk) er Digelsgård Rideskole. Her kører kun få biler i døgnet.

Det viser vi vores gæster

Først og fremmest vores dejlige udsigt, men også Langstrup Mose, Knurrenborg Vang, Louisiana, Sletten Havn er et besøg værd. Hele området rundt om Esrum Sø med Kloster og Møllegård, Fredensborg Slots flotte park er også gode udflugtssteder. Vi bor jo midt i smørhullet.

Her handler vi

Asminderød Brugs - 3 km herfra. Men også Netto, Kiwi og Aldi i Fredensborg og Irma, Brugsen og Fakta i Humlebæk Center. Begge byer har et godt handelsliv, som også byder på caféliv.

Her slapper vi af

I haven og drivhuset og på ture i omegnen.

Hvorfor flytter vi herfra

Vi har nydt at bo her i dette hyggelige gamle hus som har været en skøn ramme omkring vores liv, med vores 2 sønner og flere dejlige hunde, katte og andre kæledyr, de sidste mere end 30 år. Nu er det på tide at se os om efter en god seniorbolig.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Mark og Steen Læssøe
Helsingørsvej 1
3480 Fredensborg
4848 4500

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig