Villa
Nyhed!

Dronningensvej 29
2000 Frederiksberg

  • Kontantpris 22.995.000 kr.
  • Ejerudgift 19.624 kr.
  • Boligareal 292 m²
  • Grundareal 599 m²
  • Rum 12
  • Energimærke
Villa
Nyhed!

Dronningensvej 29
2000 Frederiksberg

  • 22.995.000 kr. 292 m² 12 rum

Udsøgt Frederiksbergvilla til to familier/flere generationer - lukket vej nær Frederiksberg Have

Det er en særdeles fornem kombination af byliv og fredelig villa-idyl, I får i denne flotte villa på Dronningensvej 29 på Frederiksberg. Her er fredeligt, som på enhver anden lukket villavej samtidig med at Frederiksberg Have, Zoo, metroen og alle byens attraktioner blot er få minutter til fods eller på cykel fra jeres hoveddør. Villaen har tre beboelige plan inklusiv fuld kælder og er indrettet som to separate boliger. Huset er således gearet til, at man her kan bo sammen to familier eller flere generationer under samme tag. Heroveni kommer en skøn, ugeneret have med terrasseområde, frugttræer og græsplæne - velkommen til!
 
Beliggenheden er vitterlig noget nær perfekt! Vejen er lukket og har således minimal trafik, og da den endvidere er privat, er det gratis at parkere. Derudover er der både (privat) skole og en integreret institution på vejen, så livet for en børnefamilie virkelig gøres nemt og overskueligt. Den Grønne Sti løber forbi overfor huset, så I nemt og sikkert kommer videre ind mod byen enten på cykel eller til fods.
 
I bliver ejer af en klassisk villa fra 1892. Ejendommen er løbende vedligeholdt med blandt andet tag fra 2006 og omfangsdræn. Boligen på første- og andensalen er totalrenoveret i 2015 og fremstår således i særdeles flot og indbydende stand.
 
Huset er lige nu indrettet med en bolig i stueplan og én, der strækker sig over første- og andensalen. Der er separat indgang fra hovedtrappen til alle tre plan, så alle kan få privatliv.
 
I stueplan kommer du fra entréen direkte ind i et dejligt køkken-alrum med en stue i forlængelse. Rummet har brændeovn og er belagt med massive egeplanker og har en helt vidunderlig spiseplads med indbygget bænk i karnappen ud mod haven. Etagen er der derudover indrettet med tre soveværelser, et gæstetoilet og et depotrum. Fra lejligheden fører en separat trappe ned til kælderen, hvor der er blandt andet er badeværelse.
 
I 2015 blev første- og andensalen lagt sammen til en samlet bolig, og stort set alt blev renoveret. I får her et lækkert køkken-alrum fra Københavns Møbelsnedkeri i olieret eg belagt med en italiensk granitbordplade. Mod syd er der udgang til en dejlig terrasse med flot udsigt over kvarteret. Etagen byder også på to store soveværelser, et lækkert og rummeligt badeværelse med gulvvarme, fritstående badekar samt et separat vaskerum.
 
Der er forbindelse til andensalen både inde fra lejligheden og fra hovedtrappen. Heroppe venter en rigtig hyggelig etage med loft til kip, synlige loftsbjælker og samme massive plankegulv i eg som i stueplan. Etagen er indrettet med en stue med udgang til altan, tre værelser samt et badeværelse.
 
Der venter masser af ekstra plads og muligheder i kælderen som foruden badeværelset er indrettet med værksted, vaskerum og flere disponible rum.
 
Foruden den hyggelige have med stor terrasse og græsplæne får I også et åbent cykelskur, to åbne redskabsrum samt en p-plads på grunden, som er forberedt til elladestander.
 
En sjældent udbudt ejendom med stor herlighedsværdi, et væld af muligheder og en beliggenhed, der er svær at slå. Bestil hellere en fremvisning i dag!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1892
Rum 12
Bad 3
Toilet 3
Plan 4
Boligareal 292 m²
Kælder 112 m²
Grundareal 599 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 22.995.000 kr.
Ejerudgift 19.624 kr.
Finansiering
Udbetaling 1.150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 131.584 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 107.306 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 104.899
Skatteprocent 24,57%
Grundskyld 3,1‰
Kirkeskat 0,5%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Solbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Solbjerg
God shopping
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Frederiksberg C v/la Cour og Sørensen

Solgt maj 2024
Lejlighed
Solgt

Rahbeks Alle 10, st.. tv., 1801 Frederiksberg C

69 m² 3 rum
Solgt maj 2024
Lejlighed
Solgt

Vesterbrogade 188, 2. tv., 1800 Frederiksberg C

97 m² 3 rum
Liebhaver
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Hollændervej 28, st.. mf.., 1855 Frederiksberg C

217 m² 4 rum
Liebhaver
Solgt april 2024
Villa
Solgt

C.F. Richs Vej 59, 2000 Frederiksberg

162 m² 5 rum