Høgevænget 30
8330 Beder

  • 2.495.000 kr. 57 m² 3 rum
  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.088 kr.
  • Boligareal 57 m²
  • Grundareal 614 m²
  • Rum 3

Ægte sommeridyl ved Mariendal Strand

Med en skøn beliggenhed i det attraktive Mariendal udbydes nu dette lille og charmerende fritidshus. Mariendal er et mindre sommerhusområde syd for Aarhus, beliggende i et smuk kuperet terræn omgivet af åbne marker med Fløjstrup skov og Mariendal strand i gåafstand fra boligen.Her er børnevenlig badestrande, ligesom der er gode muligheder for vandreture, mountain biking og en god middag ved Norsminde kro eller fiskehuset på havnen. Huset stråler af ægte nostalgisk sommerhuscharme fra 50'erne, med den sortmalede træbeklædning og hvidmalede vinduer og døre. Indvendigt er stuen den specielt bemærkelsesværdige, med synlige bjælker, loft til kip og et fantastisk godt fra øst, syd og vest samt udgang til haven. Hertil hører et lyst Tvis-køkken fra 2007, et fint værelse der rummer 2 køjesenge, samt soveværelse og pænt klinkebelagt badeværelse fra 2006. Udenfor findes en spændende og ugenert have med smukke blomsterbede, drivhus og flere hyggekroge og solterrasser rundt omkring, så det altid er muligt at finde et sted i solen (eller skyggen!) Ligeledes er her lille holdeplads til bilen og redskabsskur til diverse.Et sødt hus med ægte sommerhusstemning, som bør opleves!
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1955
Rum 3
Bad 1
Plan 1
Boligareal 57 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 614 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 2.088 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 12.461 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.159 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Ved skov og strand

Sommerhuset ligger i et naturskønt område med en god badestrand og et stort skovareal, hvor I kan opleve et rigt dyreliv eller afprøve mountainbikesporene. Når I skal proviantere, ligger indkøb en kort køretur væk i Beder, og hvis I skal have frisk fisk, bør I besøge fiskehuset i Norsminde.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Malling

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Malling
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.