0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Blåbærvej 15
6715 Esbjerg N

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 94 m²
Kontant 1.298.000
Ejerudgift pr.md. 1.741

Etplansvilla med muligheder i Gjesing - taget er skiftet

I Gjesing ligger denne ældre etplansvilla med masser af potentiale for den rette køber. Med adresse på Blåbærvej 15 kan I skabe jer et dejligt hjem i et godt kvarter med villaveje og stisystemer. I er nær alle hverdagens bekvemmeligheder såsom daginstitution og Vitaskolen Bohr. I får heller ikke langt til sportsfaciliteterne i Gjesing Fritidscenter, busforbindelse og indkøbsmuligheder. Derudover kan shoppinglysten stilles i Esbjerg Centrum eller i Esbjerg Storcenter. Hvis I vil tilbringe weekenderne i den flotte, grønne natur, vil I fryde jer over den korte afstand til Nørreskoven, hvor der venter oplevelser for store og små.

Rødstensvillaen fra 1969 gemmer på 94 m2, hvor alt fremstår forholdsvist oprindeligt. Her er der virkelig mulighed for at sætte jeres eget præg på planløsningen, indretningen og materialevalget. Som huset står nu byder det på en fordelingsgang, et badeværelse med bruseafsnit, et værelse med indbygget skabsvæg og to kammer-værelser. I får også et tosidet spisekøkken med udgang til et bryggers. Til huset hører ligeledes et udhus og en udestue med glaspartier mod haven.

Foruden et hjem med muligheder får I glæde af en frodig, grøn have, der har en mindre fliseterrasse med plads til farverige blomsterkrukker og et væld af hyggekroge. Drømmer I om solterrasser, ude-pejs og køkkenhave, så har I allerede grunden, hvor der er plads til alt dette.

Med ejendommen her kan I lade jeres boligfantasier få frit spil. Har I allerede tegningerne klar på tegnebrættet og mangler kun huset, så er dette en oplagt anledning for jer, til at skabe det ultimative hjem med plads til familielivet og samvær.

Kan I se det for jer? Kontakt os i dag.

Blåbærvej 15
6715 Esbjerg N

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 94 m²
Kontant 1.298.000
Ejerudgift pr.md. 1.741
Sagsnummer 28120183093
Byggeår 1969
Energimærke E
Rum 4
Boligareal 94 m²
Garage 37 m²
Grund 741 m²
Vægtet areal 103 m²
Liggetid 20
Standard finansiering
Udbetaling 65.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 5.797 / 4.860

Boligen ligger i Gjesing. I dette nabolag finder du blandt andet 4 skoler, 147 virksomheder og en masse lokale, der går op i nyheder fra Danmark og holder af at dyrke sport eller motion.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Esbjerg Kommune i tal

 • Indbyggere
  116.045
 • Skoler
  41
 • Borgmester
  Jesper Frost Rasmussen
 • Solskinstimer
  1.711 pr. år
 • Grundskyld
  25,29‰
 • Skatteprocent
  25,6%
 • Kirkeskat
  0,81%
 • Børnehaver
  53

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Jan Schmidt Pedersen

Jan Schmidt Pedersen
Indehaver
Telefon: 75124200

danbolig Esbjerg
Nørregade 22
6700 Esbjerg

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig