0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Kongevejen 4A
3480 Fredensborg

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 142 m²
Kontant 2.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.380

Moderne kædevilla på blind vej

Velkommen til Kongevejen 4A i Fredensborg, hvor du nu kan flytte ind i denne moderne kædevilla i to plan, opført i 2008. Villaens værelser og opholdsrum har store vinduespartier i fuld højde, så her er tale om en ekstra lys bolig med minimal vedligeholdelse, lavt energiforbrug og super godt indeklima. Boligen ligger helt privat og ugenert som det sidste hus på en lille blind tilkørselsvej. På få minutter kan du gå op til Fredensborgs hyggelige hovedgade, fx via en sti gennem skoven Fredensborg Lund. Børneinstitutioner, skole, stationen og indkøbsmuligheder ligger ligeledes i kort gåafstand - og der er heller ikke langt til slottet, golfbanen eller Esrum Sø. Boligen er indrettet med gode materialer, som gulve i ask og store klinker, og der er gulvvarme i hele stueplanet.Stueplan rummer et stort, lyst køkken-alrum, hvor der uden problemer kan sidde 14-16 personer, når der skal holdes gilde. Køkkenet har hvide Tvis-elementer med sort bordplade i kompaktlaminat, og fra alrummet er der udgang til en rigtig god sydvendt solterrasse. Stuen er lys og indretningsvenlig og har direkte udgang til eftermiddags- og aftenterrassen. Stueetagen har desuden badeværelse med skabsrum og plads til tørretumbler og vaskemaskine. Fra entréen fører trappe med stort ovenlys op til første sal. Denne etage rummer tre værelser, hvoraf det største har integreret skabsvæg og udgang til en altan med sol og læ. Etagens badeværelse har gulvvarme, og på den lyse repos er der rigelig plads til en god hjemmearbejdsplads. Ejendommen har brugsret til 2 parkeringspladser samt et godt grønt fællesareal på 1617m2 med lille skov, hvor der er trampolin, bålplads, gynger og hule i træerne sammen med de 3 andre boliger. Kort sagt får du her en lækker, moderne og lys bolig med en rigtig fin beliggenhed i Fredensborg. Kom og få en rundvisning!
Fredensborg by
Kunne du tænke dig at bo i en hyggelig by med gågade, miljø, slot og naturen lige uden for døren? Så er Fredensborg by stedet, du skal bo. Her er smukt, hyggeligt, og et bycentrum med gågade med dagligvare- og specialbutikker. Boligen ligger i gåafstand til Fredensborg Slot, slotsparken og Esrum Sø - så natur mangler der ikke. Fredensborg Kommune har nogle af de bedste institutioner i Danmark. F.eks ligger den nyeste og mest moderne skole i Fredensborg by. Byen har butikker med dagligvarer, tøj, sko, blomster og en række restauranter og ishus ved slottet. Samtidig er her gode muligheder for at spille golf og dyrke andre sportsgrene, såsom cykling, løb og ikke mindst ridning. BEMÆRK DER ER INGEN BOPÆLSPLIGT VED KØB AF HELÅRSBOLIG I FREDENSBORG KOMMUNE

Åbent hus

Kongevejen 4A, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Kongevejen 4A
3480 Fredensborg

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 142 m²
Kontant 2.995.000
Ejerudgift pr.md. 3.380
Sagsnummer 198-AL-7637
Byggeår 2008
Energimærke B
Rum 5
Boligareal 142 m²
Grund 193 m²
Vægtet areal 142 m²
Liggetid 155
Standard finansiering
Udbetaling 150.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 13.536 / 11.282
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Anders O. Larsen

Anders O. Larsen
Indehaver, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 45 76 14 00

Løgstrup, Larsen, Vernsted & Bloch, danbolig Hørsholm
Usserød Kongevej 92
2970 Hørsholm

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig