Smedegade 2

6800 Varde
Tlf.: 7015 5100
Fax: 7521 2765
CVR: 35408568

Kontor åbningstider
Man-tors: 09.30-17.00
Fredag:     09.30-16.00
Lørdag:     10.00-12.00
Søndag:    efter aftale

 

Telefontid alle dage til kl.22:00.

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde har vi mange års erfaring som ejendomsmæglere, og derudover har to af tre medarbejdere en baggrund i bankverdenen. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

 

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris, også på din bolig.

 

Vores butik ligger på byens strøg - som nabo til det flotte torv i Varde. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

 

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Horsfold 152

  Arne og Mariana siger:
  Vi har fået god behandling fra Danbolig fra dag 1 af. Vi har oplevet imødekommenhed og professionel behandling hele vejen igennem. Det har vi kun været glad for!

 • Solgt

  Præstegaardsvej 23

  Aal Menighedsråd siger:
  Vi stod i den situation, at vi skulle sælge vores gamle præstegård, for at kunne bygge noget nyt. Det ville blive for dyrt for os at restaurere det gamle, og vores ide var og er, at vi vil samle sognehus og præstebolig, så det ligger i tæt tilknytning til kirken. Vi skulle vælge ejendomsmægler, og i mellem de tilbud vi tog ind, faldt valget på Danbolig i Varde. Et valg, vi ikke fortrød. Klaus og Knud stillede sig til rådighed med al deres viden på området. Det er en lidt anderledes opgave, at sælge en præstebolig. Der er mange regler og restriktioner på en handel af denne art, så der var meget at sætte sig ind i, hvilket de gjorde på bedste vis. Vi har i løbet af den periode, handelen har taget, haft mange spørgsmål, og har hver gang fået et kvalificeret svar. Alle hos Danbolig har været meget imødekommende, med hensyn til både spørgsmål, ønsker om tidspunkter for aftaler og alt, hvad vi kunne komme i tanker om. Der er naturligt mange følelser fra vores side med, i forhold til en handel som denne. Vi føler, der blev handlet med nænsomhed og ordenlighed, og vi har følt en ærlig respekt. Vi siger tak for en god proces, og et godt samarbejde. Venlig hilsen Marianne Kobbelgaard Meyer Formand for præstegårdsudvalget Aal menighedsråd.

 • Solgt

  Møllevangen 36

  Marianne siger:
  Jeg kan kun sige at det har været en god og positiv oplevelse at sælge vores sommerhus gennem danbolig i Varde. Det var en meget hurtig handel, en uge og vores sommerhus i Jegum var solgt. Der var altid en hos danbolig, der kunne hjælpe, hvis der opstod spørgsmål eller lignende. Jeg kan derfor til enhver tid anbefale danbolig i Varde.

 • Solgt

  Kvongvej 410

  Eva og Ole siger:
  Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos danbolig i Varde. Vi står med en følelse af at danbolig ikke kunne have gjort noget anderledes for at gøre forløbet bedre for os, og vi har ikke oplevet nogen problemer. Vi har været godt orienteret gennem hele forløbet, og selv da vi var på ferie var vi fuldt ud opdateret. Man fandt den perfekte køber til vores hus, og da danbolig allerede havde solgt købers ejendom foregik det hele fuldstændig gnidningsfrit.

 • Solgt

  Skovduevej 4

  Jan Michael siger:
  Jeg vil sige danbolig Varde et stort tak for et helt igennem gnidningsfrit forløb, hvor jeg på intet tidspunkt har fortrudt mit valg af mægler. Jeg er meget imponeret over den mængde energi der bliver lagt i mig som kunde, kontakten mellem os har fra starten været sublim og unik og i særdeleshed jeres opfølgning er beundringsværdigt. Jeg vil til hver en tid anbefale jer som mægler.

 • Solgt

  Højvangsalle 28

  Ronni siger:
  Jeg er meget tilfreds med, at danbolig Varde har solgt min bolig på 30 dage, specielt i dette marked. Det var vigtigt at få en realistisk pris på min bolig og det føler jeg var med til at gøre salget nemt og hurtigt. I salgsforløbet var jeg i løbende kontakt med dem på kontoret, hvilket jeg sætter meget pris på. Jeg kan derfor stærkt anbefale danbolig Varde.

 • Solgt

  Østergade 6

  Thomas siger:
  Som førstegangskøber må jeg nok sige at det har været en utrolig god oplevelse at arbejde sammen med Klaus T. Thomsen. God information og alle aftaler blev overholdt - havde jeg alligevel nogen spørgsmål var han altid hjælpsom.

 • Solgt

  Brendstrupsvej 26

  Mette & Peter siger:
  Vores oplevelse af salget af Brendstrupsvej 26, 6800 Varde. Selvom det meste er gået gennem advokat, har vi følt at vi også er blevet hørt og har haft indflydelse - Vi har hele tiden følt os opdateret,rart med løbende tilbagemeldinger. Hos danbolig Varde fik vi en pæn præsentation af huset både på nettet og i den lokale ugeavis. God danbolig app. Rart at kunne følge interessen for huset på nettet.

 • Solgt

  Kvongvej 410

  Nina & Ronni siger:
  Vi har både købt og solgt igennem Klaus T. Thomsen ved danbolig Varde. danbolig har i hele processen omkring købet udvist stor professionalisme, engagement og imødekommenhed. Vi lægger stor vægt på dialogen og troværdigheden med mægleren. Selvom mægler er sælgers mand, var vi imponeret over den professionalisme danbolig behandlede sagen med. Meget behageligt og nærværende købsforløb. Alle involverede fra danbolig Varde har behandlet os med respekt fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale jer.

 • Solgt

  Højgårdsparken 28

  Bente & Jørgen siger:
  Vi har været meget godt tilfredse med danbolig Varde, vi fik den viden vi behøvede, vi fik svar på de spørgsmål vi stillede. Generelt fik vi en rigtig god behandling Mvh. Bente & Jørgen

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Jesper H. Andersen
  Jesper H. Andersen
  Statsaut.Ejendomsmægler, MDE Tlf.: 8611 0044
  Kontakt
  x

  Jesper H. Andersen, Statsaut.Ejendomsmægler, MDE

  Jesper H. Andersen Tlf.: 8611 0044
  Kontakt
 • Klaus T. Thomsen
  Klaus T. Thomsen
  Statsaut.Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
  x

  Klaus T. Thomsen, Statsaut.Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder

  Klaus T. Thomsen Tlf.: 7015 5100
  Kontakt

Medarbejdere

 • Tobias Vigen Damgaard
  Tobias Vigen Damgaard
  Finansøkonom / Sagsbehandler Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
  x

  Tobias Vigen Damgaard, Finansøkonom / Sagsbehandler

  Tobias Vigen Damgaard Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
 • Knud Metum
  Knud Metum
  Seniorkonsulent / Statsaut.Ejendomsmægler Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
  x

  Knud Metum, Seniorkonsulent / Statsaut.Ejendomsmægler

  Knud Metum Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
  Knud har nu været selvstændig ejendomsmægler siden 1995, og er indehaver af DanBolig-butikkerne i Varde, Oksbøl og Henne. Han er bl.a. uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og bestyrer til daglig butikken i Varde. Siden Knud begyndte at drive selvstændig ejendomsmæglerfirma, har ønsket været at videreføre den sikkerhed og høje grad af ansvar han oplevede i bankverdenen, hvor han gennem 30 år bl.a. bestred filialchefposter i Ansager og Nørre Nebel. Knud er i dag bosiddende i Varde, og med tidligere bopæl i såvel Nr. Nebel som Billum, er kendskabet til hele Ny Varde Kommunes geografiske område særdeles stort - hvor selv den mindste lille flække vækker genkendelse hos Knud. Udover badminton og tennis med vennerne, benytter Knud gerne fritiden til at lade batterierne op på racercyklen rundt omkring i den vestjyske natur.
 • Valdemar Bergholdt Mortensen
  Valdemar Bergholdt Mortensen
  Salg & Vurdering Tlf.: 7015 5100
  Kontakt
  x

  Valdemar Bergholdt Mortensen, Salg & Vurdering

  Valdemar Bergholdt Mortensen Tlf.: 7015 5100
  Kontakt

Boliger til salg

Ingen boliger til salg