Islandsgade 9, Christiansbjerg
8200 Aarhus N

  • Kontantpris 10.500.000 kr.
  • Ejerudgift 5.003 kr.
  • Boligareal 298 m²
  • Grundareal 1.058 m²
  • Rum 11
  • Energimærke
Villa

Islandsgade 9, Christiansbjerg
8200 Aarhus N

  • 10.500.000 kr. 298 m² 11 rum

STOR, STILREN OG ARKITEKTTEGNET VILLA PÅ CHRISTIANSBJERG!


Velkommen til Christiansbjergs mest eksklusive villa, hvor beliggenhed og arkitektur går op i en højere enhed. På Islandsgade 9 møder I denne fortrinlige og særdeles elegante villa, der toner frem med et moderne og stilrent udtryk ude såvel som inde. Materialerne er velvalgte, og æstetikken følger en klar rød tråd. I kan se frem til store, lyse opholdsrum, tre badeværelser og hele otte værelser.
 
I stueplanet centrerer boligen sig omkring det markante opholdsrum, der forener alrummet og stuen. I førstnævnte ses et skarpskåret køkken fra 2018, og i den tilstødende stue er det især lysindfaldet, der strømmer ind ad de enorme vinduespartier, som skaber den betagende atmosfære. Gulvene er hovedsageligt lyse italienske klinker, og vidner om en bolig med et kvalitets niveau udover det sædvanlige. Det samlede beboelsesareal er på ikke færre end 298 kvadratmeter. De otte værelser er fordelt ligeligt på henholdsvis stueplan og førstesalen. På førstesalen venter endnu en anseelige stue med et væld af smukke detaljer og finesser.
 
Trappen til førstesalen er lavet i samme massive planker som gulvet i hele overetagen. Boligen er tegnet med lysindfald i højsædet hvilket flere elektroniske ovenlysvinduer medvirker til. Derudover har boligen mod syd store energiruder, som får rummene til at smelte sammen med haven, træerne og himlen. På grund af kvarterets rolige karakter opleves huset, trods de store glasfacader, ikke eksponeret for omgivelserne.
 
Haven er stor og sydvendt med en dejlig terrasse og store gamle bøgetræer samt valnøddetræer, som ligeledes gør haven privat for omverdenen.
 
På Islandsgade 9 kommer dagligdagen let til at gå op i en højere enhed. Inden for en radius af bare 600meter kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, mens I samtidig er placeret fordelagtigt, når det drejersig om udmærkede idrætsfaciliteter og grønne, rekreative arealer. Det tager desuden ikke lang tid at nå bymidten.
 
Kontakt danbolig Aarhus Nord på 86 10 86 66 eller aarhus-nord@danbolig.dk for yderligere information eller for at booke en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1975
Ombygget 2010
Rum 11
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 298 m²
Carport 24 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 1.058 m²
Økonomi
Kontantpris 10.500.000 kr.
Ejerudgift 5.003 kr.

Tæt på det hele

Adressen hedder Islandsgade 9, og fra jeres fremtidige bopæl kommer dagligdagen let til at gå op i en højere enhed. Inden for en radius af bare 600 meter kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, mens I samtidig er placeret fordelagtigt, når det drejer sig om udmærkede idrætsfaciliteter og grønne, rekreative arealer. Det tager desuden ikke lang tid at nå bymidten.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Christiansbjerg og Katrinebjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Christiansbjerg og Katrinebjerg
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren