Rømeregårdsvej 31, Aarsballe
3700 Rønne

  • 625.000 kr. 140 m² 4 rum
  • Kontantpris 625.000 kr.
  • Ejerudgift 1.255 kr.
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 3.697 m²
  • Rum 4

Bindingsværkshus med naturskøn beliggenhed lidt uden for Rønne

Længes I efter en bopæl, hvor I kan opleve roen og den flotte, bornholmske natur lige uden for hoveddøren? Og har I altid drømt om at sætte jeres eget, personlige præg på hjemmet, så I får det lige som, I vil have det? Så kan I nu få opfyldt begge behov her på Rømeregårdsvej 31 cirka ti kilometer fra Rønne, hvor dette håndværkertilbud af et bindingsværkshus ligger.
 
Ejendommen er omgivet af langstrakte marker mod alle verdenshjørner, og her er således tale om en beliggenhed, der emmer af fred og idyl. Den 3.697 kvadratmeter store grund ledsages af enkelte træer, og på matriklen ses også en gårdsplads, en værkstedsbygning og en carport.
 
Bindingsværkshuset er opført i 1877, og det fremstår med røde, sprossede termovinduer og et matchende betontag på sydsiden, der er lagt omkring slutningen af 1990'erne. Boligen opvarmes hovedsageligt af en luft-til-luft-varmepumpe, mens den også er udstyret med brændeovn og elvarme.
 
Som huset tager sig ud nu, byder det på et stort, klassisk spisekøkken fra 1970'erne og to stuer, der ligger side om side. Boligens to værelser er fordelt i hver sin ende af huset, og endelig er der et badeværelse, en fordelingsgang og en entré. Nærmeste indkøbsmulighed er i Dagli'Brugsen i Vestermarie, og med under ti minutters bilkørsel til Rønne, har I alle byens tilbud indenfor rækkevidde.
 
Foruden den naturskønne udsigt over markerne er I også tæt på Almindingen, der erén af Danmarks største skove.
 
Kan I se det for jer, og lyder det som de helt rette rammer for jeres næste hjem? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag. Vi står altid klar med råd og vejledning.
 
Køber er gjort opmærksom på, at ejendommen er beliggende i et boligområde, hvor bopælspligten er ophævet. Køber kan derfor frit vælge om ejendommen skal benyttes til helårsbolig eller fritidsbolig(helårsbolig uden bopælspligt). Vi gør opmærksom på, at den oplyste standardfinansiering er beregnet ud fra, at ejendommen anvendes som helårsbolig. Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig vil der maximalt kunne opnås en realkreditbelåning på 75%. Kontakt os for evt. yderligere oplysninger.
Boligfakta
Type Fritidsbolig / Villa
Energimærke G
Byggeår 1877
Rum 4
Plan 1
Boligareal 140 m²
Carport 42 m²
Udhus 75 m²
Grundareal 3.697 m²
Økonomi
Kontantpris 625.000 kr.
Ejerudgift 1.255 kr.
Finansiering
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 3.164 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 2.533 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.545
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Vestermarie og Almindingen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vestermarie og Almindingen
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.