Nicoline Kochs Plads 5, 5. 1.
8000 Aarhus C

  • 4.798.000 kr. 98 m² 2 rum
  • Kontantpris 4.798.000 kr.
  • Ejerudgift 3.417 kr.
  • Boligareal 98 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

NICOLINEHUS - VELINDRETTET LEJLIGHED NÆR BY OG VAND

Med sin unikke placering kommer Nicolinehus til at blive omdrejningspunkt for hele Aarhus Ø. Med en fabelagtig udsigt over by og bugt og med en særlig kombination af inde- og udeliv, der giver lejlighederne liv, luft og lys som sjældent oplevet i et urbant miljø.  
 
Denne 2-værelses lejlighed er perfekt til singlen eller parret, der sætter pris på kvalitet og beliggenhed. Der bydes velkommen i entre, hvorfra der er adgang til lejlighedens lækre badeværelse og køkken-alrum/ stue. Badeværelset er med dobbeltbruser og stort skabsarrangement med to håndvaske – i dette rum er der tænkt over detaljen og der er ikke sparret, hvilket er den røde tråd igennem hele lejligheden. Køkkenet oser af kvalitet og er nøje valgt. Her får du moderne og tidløst look med fronter i ege laminat og sort bordplade.  Fra stuen er der adgang til lejlighedens soveværelse, der er med flot garderobeskab i egestruktur og med sorte kanter. Både stue og soveværelse har udgang til lejlighedens altan på 13 kvm. Her kan solen nydes mens udsigten mod bugten og livet på Øen kan iagttages. Lejligheden er med smukke sildebensgulve.  
 
Af faciliteter arbejdes der på to fantastiske gårdhaver, pool og sauna, fitness-faciliteter, parkering i kælderen og meget andet. Har man brug for mere gæsteplads, kan man benytte Nicolinehus' gæstelejligheder.  
 
I stueetagen af bygning 2 kommer der en markedshal med stader, der indeholder mad, drikke og forskellige specialvarer. En attraktion, der vil skabe en sjælden stemning for både beboere og besøgende året rundt. Samtidig forsynes Nicolinehus med en dagligvarebutik i form af en stor Føtex, der understøtter områdets urbane rytme.  
 
På toppen kommer en restaurant, som alle kan få glæde af. Et mødested. Et fristed. Et udkigssted. Aarhus Ø er som ung bydel i kraftig udvikling. Strand, vand, markant arkitektur, specialbutikker, lystbådehavn, dykkerzone, urtehaver, havnebad, teater, kabelbane til vandsport og meget mere. Alt sammen ansigt til ansigt med Aarhus' gamle midtby med Latinerkvarteret, shopping, caféer, restauranter og essensen af det gode byliv.  
 
 
Indflytning 27.06.2022
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke B
Byggeår 2022
Etage 5.
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 98 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 4.798.000 kr.
Ejerudgift 3.417 kr.

Med sin unikke placering kommer Nicolinehus til at blive omdrejningspunkt for hele Aarhus Ø. Med terrasselandskabets forskudte flader og inspiration fra de historiske karréer, udgør Nicolinehus en perfekt blanding af natur og kultur. En egenskab, der præcist reflekterer Nicolinehus' unikke placering mellem by og hav. Med frit udsyn til alle verdenshjørner og de enestående omgivelser: Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådehavn og den historiske midtby. Med liv og aktivitet i nærmiljøet. Nicolinehus bliver hjertet i AarhusØ. Et hjem, en destination, et naturligt omdrejningspunkt designet fra inderst til yderst.

Nicolinehus har faciliteter af en anden verden. Her får man som et af de eneste projekter på Aarhus Ø egen lukket gårdhave. Her vil man skabe et miljø, hvor man kan møde naboer, og hvor man kan nyde den karré lignende stemning man kender fra de ældre karréer fra Frederiksbjerg og i Øgaderne. Tankerne går derudover på fællesfaciliteter som depotrum, cykelparkering og parkering i kælderen, gæstelejligheder og pool. Desuden kommer der specialbutikker i stueplan, så man har alt hvad man har brug for, lige ude foran døren. Tankerne omkring projektet Nicolinehus, har været at skabe rum og plads til fællesfaciliteter for de heldige der bliver beboere i dette fantastiske byggeri. Aarhus Ø er som ung bydel i kraftig udvikling. Strand, vand, markant arkitektur, specialbutikker, Lystbådehavn, dykkerzone, urtehave, havnebad, teater, kabelbane til vandsport og meget mere. Alt sammen ansigt til ansigt med Aarhus' gamle midtby med Latinerkvarteret, shopping, caféer, restauranter og essensen af det gode byliv. Nicolinehus er by, hav, liv - tættere på Aarhus, tættere på skoven, tættere på de dage, man husker hele sit liv. Fordi du lige her er tættere på og kan tage del i det hele.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

4 lignende lejligheder i nærheden til 4.100.000-5.500.000 kr. på omkring 98 m2

Se lignende boliger
Lejlighed
Nyhed!

Ceres Allé 7, 4. 7., 8000 Aarhus C

4.998.000 kr. 110 m² 4 rum
Lejlighed
Nyhed!

Ingerslevs Plads 1B, 5., 8000 Aarhus C

4.750.000 kr. 87 m² 3 rum
Lejlighed
Nyhed!

Vestergade 56C, 1., 8000 Aarhus C

4.150.000 kr. 92 m² 3 rum
Lejlighed

Stadion Allé 4, 2. th., 8000 Aarhus C

4.298.000 kr. 81 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.