Holme Parkvej 363
8270 Højbjerg

  • Kontantpris 4.198.000 kr.
  • Ejerudgift 2.930 kr.
  • Boligareal 114 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Rækkehus

Holme Parkvej 363
8270 Højbjerg

  • 4.198.000 kr. 114 m² 4 rum

VELHOLDT ENDERÆKKEHUS MED DEJLIG HAVE OG FANTASTISK BELIGGENHED

Det er med største fornøjelse at danbolig kan byde velkommen indenfor i ét af de attraktive rækkehuse på Holme Parkvej! Med en sublim beliggenhed og en vedligeholdelsesmæssig stand der er i top, gør du dig her et rigtigt godt køb! Lige ved busstoppested, og midt i mellem byen og grønne landlige omgivelser, finder du i ro og mag dette dejlige hus. Du bliver her en del af en yderst velfungerende grundejerforening med et utroligt godt sammenhold. Grundejerforeningens beboere her prioriterer at hjælpe hinanden når behovet er der, samtidig med at en sludder over hækken bestemt heller ikke gør noget. 

Boligen er beliggende som et enderækkehus, og det giver nogle super gode fordele! Bl.a. ekstra vinduer for et godt lysindfald, men også det praktiske i at kunne komme hele vejen rundt om boligen, ligesom du kun har nabo til én side. Du får en dejlig og velholdt have med både en fliseterrasse, græs og flotte blomster. Her kan du nyde udelivet i helt private omgivelser. I forhaven har du også en privat og ugeneret fornemmelse pga. den gode beliggenhed i 1. række.
 
Velkommende indenfor! Et hjem der byder på en yderst veludnyttet og god planløsning. Et hjerterum i huset med et eminent lysindfald. Køkkenet fremstår velholdt med masser af skabs- og bordplads, og her er rig plads til at kunne lave god mad til både dig, familien og gæsterne. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med spisestuen, hvilket skaber en perfekt harmoni i både at kunne passe madlavningen, men også være en del af livet omkring samtalen ved spisebordet. Tv-stuen er velbeliggende i forlængelse heraf, hvor der bl.a. er en karnap som er en oplagt hyggekrog! Et sted du kan slappe af med en god bog eller andet, mens du nærmest føler du er en del af den dejlige have. Alt i alt, et super godt rum, som du kan indrette på flere forskellige muligheder, sådan at netop dine behov opfyldes. Fra karnappen har du udgang til terrassen, som ligesom boligen også opfylder alle behov, hvor en del af terrassen er overdækket. Boligen indeholder 3 værelser, hvor alle værelserne har en god størrelse - endnu en mulighed for at tilpasse indretningen til netop dine ønsker.
Boligens badeværelse er nydeligt. Det fremstår med klinker på både gulv og i bruseniche samt masser af opbevaringsplads i det velholdte badeværelsesmøbel med nedfældet vask. Yderligere er her en entré samt et separat bryggers med vaskefaciliteter.
 
Til boligen har du egen carport tæt på ejendommen.
 
Et yderst dejligt og velholdt hus på en fantastisk og rolig beliggenhed! Og så endda med en yderst dejlig have.
 
danbolig byder velkommen indenfor...
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Byggeår 2003
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 114 m²
Carport 13 m²
Grundareal 258 m²
Økonomi
Kontantpris 4.198.000 kr.
Ejerudgift 2.930 kr.
Finansiering
Udbetaling 210.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.571 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.569 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 356.829
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Holme

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Holme
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende rækkehus i nærheden til 3.600.000-4.800.000 kr. på omkring 114 m2

Se lignende boliger
Rækkehus

Digtergangen 39, 8230 Åbyhøj

3.998.000 kr. 102 m² 3 rum
Se lignende boliger