Trankær Vænge 42
8310 Tranbjerg J

  • 1.495.000 kr. 97 m² 4 rum
  • Købspris 1.495.000 kr.
  • Teknisk Pris 1.926.401 kr.
  • Ydelse 2.800 kr. mdr.
  • Boligareal 97 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

NYDELIG OG INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG I FREMRAGENDE FORENING - UNDER 10 KM FRA AARHUS CENTRUM

Med én af de absolut bedste beliggenheder i Tranbjerg tæt på skole, indkøb og offentlig transport herunder letbanen, kan vi nu tilbyde denne dejlige og godt udnyttede andelsbolig i sund forening med styr på tingene. Her er bl.a. nyere vinduer, den er velisoleret ligesom her er et lavt forbrug. Boligen har et næsten helt nyt badeværelse. Området er børnevenligt og her er stisystemer rundt i hele byen. Til foreningen er der desuden en legepladsen som er renoveret i 2016. Fællesskabet trives godt, både formelt og uformelt til en snak over hækken. Her er også flere arrangementer som man kan deltage i hvis man har lyst. 
 
Boligen er rigtig godt indrettet med et minimum af spildplads og svømmer i super dejligt og gennemstrømmende lys fra de store og nyere vinduespartier. Her er endda et bedre lys end i de andre andelsboliger, da her er et ekstra vindue i køkkenet. Boligen indeholder i stueplan: Pæn entré med trappeløb til 1.sal. Fra entréen er der adgang til godt bryggers med vaskemaskine samt opbevaring. Her er også et næsten nyt og lækkert badeværelse med gulvvarme og fede klinker. Badeværelset er fra 2021. Her er desuden et flot og velholdt køkken med lyse låger. Køkkenet ligger i åben forbindelse til god og rummelig vinkelstue, hvor der er plads til stor sofagruppe samt spisebord. Fra stuen er der direkte udgang til sydvestvendt terrasse og have, som simpelthen bare skal opleves. Fra stuen er der også udgang til flisebelagt morgenterrasse, hvor der også er etableret en overdækket terrasse hvor der kan hygges med vindruer hængende ned fra taget på overdækningen.
 
1. salen er rigtig godt indrettet med stort soveværelse med skabsvæg samt yderligere 1 værelse, som tidligere har været 2. Døren sidder stadig her, så ønskes der i alt 3 gode værelser på 1. salen kan dette nemt reetableres ved at opsætte en væg. Desuden er her adgang til loftsrum med mulighed for opbevaring. I alle opholdsrum er der flotte ogvelholdte parketgulve.
 
Derudover er der egen carport til boligen.
 
Er du til en utrolig flot og velholdt andelsbolig, i en god og sund forening, og som er lige til at flytte indi? Så er denne bolig bestemt et kig værd!
Boligfakta
Type Andelsbolig
Energimærke A2010
Byggeår 1989
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 97 m²
Carport 8 m²
Udhus 5 m²
Økonomi
Købspris 1.495.000 kr.
Teknisk Pris 1.926.401 kr.
Ydelse 2.800 kr. mdr.
Finansiering
Teknisk Pris 1.926.401 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Tranbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tranbjerg
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Jeg boede i et større rækkehus i Tranbjerg. Dejligt hus og have, men der var ikke noget fællesskab eller snak mellem naboerne. Jeg syntes, jeg blev lidt ensom af det. Jeg hørte om andelsboligen på Trankær Vænge af en veninde, som sagde, at det var som at bo i en alsisk landsby, med snak over hækkene. Det var lige mig tænkte jeg og har haft nogle gode år der. Har jeg lyst til at snakke kan jeg gå udenfor og møder næsten altid nogen at snakke med. Om vinteren er der mere stille, men i sommerhalvåret er der mange hyggelige samtaler alt efter lyst og behov. Jeg er altid tryg der. Færdes i mørke og ved at der inde ved siden af er folk, der tænker på mig. og altid gerne vil hjælpe. k"

Sådan er kvarteret

"Jeg bor i et fredeligt og rart kvarter med mange grønne områder. Og ikke mindst en tur rundt om søen glæder jeg mig til. Der sker noget nyt hver dag med dyrene og naturen rundt omkring søen. Hvis man skal med bus går man 5- 10 min. til en busholdeplads. Og ikke mindst turen ind til centrum af Aarhus kan gøres på 15 min i bil eller letbane. For mig ligger min bolig midt imellem land og by. Til den ene side starter byen og til den anden side ligger marker sø og skov. "

Det viser vi vores gæster

"Vi går ofte en tur rundt om søen og viser dem fuglene, små gæslinger, ænder og ofte er et svanepar på besøg. Ellers går turen ind til Aarhus. Men allerhyggeligst er det, når der er besøg om sommeren og vi kan sidde ude under halvtaget. Her hygger vi med god mad , og kan i sensommeren sidde og plukke vindruerne, der hænger ned fra taget. Er det koldt, kan jeg forlænge taget med en sejldug og så sidder vi lunt og godt med tæpper om til langt ud på aftenen. Jeg får ofte at vide, at ingen tror at der findes en så herlig hyggeplads skjult inde bag et rækværk. "

Her handler vi

"Jeg handler gerne i centeret. mest i Rema ellers Super brugsen. Der er fiskehandler 2 gange om ugen. Jeg går til frisør i centeret og henter en rulle kebab af og til.."

Hvorfor flytter vi herfra

"Jeg flytter sammen med min kæreste, i en bolig, der ligger nærmere nordjylland. Ellers flyttede jeg ikke. Jeg har altid regnet med at skulle blive gammel her i foreningen. "

Her slapper vi af

"I stuen- hvor vi kan tage en lur i chaiselongen. Eller læse i en god bog. Om sommeren er der terrasserne udenfor, som flittigt benyttes."

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Hvorfor nøjes med at spekulere?

Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Vi ser flere forskellige lokale tendenser i øjeblikket. Book en gratis vurdering og få klarhed om dit nabolag og din boligs værdi.