Skolegade 70, 1. th.
6700 Esbjerg

  • Kontantpris 1.245.000 kr.
  • Ejerudgift 2.092 kr.
  • Boligareal 78 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Lejlighed

Skolegade 70, 1. th.
6700 Esbjerg

  • 1.245.000 kr. 78 m² 3 rum

Istandsat 3Ver med god placering i Esbjerg

I den rolige ende af Skolegade venter denne velindrettede og moderniserede treværelseslejlighed på nye ejere. Her kan I foruden lyse og indbydende kvadratmeter se frem til en beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alt, som I får brug for i hverdagen. Ejerforeningen administreres professionelt af Aunbøl og der er tale om en sund ejerforening med styr på tingene.
I bosætter jer helt centralt og parallelgaden er gågaden, som bugner af butikker og spisesteder, så I altid kan gå ud og nyde mad eller shoppe. Ydermere er der grønne arealer tæt på, mens I får flere transportmuligheder i form af busser og toge fra Esbjerg Banegård, der ligger under én kilometer væk.
I kommer til at bo i en bevaringsværdig ejendom fra 1904 og får brugsret til eget kælderrum, ligesom der er privat cykelskur. Hele ejendommen fik i 2014 nyerationelvinduer der både fungerer som termoruder og har lysisolerende effekt. Indenforer jeres kommende bolig ligeledes istandsat med køkken og badeværelse fra 2010, mens den resterende del er lavet i 2018. Her kan I glæde jer over originale plankegulve, som er afhøvlede, ludbehandlede og lakerede, så de i dag fremtræder i rigtig flot stand.
Fra entreen ledes I til køkkenet, som har alle hårde hvidevarer herunder en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, så I slipper for turen til vaskeriet. I køkkenet er der gode rammer til tilberedningen af middagen, som efterfølgende kan bringes ind i en af de to stuer en suite. Stuerne har en rummelig atmosfære, og så er her højt til loftet hvor stuk og loftroset pryder. Videre er der også et badeværelse med bruseniche, mens et værelse i en fin størrelse afrunder indendørsomgivelserne. Fra værelset er der udgang til den solrige altan, der vender ind mod den lukkede gård. Her kan I sidde i havemøblerne, og I kan sågar også have grillen stående herude.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke E
Byggeår 1910
Ombygget 2010
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 78 m²
Cykelskur 2 m²
Økonomi
Kontantpris 1.245.000 kr.
Ejerudgift 2.092 kr.
Finansiering
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.094 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.566 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 115.459
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25,29‰
Kirkeskat 0,81%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Strandby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Strandby
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.