Gammel Landevej 42, Spørring
8380 Trige

  • 3.195.000 kr.211 m²7 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.865 kr.
  • Boligareal 211 m²
  • Grundareal 799 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Trige/Spørring - villa med masser af charme sælges

Ønsker I god plads og villa med idyl og stemning? Så har danbolig nu fornøjelsen af at udbyde denne historiske villa med masser af charme og sjæl. Boligen indeholder hele 211 m2, alle m2 er veludnyttede og i meget flot og indflytningsklar stand. Vi ankommer via skøn aflukket og helt ugeneret gårdhave med god plads til hygge med både sol og læ. Fra gårdhaven kan vi komme videre ind i den dobbelte garage med porte og mindre værksted. Endvidere er der mindre udhus til opbevaring, og haven er hævet over terrassen, hvilket giver flere skønne afdelinger, så man altid kan finde en særlig hyggelig plads.
 
Entreen er med adgang til bryggers med grovkøkken og vaskefaciliteter og videre adgang til fordelergangen, hvor vi finder det første af de 2 flotte badeværelser med gulvvarme, travertin klinker, bruseniche og flot badeværelsesmøbel. Fra gangen er der adgang til det ene værelse samt videre adgang til det charmerende og rummelige køkken/alrum. Her, hvor vi har klinker, er der gulvvarme, hvide fyldningslåger og god plads til det store spisebord. Her er en af de oprindelige bindingsværksvægge bevaret og det giver virkelig sjæl til rummet. Samtidig kan vi nyde udsigten til den smukke kirke. Vi finder også en hyggelig mindre brændeovn og en særskilt afdeling, hvor der enten kan være hyggestue eller evt. etableres et ekstra værelse. Tilbage i gangen er der trappeløb til 1. salen, og fint værelse samt åben gangareal med masser af plads til en fin læseplads eller kontor. Endvidere det store lækre badeværelse, holdt i samme flotte og varme stil som det første badeværelse. På husets 1. sal med loft til kip og lyse plankegulve, finder vi den skønneste stue med synlige bjælker. Her vælter solen ind. Der er skøn træterrasse til at nyde solens stråler fra middag til solen går ned. Dette plan byder endvidere på stort gavlværelse samt endnu et godt værelse med ekstra plads i form af anvendelig hems.
 
Villaen er opført som skole tilbage i år 1796, hvilket gør ejendommen til en af de ældste bygninger i landsbyen. Beliggenheden er i hjertet af Spørring med den charmerende kirke fra 1100 tallet som nabo. Til børnefamilien er der idrætsinstitutionen Spørring Børnehus og skolebus til Trige Skole. Bussen kører lige udenfor døren til Aarhus, Hadsten og Randers. Der er endvidere meget kort afstand til motorvejsnettet E45.
 
 Her får I som familie en helt særlig og unik ejendom, som findes meget få steder - skal opleves og ses!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1796
Ombygget 1997
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 211 m²
Garage 41 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 799 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.865 kr.
Finansiering
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.929 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.021 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Spørring

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Spørring
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 2.700.000-3.700.000 kr. på omkring 211 m2

Se lignende boliger
Villa

Mågevej 13, 8370 Hadsten

2.895.000 kr. 236 m² 7 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.