0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder mm.

Tårngade 8
7600 Struer

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 122 m²
Kontant 775.000
Ejerudgift pr.md. 1.762

Charmerende byhus tæt ved centrum.

Denne hyggelige ejendom er placeret centralt i Struer, ikke langt fra hverken banegård, uddannelsesinstitutioner, biograf og havnemiljø samt meget andet.

Indretning: Entré, spisestue, køkken med masser af skabsplads, opholdsstue af en god størrelse med udgang til terrassen, badeværelse med toilet, vask og bruseniche. Fra køkkenet er der udgang til bryggerset hvor der er bordplads og vask, samt plads til hårde hvidevarer. Herfra er der også udgang til terrassen og haven samt opgang til 1. salen.

1. salen er indrettet som følgende: Fordelingsgang, ældre toilet, 3 gode værelser hvor der fra det ene af værelserne er udgang til altanen.

Kælderen er indrettet med: 2 disponible rum.

Åbent hus

Tårngade 8, 7600 Struer

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Tårngade 8
7600 Struer

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 122 m²
Kontant 775.000
Ejerudgift pr.md. 1.762
Sagsnummer 279-000-521
Byggeår 1910
Energimærke F
Rum 5
Boligareal 122 m²
Kælder 20 m²
Grund 717 m²
Vægtet areal 126 m²
Standard finansiering
Udbetaling 40.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 3.865 / 3.066
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Der er virkelig mange gode og attraktive ejer-boligkvarterer. Dels ældre op til bymidten og dels mange i nyere villaområder med stisystemer til skole- og idrætsfaciliteter. Ikke mindst Bremdal har nogle gode villakvarterer, hvor mange ligger tæt ved dejlig badestrand. Hjerm Centralt beliggende stationsby med 7 km til Struer og 8 km til Holstebro. Der er flere gode villaområder. Landsbyskole med elever op til 7. klasse. Børnehave og skolefritidsordning. Idrætshal. Vejrumstad/ Vejrum KirkebyCentral beliggende mellem Struer og Holstebro. Flere gode villaområder. Skolebus til Asp Skole med elever op til 9. klasse. Idrætshal. Ingen børneinstitutioner. Asp og Linde Landsbyer 8 og 11 km vest for Struer med gode villaområder. I Asp findes en landsbyskole, børnehave og skolefritidsordning samt idrætshal. Lukket skolevej mellem byerne. Dagligvareindkøb i begge byer. Humlum – Toftum Bjerge – ResenNordvest for Struer. Flere villaområder i Resen og Humlum. Børnehave i Humlum og landsbyskole med elever op til 7. klasse. Friskole i Resen. Idrætshal i Humlum. Desuden god badestrand ved Humlum og flot natur i sommerhusområdet, Toftum Bjerge, hvor der findes en flot 18-hullers golfbane. Mange turister i sommerhalvåret. Gode indkøbsmuligheder i Humlum.

 • Struer Kommune har pasningsgaranti. Til rådighed står dagplejen, vuggestuer, børnehaver og skolefritidsordninger.

 • lokalområdet

  Mange områder i kommunen har smukt og varieret natur med bakker, skrænter og lyng- og skovarealer, hvor der findes afmærkede stisystemer. Også Struer by har et godt og veludviklet stisystem i grønne bælter til fodgængere og cyklister. Kommunen er i sommerhalvåret meget præget af turisme. Der er et stort hotel, vandrehjem, campingpladser samt et stort sommerhusområde mod nord ved Toftum Bjerge og et mindre område ved Livbjerggård mod Vinderup i øst, i alt ca. 700 sommerhuse.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

danbolig Struer
Vestergade 4
7600 Struer
97850666

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig