Lundingsgade 8, 1. th.
8000 Aarhus C

  • 1.150.000 kr. 53 m² 2 rum
  • Købspris 1.150.000 kr.
  • Teknisk Pris 1.150.000 kr.
  • Ydelse 3.214 kr. mdr.
  • Boligareal 53 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Andelslejlighed med solrig altan på Frederiksbjerg

Denne I/S lejlighed har flere forcer, såsom hyggelig atmosfære og en solrig altan får I fortrinlige rammer på Frederiksbjerg.
 
Læg dertil en suveræn beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener.
 
Lejligheden er placeret på første sal i en præsentabel ejendom fra 1902. Her får I eget kælderrum og fine fællesfaciliteter såsom en gårdhave, en tørrekælder og en vaskekælder med Miele-vaskefaciliteter.
 
I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med en pæn lofthøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, der både sikrer et flot lysindfald og giver udgang til altanen.
 
Køkkenet fremstår velholdt med hvide elementer med god bord og skabsplads. Her er en opvaskemaskine og fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre finder I et soveværelse, hvor I udover en seng kan indrette jer med et garderobeskab og et skrivebord. Endelig er der et badeværelse som fremstå i lyse materialer, som får får rummet til at virke større.
 
Udenfor kan I se frem til en sydvestvendt altan, som indbyder til frokost underåben himmel. Her er også et dejligt fællesareal med bordbænkesæt. Desuden er det værd at fremhæve, at støjen fra gaden er minimal, da den er lukket for gennemkørsel.
 
Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til den stemningsfulde Jægergårdsgade, som har alt fra lækre caféer og restauranter til spændende specialbutikker og dagligvareindkøb, mens Marselisborg, Moesgaard og Mindeparken sætter tempoet ned med afslapning og gåture.
 
Afslutningsvis får I nem adgang til banegården og sportsfaciliteter, mens centrum er en kort cykeltur væk. Kom og oplev boligen.
Boligfakta
Type Andelsbolig
Energimærke C
Byggeår 1902
Ombygget 1992
Etage 1.
Rum 2
Plan 1
Boligareal 53 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Købspris 1.150.000 kr.
Teknisk Pris 1.150.000 kr.
Ydelse 3.214 kr. mdr.
Prisudvikling -14.81 %
Finansiering
Teknisk Pris 1.150.000 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Lukas

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Lukas
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.