Skovgårdsvænget 250
8310 Tranbjerg J

  • 2.245.000 kr.72 m²3 rum
  • Kontantpris 2.245.000 kr.
  • Ejerudgift 2.488 kr.
  • Boligareal 72 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

FANTASTISK ENDERÆKKEHUS MED KØKKENALRUM

Nu har vi hos danbolig fornøjelsen af, at kunne udbyde dette fantastiske enderækkehus på en super grund. Velbeliggende på en god adresse i Tranbjerg med under 10 km. til Aarhus Centrum samt kort afstand til både letbane, indkøb, daginstitutioner og naturskønne områder, mens bybus 4A kører lige ved døren. Boligen har desuden en skøn nyanlagt for- og baghave samt en udestue der kommer udover boligkvadratmeterne.
 
Dette dejlige hjem, som har gennemgået en større og gennemgribende renovering fra 2018-2020 kan nu blive dit. Her er det mest fantastiske køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er i lyse HTH- materialer og indeholder god skabs- og bordplads samt en lille spiseplads. På grund af den gode beliggenhed har du også et ekstra vindue i køkkenet. Stuen føles rummelig og her er rig plads til både opholdsstue og spisestue. Stuen og køkkenet bader i eminent lysindfald fra de store vinduespartier mod haven og udestuen. Langt de fleste vinduer er også skiftet i 2019. Fra stuen har du udgang til både udestuen, den nyanlagte træterrasse samt det nyanlagte græsareal, mens der bagerst i haven også er et nyopført skur. Yderligere byder huset på et nyt badeværelse med gulvvarme. Her er fede grå klinker, indmuret sokkelklinker samt vindue til udluftning - endnu én af kvaliteterne ved beliggenheden. Desuden separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler - ligeledes i flot stand.
 
Måske Tranbjergs bedste og mest veludnyttede rækkehus med en masse x-factor. På en super beliggenhed, en dejlig have samt et skønt og ugeneret kig over områdets hustage, men som ét af de få - også med god afstand til naboer og derfor en optimal privathed.
 
danbolig byder velkommen indenfor...
Boligfakta
Type Rækkehus
Energimærke C
Byggeår 1973
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 72 m²
Udestue 15 m²
Grundareal 562 m²
Økonomi
Kontantpris 2.245.000 kr.
Ejerudgift 2.488 kr.
Finansiering
Udbetaling 115.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.226 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.177 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Tranbjerg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tranbjerg
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.