Dorthesvej 2
4654 Faxe Ladeplads

  • 1.395.000 kr. 66 m² 4 rum
  • Kontantpris 1.395.000 kr.
  • Ejerudgift 1.534 kr.
  • Boligareal 66 m²
  • Grundareal 1.255 m²
  • Rum 4

Hyggeligt sommerhus med stor have og anneks

Med gåafstand til vandet i Faxe Ladeplads møder I dette hyggelige sommerhus i god stand fra 1973, der foruden 66 indbydende kvadratmeter byder på en stor have og et udhus, som er indrettet til anneks med soveplader. Indenfor i huset skaber en brændeovn og fine, blotlagte loftsbjælker, som er ført hele vejen med til kip den helt rigtige sommerhusstemning, og I får skønne rammer om eftermiddagene med familie og venner i det rummelige opholdsmiljø, hvor stue og køkken flyder sammen. De høje glaspartier på endevæggen inviterer dagslyset helt indenfor, og her kan dobbeltdøren til terrassen åbnes på vid gab, hvilket om sommeren får rummet til at smelte sammen med haven. Dertil kommer fire værelser og et badeværelse, prikken over i’et er den store have, som tæller hele 1.255 kvadratmeter. Haven fremstår nem, og I kan således koncentrere jer om at nyde solen på den overdækkede, sydvendte terrasse. Her er der god plads til havemøblerne og en grill, og fra terrassen breder græsplænen sig. Med ferieadresse på Dorthesvej 2 er der hyggelige gåture i vente i det naturrige område, og skoven og vandet er i en radius af halvanden kilometer. Indkøb, busstoppested og regionaltoget på Faxe Ladeplads Station når I efter en cykeltur eller en kort tur i bil.


 
Velkommen til Dorthesvej 2
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1973
Rum 4
Plan 1
Boligareal 66 m²
Carport 19 m²
Grundareal 1.255 m²
Økonomi
Kontantpris 1.395.000 kr.
Ejerudgift 1.534 kr.
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.421 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.887 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på naturen

Med ferieadresse på Dorthesvej 2 får I en god beliggenhed i nærheden af dejlig natur, som indbyder til hyggelige gåture i området. Der er under én kilometer til vandet, og også stranden når I indenfor halvanden kilometer. Indkøb, busstoppested og regionaltoget på Faxe Ladeplads Station kommer I til efter en cykeltur eller en kort tur i bilen.

Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Faxe Ladeplads, Kissendrup og St.Favrby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Faxe Ladeplads, Kissendrup og St.Favrby
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.