0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Frederiksyndestvej 7B
3480 Fredensborg

Sælger siger

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 171 m²
Kontant 3.750.000
Ejerudgift pr.md. 4.088

293 etagemeter villa centralt i Fredensborg

Masser af plads og gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. I denne klassiske bungalow på Frederiksyndestvej i Fredensborg får familien skønne rammer om hverdagen. Foruden villaens 293 etagemeter kan I glæde jer over en dejlig udestue, en stor 48m2 dobbeltcarport med skur samt en skøn, sydvendt have.

Den gulmurede villa er opført i 1936 som bolig for overlæreren af den nærliggende Fredensborg Skole. De mange kvadratmeter er fordelt på tre etager med opholdsrum og værelser i halvandet plan plus en meget anvendelig underetage.

I stueplan får I en rummelig dagligstue med lyst trægulv og et dejligt lysindfald fra de sydvendte sprossevinduer. Det gode lysindfald fortsætter via franske døre til spiseafdelingen, hvor spisestue og køkken ligger i åben forbindelse.

Køkkenet er fra 2008 og præsenterer sig med hvide skabselementer og bordplade i mørkt kirsebærtræ, og åbningen mod spisestuen sikrer en rigtigt god sammenhæng i boligen. I samme år er næsten alle vinduer også skiftet.

Stueplan fuldendes af et fint badeværelse, en entré og et rummeligt værelse med indbyggede skabe. På førstesalen finder I endnu et godt værelse, et større uudnyttet loftareal samt et rum, der er oplagt til stue eller kontor.

Den høje og lyse underetage giver jer 122 meget anvendelige kvadratmeter, og her er blandet andet et lækkert badeværelse og separat toilet fra 2008. Badeværelset har spabad, dobbelthåndvask og en elegant bruseniche i glasbyggesten. I bliver desuden forkælet med gulvvarme.

Underetagen rummer endvidere et praktisk bryggers samt fire disponible rum i boligkvalitet.

Fra spisestuen træder I ud i en skøn udestue, hvor I kan nyde lyset og udsigten til haven, som primært er anlagt med græs og derfor meget vedligeholdelsesvenlig. Med flere terrasser kan I dagen lang finde både sol og skygge.

Få minutters gang bringer jer til Fredensborg Skole, Station og Fredensborghallen, og på 7 minutter når I de mange butikker i centrum.

Er I blevet nysgerrige? Så kontakt danbolig for en fremvisning.

Byen byder på alt indenfor dagligvarer. SuperBrugsen, Aldi, KIWI, Netto samt mange specialbutikker, cafeer og restauranter.

BEMÆRK DER ER INGEN BOPÆLSPLIGT VED KØB AF HELÅRSBOLIG I FREDENSBORG KOMMUNE.

Fredensborg by
Kunne du tænke dig at bo i en hyggelig by med gågade, miljø, slot og naturen lige uden for døren? Så er Fredensborg by stedet, du skal bo.

Her er smukt, hyggeligt, og et bycentrum med gågade med dagligvare- og specialbutikker.

Fredensborg ligger i den nordvestlige del af kommunen og ligger lige op til Fredensborg Slot, slotsparken og Esrum Sø - så natur mangler der ikke.

Fredensborg Slot giver byen et royalt snit og gør byen til noget særligt, når byens borgere en gang om året byder Dronningen og hendes familie velkommen med fakkeltog. Det sker hvert år omkring midten af april.

Kvaliteten i daginstitutionerne og skolerne er i højsædet. Fredensborg Kommune har nogle af de bedste institutioner i Danmark. F.eks ligger den nyeste og mest moderne skole i Fredensborg by.

Byen har butikker med dagligvarer, tøj, sko, blomster og en række restauranter og ishus ved slottet.

Samtidig er her gode muligheder for at spille golf og dyrke andre sportsgrene, såsom cykling, løb og ikke mindst ridning.

Fredensborg har mange store ejendomme og landejendomme, pæne kvarterer med villaer og rækkehuse, men der er naturligvis også lejligheds- og andelsboligbebyggelse.

Åbent hus

Frederiksyndestvej 7B, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Frederiksyndestvej 7B
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 171 m²
Kontant 3.750.000
Ejerudgift pr.md. 4.088
Sagsnummer 08300002952
Byggeår 1936
Energimærke D
Rum 4
Plan 3
Boligareal 171 m²
Kælder 122 m²
Carport 48 m²
Grund 737 m²
Vægtet areal 221 m²
Liggetid 401
Standard finansiering
Udbetaling 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.859 / 14.074
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

Dejlige Fredensborg med både skov, slot, park og sø - og rolige smukke omgivelser. Tæt på både Hillerød, Hørsholm & Helsingør (15min) - og til København på 30min.

Sådan er kvarteret

Rolige omgivelser. Frederiksyndestvej super centralt med få minutter til natur, skole, stadion, sportshal, station (tog & bus) og bymidten, men alligevel tilbagetrukket på stille vej uden trafik.

Det viser vi vores gæster

Esrum Sø, Bådfarten, Fredensborg Slot, samt Slotsparken til en dejlig gå - eller løbetur.......og måske en tur forbi det populære ishus ved søen :-)

Her handler vi

Fredensborg er en lille rolig by, men med både SuperBrugsen, Kiwi, Aldi & Netto er der aldrig langt til handlemulighed. Alternativt ligger Hillerød, Hørsholm og Helsingør kun i 15 min´s afstand

Her slapper vi af

På vores 3 forskellige terrasser afhængigt af, hvor solen står. Alternativt i vores dejlige udestue, som forlænger sommeren med et par måneder - i begge ender af sæsonen.

Hvorfor flytter vi herfra

Har været meget glade for huset og omgivelserne i de 10 år vi har boet her, men vi ønsker nu et mindre hus med færre kvardratmeter.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Mark Læssøe

Mark Læssøe
Indehaver - Ejendomsmægler MDE
Telefon: 51388645

Mark og Steen Læssøe
Helsingørsvej 1
3480 Fredensborg

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig