• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  danbolig Varde

  Smedegade 2
  6800 Varde
  Tlf.: 7015 5100
  Fax.: 7521 2765
  CVR: 35408568

  Velkommen hos danbolig Varde

  Hos danbolig Varde har vi mange års erfaring som ejendomsmæglere, og derudover har to af tre medarbejdere en baggrund i bankverdenen. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

   

  Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris, også på din bolig.

   

  Vores butik ligger på byens strøg - som nabo til det flotte torv i Varde. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

   

  Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.

  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  danbolig Varde
  Smedegade 2
  6800 Varde

  Telefon 7015 5100

  danbolig Varde

  Smedegade 2
  6800 Varde
  Tlf.: 7015 5100
  Fax.: 7521 2765
  CVR: 35408568

  Ansatte

  • Indehaver

   Klaus T. Thomsen

   Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder

   Tlf: 7015 5100

  • Medarbejdere

   Tobias Vigen Damgaard

   Finansøkonom / Sagsbehandler

   Tlf: 7015 5100

  • Knud Metum

   Seniorkonsulent / Ejendomsmægler

   Tlf: 7015 5100

  • Valdemar Bergholdt Mortensen

   Salg & Vurdering

   Tlf: 7015 5100

  Kontakt

  Tobias Vigen Damgaard

  Om Tobias Vigen Damgaard

  Finansøkonom / Sagsbehandler

  7015 5100

  tobias.damgaard@danbolig.dk

  Kontakt

  Klaus T. Thomsen

  Om Klaus T. Thomsen

  Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder

  7015 5100

  klaus.thomsen@danbolig.dk

  Kontakt

  Knud Metum

  Om Knud Metum

  Seniorkonsulent / Ejendomsmægler

  7015 5100

  Knud.Metum@DanBolig.dk

  Knud har nu været selvstændig ejendomsmægler siden 1995, og er indehaver af DanBolig-butikkerne i Varde, Oksbøl og Henne. Han er bl.a. uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og bestyrer til daglig butikken i Varde. Siden Knud begyndte at drive selvstændig ejendomsmæglerfirma, har ønsket været at videreføre den sikkerhed og høje grad af ansvar han oplevede i bankverdenen, hvor han gennem 30 år bl.a. bestred filialchefposter i Ansager og Nørre Nebel. Knud er i dag bosiddende i Varde, og med tidligere bopæl i såvel Nr. Nebel som Billum, er kendskabet til hele Ny Varde Kommunes geografiske område særdeles stort - hvor selv den mindste lille flække vækker genkendelse hos Knud. Udover badminton og tennis med vennerne, benytter Knud gerne fritiden til at lade batterierne op på racercyklen rundt omkring i den vestjyske natur.

  Kontakt

  Valdemar Bergholdt Mortensen

  Om Valdemar Bergholdt Mortensen

  Salg & Vurdering

  7015 5100

  valdemar.mortensen@danbolig.dk

  Det siger vores kunder

  • Solgt

   Horsfold 152

   Vi har fået god behandling fra Danbolig fra dag 1 af. Vi har oplevet imødekommenhed og professionel behandling hele vejen igennem. Det har vi kun været glad for!

  • Solgt

   Præstegaardsvej 23

   Vi stod i den situation, at vi skulle sælge vores gamle præstegård, for at kunne bygge noget nyt. Det ville blive for dyrt for os at restaurere det gamle, og vores ide var og er, at vi vil samle sognehus og præstebolig, så det ligger i tæt tilknytning til kirken. Vi skulle vælge ejendomsmægler, og i mellem de tilbud vi tog ind, faldt valget på Danbolig i Varde. Et valg, vi ikke fortrød. Klaus og Knud stillede sig til rådighed med al deres viden på området. Det er en lidt anderledes opgave, at sælge en præstebolig. Der er mange regler og restriktioner på en handel af denne art, så der var meget at sætte sig ind i, hvilket de gjorde på bedste vis. Vi har i løbet af den periode, handelen har taget, haft mange spørgsmål, og har hver gang fået et kvalificeret svar. Alle hos Danbolig har været meget imødekommende, med hensyn til både spørgsmål, ønsker om tidspunkter for aftaler og alt, hvad vi kunne komme i tanker om. Der er naturligt mange følelser fra vores side med, i forhold til en handel som denne. Vi føler, der blev handlet med nænsomhed og ordenlighed, og vi har følt en ærlig respekt. Vi siger tak for en god proces, og et godt samarbejde. Venlig hilsen Marianne Kobbelgaard Meyer Formand for præstegårdsudvalget Aal menighedsråd.

  • Solgt

   Møllevangen 36

   Jeg kan kun sige at det har været en god og positiv oplevelse at sælge vores sommerhus gennem danbolig i Varde. Det var en meget hurtig handel, en uge og vores sommerhus i Jegum var solgt. Der var altid en hos danbolig, der kunne hjælpe, hvis der opstod spørgsmål eller lignende. Jeg kan derfor til enhver tid anbefale danbolig i Varde.

  • Solgt

   Kvongvej 410

   Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos danbolig i Varde. Vi står med en følelse af at danbolig ikke kunne have gjort noget anderledes for at gøre forløbet bedre for os, og vi har ikke oplevet nogen problemer. Vi har været godt orienteret gennem hele forløbet, og selv da vi var på ferie var vi fuldt ud opdateret. Man fandt den perfekte køber til vores hus, og da danbolig allerede havde solgt købers ejendom foregik det hele fuldstændig gnidningsfrit.

  • Solgt

   Skovduevej 4

   Jeg vil sige danbolig Varde et stort tak for et helt igennem gnidningsfrit forløb, hvor jeg på intet tidspunkt har fortrudt mit valg af mægler. Jeg er meget imponeret over den mængde energi der bliver lagt i mig som kunde, kontakten mellem os har fra starten været sublim og unik og i særdeleshed jeres opfølgning er beundringsværdigt. Jeg vil til hver en tid anbefale jer som mægler.

  Vores butikker

  238 boliger til salg i vores butikker
  238 boliger til salg i vores butikker