Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder , plantegning m.m.

Eckersbergsgade 30E
8000 Aarhus C

NYHED
Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 60 m²
Kontant 2.500.000
Ejerudgift pr.md. 1.648

New Yorker-stil og hyggelig baggårdsstemning i hjertet af Aarhus

Drømmer du om at bo midt i byen tæt på naturen? Og vil du have en nyindrettet lejlighed med højt til loftet, rå betongulve og store vinduespartier i et roligt baggårdsmiljø?

Så får du muligheden, når ti nye eksklusive ejerlejligheder står klar til indflytning i sommeren 2019 på Eckersbergsgade 30C og 30E. Seks af lejlighederne er allerede solgt, så vent ikke forlænge.

Omgivet af kultur, natur og byliv
Lejlighederne er placeret i det rolige kvarter bag Scandinavian Congress Center. Her er du kun få minutters gang fra både indkøbsmuligheder, fitnesscenter, caféer, grønne områder og masser af kultur og aktiviteter på Godsbanen, ARoS og i Musikhuset.

Kun 10 minutters gang fra lejlighederne, på den anden side af Godsbanen, finder du Brabrandstien. Her er der kilometervis af skøn natur, hvor du kan nyde det naturskønne område ved Brabrandsøen.

Som beboer i lejlighederne bliver du nabo til det nye Aarhus K. Kreativitet og kultur er omdrejningspunktet, og du kan blandt andet gå på opdagelse i Godsbanens kreative værksteder, besøge loppemarkeder og gå til koncerter.

Med kun tre kilometer til Aarhus Universitet og en kilometer til VIA University College har lejlighederne en perfekt placering for studerende.

Fra skræddersal til eksklusive lejligheder
Tidligere var de to ejendomme fyldt med prægtige kostumer og stof i lange baner, da de blev brugt som Den Jyske Operas skræddersal. "Værkstedsånden" og de rå lokaler har fået lov at leve videre i lejlighederne.

Et industrielt udtryk med nye store sprossede vinduespartier og rå betongulve i stueetagen giver boligerne kant. Derudover er der højt til loftet, masser af lys - særligt fra ovenlysvinduer og egetræsgulve på 1. sal. Alle lejligheder har terrasse eller altan, der giver adgang eller udsyn til det hyggelige og intime gårdmiljø. Gulvvarme i lejlighederne er med til at sikre høj komfort samtidig med, at indeklimaet er i top, da der er genveksanlæg i alle lejligheder.

New Yorker-detaljer i flere størrelser
I alle ti lejligheder er der hentet inspiration fra New Yorks industrielle og urbane indretningsstil. En glasvæg som skillevæg mellem stue og soveværelse lader rummene smelte sammen til ét stort rummeligt miljø i nogle af lejlighederne.
Derudover bliver den eksklusive New Yorker-stil fuldført med køkken- og badeværelseselementer fra Tvis i sort eg samt muligheden for at indrette et walk-in-closet i alle lejligheder.

Boligen ligger i Vor Frue. I dette nabolag finder du blandt andet 3 gymnasier og tekniske skoler og 944 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Aarhus Kommune i tal

 • Indbyggere
  340.376
 • Skoler
  68
 • Borgmester
  Jacob Bundsgaard
 • Solskinstimer
  1.659 pr. år
 • Grundskyld
  24,58‰
 • Skatteprocent
  24,4%
 • Kirkeskat
  0,74%
 • Børnehaver
  84

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Louise Gad

Louise Gad
Projektchef, Ejendomsmægler, MDE & valuar
Telefon: 41400747

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig