Helga Pedersens Gade 950, 3. 45..
8000 Aarhus C

  • 5.975.000 kr. 149 m² 3 rum
  • Kontantpris 5.975.000 kr.
  • Ejerudgift 5.187 kr.
  • Boligareal 149 m²
  • Rum 3
LIGHTHOUSE - HER KAN DU BO MED BUGTEN SOM NABO OG BYENS PULSERENDE LIV LIGE I NÆRHEDEN

LIGHTHOUSE - HER KAN DU BO MED BUGTEN SOM NABO OG BYENS PULSERENDE LIV LIGE I NÆRHEDEN

VEDR. TILMELDING TIL ÅBENT HUS: DER ER INGEN FÆRDEN PÅ BYGGEPLADSEN UDEN SIKKERHEDSUDSTYR OG UDEN EJENDOMSMÆGLER. DU MØDES MED EJENDOMSMÆGLER VED DET RØDE GITTERDØR VED INDGANGEN TIL BYGGEPLADSEN.  NÆRMERE INSTRUKS FØLGER FRA EJENDOMSMÆGLER INDEN ÅBENT HUS.  
 
Drømmer du om en stor lejlighed med egen tagterrasse, hvor du kan nyde skønne sommeraftenener og invitere familie og venner på middag, mens I beundrer udsigten til vandet?  
 
Så er denne tagterrasselejlighed i Lighthouse måske noget for dig. 
 
Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri med 395 lejligheder placeret på spidsen af Aarhus Ø med bugten som nærmeste nabo. Byggeriet består af i alt tre bygninger - Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset. Byggeriet er tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed 3XN. I det ikoniske byggeri får du en bolig ud over det sædvanlige med adgang til fantastiske fælles faciliteter samt restaurant- og caféliv, der gør livet ved vandet – midt i byen til noget helt særligt.  
 
Lejligheden byder velkommen i entré/ gang, der fordeler til alle lejlighedens værelser. Her vil der være rig mulighed for ophæng af overtøj mv. Lejlighedens værelser er begge orienteret imod det lukkede gårdrum. Soveværelset er med adgang til eget badeværelse. Begge værelser er med garderobeplads. For enden ad gangen findes lejlighedens hjerterum, den kombinerede stue/ køkken-alrum. Her kan let indrettes sofaafdeling og spiseafdeling. Desuden er der udgang til lejlighedens store tagterrasse på hele 16 kvm. Herfra kan den fængende udsigt imod bugten nydes. Fra stuen/ køkkenet er der adgang til lejlighedens andet badeværelse. Badeværelserne er i lækre materialer, med bruseniche og det ene med vaskesøjle, hvilket gør hverdagens praktiske gøremål nemme og bekvemme.  
 
Alle lejligheder er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Både køkken, bad og garderobe er fra DESIGNA og alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven.  
 
I Lighthouse er der fokus på at skabe de rigtige rammer, så både store og små kan nyde tilværelsen med små afbræk og grønne oaser i hverdagen. Et beboerhus placeret i Promenadehuset lige ud mod bugten rummer både udebruser, sauna, loungeområde, fælles område med køkken samt gæstebolig med eget toilet.  
Ud over beboerhuset og gæsteboligen kan du som beboer glæde dig til at nyde det private gårdrum. Gårdrummet kommer til at rumme aktiviteter for legelystne børn og voksne. Derudover er der bl.a. grow camps til dyrkning af grøntsager, et træningsområde samt masser af planter, træer og blomster, der skaber hyggelige kroge og afslappende oaser.  
 
Beboerhuset, gæsteboligen og gårdrummet er faciliteter, som kun beboerne har adgang til, men i og rundt om Lighthouse kommer også andre faciliteter, det bliver et helt særligt samlingspunkt for besøgende og Aarhus Ø’s øvrige beboere. I den kommende kanal mellem Isbjerget og Lighthouse giver en ny bro mulighed for, at børn kan fiske efter krabber, mens kajakroere og SUP-boarde kan lægge til og holde en pause ved Lighthouse.  
 
Restauranter/caféer i stueplan bliver ligeledes et mødested for mange, hvor de kan nyde en dejlig frokost eller en middag med udsigt til bugten og bylivet på spidsen af Aarhus Ø.  
 
Der er desuden mulighed for tilkøb af parkeringsplads i parkeringskælderen under byggeriet.  
 
NB:
Visualiseringer er vejledende.
Foto er fra vores prøvelejligheder og derfor ikke nødvendigvis fra samme type lejlighed.
Forventet indflytning 15.11.2022
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Byggeår 2022
Etage 3.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 149 m²
Faciliteter
  • Elevator
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 5.975.000 kr.
Ejerudgift 5.187 kr.

400 boliger med en unik placering på Aarhus Ø – hvor havet og byen mødes

Her kan du opleve naturen på tætteste hold, se marsvin svømme i bugten, opleve de smukkeste solopgange, se lysene blive tændt i bygningerne i Aarhus, når solen går ned og nyde årstidernes skiften i Riis Skov. Her får du det bedste af alle verdener med både byliv og natur samt ro og puls.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter

4 lignende lejligheder i nærheden til 5.100.000-6.900.000 kr. på omkring 149 m2

Se lignende boliger
Lejlighed

Christiansgade 8, 3., 8000 Aarhus C

6.498.000 kr. 150 m² 5 rum
Lejlighed

Johanne Bergs Gade 14, 1. 2., 8000 Aarhus C

6.898.000 kr. 139 m² 4 rum
Åbent hus 3.jul kl. 13:30
Lejlighed

Helga Pedersens Gade 950, 2. 148., 8000 Aarhus C

5.400.000 kr. 140 m² 3 rum
Lejlighed

Strandparken 25, st.. tv., 8000 Aarhus C

6.500.000 kr. 162 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.