Tyttebærvej 32
4654 Faxe Ladeplads

  • 795.000 kr.
    1.167 m²
  • Kontantpris
    795.000 kr.
  • Ejerudgift 1.265 kr.
  • Grundareal 1.167 m²

Dejlig stor byggegrund i naturskønne Faxe Ladeplads

I den nye udstykning i hyggelige Faxe Ladeplads ligger denne 1.167 m² store parcelhusgrund, som er den største af de grunde, der er til salg på Tyttebærvej.
 
Lokalplanen for området er rummelig og modsat mange andre udstykninger, er det her tilladt at bygge træhuse, hvis man ønsker det, og man må bygge i både 1 plan eller 1½ plan. Selvom der af lokalplan 300-36 fremgår en bebyggelsesprocent på 25%, har Faxe kommune oplyst, at en bebyggelsesprocent op til 30% accepteres. Udstykningen er beliggende i et område, hvor de omkringliggende huse også er af nyere dato.
 
Der er kun 10-15 minutters gang eller en kort cykeltur til den centrale del af Faxe Ladeplads, der byder på flere forskellige indkøbsmuligheder, pizzeria, restauranter mm. Faxe Ladeplads er en hyggelig by med lige under 3.000 indbyggere, beliggende kun 6-7 min. kørsel fra Faxe by og med direkte togforbindelse til Køge. Her er alt hvad man behøver i dagligdagen.
 
Udover førnævnte indkøbsmuligheder byder byen også på Hylleholt skole, flere integrerede børnehaver mm. Herudover er der et rigt foreningsliv i byen.Og så er det bestemt værd at nævne, at Faxe Ladeplads simpelthen ligger utrolig naturskønt med flere nærtliggende skove, egen lystbådehavn og badestrand, og så er der kun en kort cykeltur til den skønne Vemmetofte strand, der grænser lige op til skoven.
 
Hvis man trænger til en god og dejlig gåtur, er vandreruten, som fører ind til Faxe og Faxe Kalkbrud, bestemt værd at nævne.Alt i alt bliver hele familien placeret i et mindre lokalsamfund, som byder på alt, hvad man har brug for i hverdagen. Den skønne natur i nærområdet er kun en ekstra luksus, som man ikke kan leve uden, når man først har levet med den.
Boligfakta
Type Helårsgrund
Grundareal 1.167 m²
Økonomi
Kontantpris 795.000 kr.
Ejerudgift 1.265 kr.
Finansiering
Udbetaling 40.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.214 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.342 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Faxe Ladeplads, Kissendrup og St.Favrby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Faxe Ladeplads, Kissendrup og St.Favrby
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.