Jens Baggesens Vej 108, 4. th.
8200 Aarhus N

  • 2.595.000 kr.89 m²3 rum
  • Kontantpris 2.595.000 kr.
  • Ejerudgift 2.630 kr.
  • Boligareal 89 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

DELEVENLIG 3-VÆR. MED ELEVATOR, PARKERING OG ALTAN!

danbolig Aarhus Nord har nu fornøjelsen af at præsentere denne gennemrenoverede og yderst velholdte treværelseslejlighed med sydvestvendt altan og gratis parkering, beliggende nær Aarhus Universitet.
 
Du bydes velkommen i lejlighedens rummelige entré med skabsvæg, så der er god plads til at gemme sko og overtøj af vejen. Fra entréen er der adgang til lejlighedens øvrige rum, hvorfor lejligheden er særdeles delevenlig for op til tre personer. Du får rig mulighed for at udvide dine kulinariske kundskaber i det moderne, tosidede køkken fra Aubo, med masser af opbevarings-/og bordplads. Her finder du desuden alt i hårde hvidevarer, og faldstammer og stigestrenge er udskiftet i nov. 2021. Stilen fra køkkenet går igen i det flotte renoverede badeværelse fra 2018. Her får du bl.a. separat bruseniche, kombi vaske-/tørremaskine, gulvvarme og skønt lys fra de indbyggede dæmpbare spots og vinduet i gavlen. Lejligheden rummer endvidere tre gode og regulære værelser, hvor efterisolerede gavlvægge bidrager til et godt indeklima og lavt varmeforbrug. Fra stuen er der udgang til en flot, sydvestvendt altan med et stort vinduesparti der kan lukkes af, så den får funktion som udestue i vintermånederne, og hvor solen kan nydes i fulde drag i sommerhalvåret.
 
Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening, som drives af professionel administrator og viceværtservice. Der er desuden elevator i opgangen og gratis parkering for alle ejendommens beboere og deres gæster lige foran opgangen. Ejendommen fik i 2009 etableret en ny tagetage, og blev i den forbindelse beriget med blandt andet nyt tag og vinduer. Adressen ligger i gåafstand til indkøb, uddannelsesinstitutioner, fitness samt bus og letbane. 
 
Hjemfaldspligt/tilbagekøbsret: Lejligheden er omfattet af hjemfaldspligt, hvilket betyder, at kommunen har ret til at tilbagekøbe grunden i år 2055. Man har som ejer af lejligheden mulighed for at købe sig fri af denne klausul. Aarhus kommune har i 2021 vedtaget nye regler for frikøb, så det nu er muligt at frikøbe lejligheden individuelt mod betaling af et kontantbeløb, der fastsættes af Aarhus kommune én gang årligt. Frikøbsbeløbet for nærværende lejlighed er for nuværende fastsat til kr. 653.693. Der er mulighed for frikøb i forbindelse med handlen, og den samlede kontante pris for lejligheden i frikøbt stand vil således beløbe sig til kr. 3.248.693.  
 
Kontakt danbolig Aarhus Nord på 86 10 86 66 eller aarhus-nord@danbolig.dk for yderligere information eller for at booke en fremvisning.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke C
Byggeår 1968
Etage 4.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 89 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 2.595.000 kr.
Ejerudgift 2.630 kr.
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Christiansbjerg og Katrinebjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansbjerg og Katrinebjerg
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her handler vi

"Vi handler typisk i Føtex eller Netto i Storcenter Nord, som ligger blot 500 meter fra lejligheden. Her er der også rig mulighed for at handle tøj, sko eller hvad hjertet ellers måtte begære i en af de mange af centerets butikker. Derudover ligger også Aldi, Fakta og Rema1000 i gåafstand fra lejligheden, og efter en kort cykeltur er der adgang til alle midtbyens mange butikker og aktiviteter. "

Det viser vi vores gæster

"De mange skønne finesser i lejligheden, tager en gåtur i universitetsparken eller botanisk have, eller besøger nogle af de mange kulturelle og gastronomiske tilbud, Aarhus har at byde på. "

Sådan er kvarteret

"Et godt og trygt nabolag med albuerum og plads til privatliv, hvor man samtidig er tæt på Aarhus' pulserende liv. Katrinebjerg er et kvarter i rivende udvikling, som gennem de sidste årtier har forvandlet sig fra et industrikvarter til et hipt og moderne byområde med både villaer, lejlighedsejendomme og uddannelsesfaciliteter. På sigt vil nærområdet byde på endnu større diversitet med et nyt universitetscampus, strøg med butikker og caféer, erhverv, kultur og naturskønne oaser. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi ønskede en rummelig delevenlig lejlighed, som kunne være en tryg base under vores studieår. Vi valgte netop denne lejlighed pga. placeringen med den unikke kombination af rolige omgivelser, men tæt på Aarhus' byliv og uddannelsesinstitutioner. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Studietiden lakker mod enden, og familie- og arbejdslivet bringer os nu mod nye veje. Så efter 7 gode år i lejligheden, er det nu tid til at lade nogle andre få glæde af den. "

Her slapper vi af

"På vores skønne solrige altan med et køligt glas rose mens vi nyder udsigten udover vejen og området. Om sommeren benytter vi os af ejerforeningens gode fællesarealer, hvor der er masser af plads til at slappe af på græsset, spille bold eller grille ved bord-bænkesættene. Om vinteren slapper vi af i vores store varme stue med en god film. "

3 lignende lejligheder i nærheden til 2.200.000-3.000.000 kr. på omkring 89 m2

Se lignende boliger
Lejlighed

Christian X's Vej 2, 3. th., 8260 Viby J

2.445.000 kr. 83 m² 3 rum
Lejlighed

Vestre Ringgade 212, 1. tv., 8000 Aarhus C

2.998.000 kr. 83 m² 4 rum
Lejlighed

Kongsvang Allé 22, st.. tv., 8000 Aarhus C

2.648.000 kr. 81 m² 3 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.