Tingvej 14
4690 Haslev

  • 1.395.000 kr. 131 m² 6 rum
  • Kontantpris 1.395.000 kr.
  • Ejerudgift 1.827 kr.
  • Boligareal 131 m²
  • Grundareal 568 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Charmerende villa - 2 MINUTTER TIL TOGET og 6 MINUTTER TIL SKOLEN

Midt i Haslev ligger denne skønne villa med en lukket, ugeneret have og venter på sine nye ejere. Med tre gode værelser og alle hverdagens fornødenheder inden for en radius af én kilometer, er villaen ideel til familielivet.

Den utrolig centrale beliggenhed i Haslev betyder, at børnene hurtigt kan nå til nærmeste skole, Ak10vet, mens familiens yngste afleveres i daginstitutionen knap 500 meter fra hoveddøren. I får også gåafstand til indkøbsmuligheder samt idrætsfaciliteter, og skal I med bussen rundt i byen, ligger stoppestedet lige ude foran huset. Ydermere finder I Haslev Station rundt om hjørnet med hyppige togafgange mod Roskilde og Næstved.

Villaen i halvandet plan præsenterer sig nydelig med sin blålige facade, røde tag og hvide vinduesrammer og døre. Allerede fra I træder indenfor i entréen, vil I mærke, hvordan boligen emmer af en charmerende og lys atmosfære.

I entréen ligger trappen til førstesalen, som leder jer til en repos med adgang til tre dejlige værelser. Går I tilbage i stueplan, kan I fra entréen tilgå en af husets tre fine stuer, hvoraf to er i åben forbindelse. De har alle et herskabeligt islæt med flotte gulve, stuk og rosetter i loftet. Går I igennem dem en efter en, vil I også opleve det smukke lysindfald, som pryder rummene, for til sidst at ende i det hyggelige køkken. Herude er der masser af plads for familiens kok til at tilberede middagen. Bryggerset med vaskefaciliteter finder I ved siden af køkkenet, og som det sidste byder huset også på et badeværelse.

Den lune årstid kan tilbringes på det skønne terrasseområde, som bryggersdøren giver adgang til. Mens I slapper af i havemøblerne omgivet af dekorative blomsterkrukker, kan børnene lege på boldbanen i baghaven.

Kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke E
Byggeår 1918
Rum 6
Plan 2
Boligareal 131 m²
Grundareal 568 m²
Økonomi
Kontantpris 1.395.000 kr.
Ejerudgift 1.827 kr.
Prisudvikling -12.54 %
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.182 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.708 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 37.161
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 25‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Haslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Haslev
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.