Lavt forbrug - Jordvarme og solceller
Landejendom

Holmevej 11
3650 Ølstykke

  • Kontantpris 8.500.000 kr.
  • Ejerudgift 2.850 kr.
  • Boligareal 316 m²
  • Grundareal 8,5 ha
  • Rum 8
  • Energimærke
Landejendom

Holmevej 11
3650 Ølstykke

  • 8.500.000 kr. 316 m² 8,5 ha 8 rum

Landejendom med lavt varmeforbrug - omgivet af skøn natur

Er I på udkig efter et hjem med højt til himlen, åbne vidder og naturen lige udenfor hoveddøren? Og tæller ønskelisten ligeledes god plads til hobbyudfoldelser og grønne projekter? Så læs med her. Velkommen til Schyberggård, en ejendom ved Ølstykke der tilbyder både en hyggelig villa, en ekstra separat boligafdeling, stor staldbygning og flere udhuse - og så inkluderer pakken hele 5 matrikler, så her er tillige potentiale for, at drømmen om dyrehold og en sidegesjæft med ”bed and breakfast” kan gå i opfyldelse. Ejendommen ligger kønt placeret i området, der domineres af let bugtende marker, spredte skovstykker, små åløb og engarealer. En særligt smuk oase finder I omkring Skenkelsø Sø, hvis rørskov kan takkes for det rige fugleliv i omegnen. De landlige omgivelser til trods er der blot ti minutters kørsel til Maglehøjskolen og Ølstykke by. Her er pasningsmuligheder og flere supermarkeder, et par restauranter og lokalt bibliotek samt idrætshal og tennisklub plus togstation.
 
Selve ejendommen er opført i 1947, ombygget i 2019, løbende vedligeholdt og er opdateret især på energifronten med jordvarme- og solcelleanlæg, hvorfor boligen derfor har et imponerende energimærke A. Huset fremstår utrolig flot med den hvidpudsede facade og røde teglsten, der nemt spottes for fra landevejen. Boligen har en hyggelig, autentisk stemning med smukke fliser lagt i sildebensmønster og den gode komfort af gulvvarme, som går igen i resten af stueplan, fritlagte bjælker, rå murstensvægge og køkkener i landstil. Den ene ”bolig i boligen” indeholder i stueplan entré, badeværelse, vinkelstue, køkken samt tilhørende viktualierum. I denne del af boligen er der første sal, her er der loft-til-kip og indrettet med repos, et toilet og 3 soveværelser. I den anden ’bolig i boligen’ som kan tilgås fra entréen, har ejer valgt at indrette et ”bed and breakfast”. Her finder I 4 værelser, badeværelse, bryggers/fyrrum, et grovkøkken samt et hyggeligt køkken-alrum miljø, med udgang til den sydvestvendte terrasse.
 
I haven, hvor der er god plads til at udfolde sig for både børn og voksne, findes der flere forskellige udhuse og bygninger. Den store staldbygning der rummer både redskabsrum, disponibelt rum og foderrum, giver et hav af muligheder for anvendelse, og ville nemt kunne indrettes til hestestald. I forlængelse af staldbygningen har man lavet et super fedt orangeri, hvorfra hyggelige kaffepauser eller et glas vin kan nydes. Der findes ligeledes hønsehus og udvendig hønsegård, samt udhus der anvendes til grisestald, for ikke at nævne det meget velbenyttede shelter. I alt har man 8,4 ha jord, hvor de nuværende ejere i dag både holder grise, høns, ænder og køer. Her er alle muligheder for at nyde naturen og landlivet, samtidig med, at byen er indenfor rækkevidde.    
 
Hjerteligt velkommen til Holmevej 11.
Boligfakta
Type Landejendom
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Varmepumpe/jordvarme
Byggeår 1947
Rum 8
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 316 m²
Grisestald 50 m²
Udhus 27 m²
Lade 403 m²
Udhus 28 m²
Grundareal 8,5 ha
Økonomi
Kontantpris 8.500.000 kr.
Ejerudgift 2.850 kr.
Finansiering
Udbetaling 425.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 50.022 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 39.348 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Drømmer du om ny bolig?

Lad os åbne dine øjne for boligmarkedet lige nu. Få en gratis vurdering, så du kender alle dine muligheder.

Kommunen i tal
Indbyggere 45.202
Skatteprocent 25,7%
Grundskyld 23,98‰
Kirkeskat 0,76%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Jørlunde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Jørlunde
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Stenløse/Ølstykke

Solgt marts 2023
Rækkehus
Solgt

Stenbukken 30, 3650 Ølstykke

114 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Fritidsbolig
Solgt

Ny Sperrestrupvej 10, 3650 Ølstykke

112 m² 5 rum
Solgt februar 2023
Villa
Solgt

Erantisvej 11, Slagslunde, 3660 Stenløse

140 m² 4 rum
Solgt februar 2023
Villa
Solgt

Emilsvej 38, 3650 Ølstykke

168 m² 5 rum