0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning mm.

Slotsvænget 41
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 143 m²
Kontant 3.795.000
Ejerudgift pr.md. 5.289

Velindrettet etplansvilla på fredelig adresse i Fredensborg

Vil I bo tæt på både naturens ro og byens tilbud, så ligger jeres nye hjem måske her på Slotsvænget 41 i Fredensborg. Her er skov, sø og supermarkeder inden for kort rækkevidde, og samtidig kan I glæde jer over, at den velholdte villa suppleres af en stor, sydvendt have, der grænser op til et lille skovområde.

Bologen er udlejet til 28. feb 2018, hvorfor der kun er få indvendige foto.

Inden for bare 100 meter har I både skov og golfbane, og spadserer I et par minutter ned for enden af Slotsvænget, møder I bredden og bådpladsen ved Esrum Sø. Også Fredensborg Slotshave kan nås til fods, og herigennem kan børnene skyde genvej til Endrupskolen. Det gamle Fredensborgs stemningsfulde handelscentrum er under én kilometer væk.

Den gulmurede etplansvilla er opført i midten af 1960'erne, og ejendommen er i fin form takket være en gennemgribende renovering i 2004, hvor blandt meget andet taget med Randers-tegl og zinktagrender blev lavet. Der er desuden efterisoleret på loftet og i hulmurene, ligesom både afløb og gasfyr er udskiftet.

I forbindelse med husets bryggersindgang er der opført et isoleret værksted med vand, og hertil kommer et cykelskur og et vindfang. Endvidere er der installeret el samt koldt og varmt vand til både et udekøkken og en udendørsbruser, og udefaciliteterne inkluderer også et udhus, der kan anvendes som både legehus og redskabsrum.

Inden døre byder boligens opholdsafdeling på et åbent rumforløb mellem køkken, spisestue og stue, og sammen med de store vinduespartier og kiploftet i hele 4,2 meters højde giver det en skøn rumfornemmelse.

Boligen rummer tre gode værelser, og det største er udstyret med skabsvæg. På badeværelset er der ligesom i resten af boligen lagt gulvvarme, og planløsningen afrundes af et møblérbart entréområde med tilhørende gæstetoilet.

Fra både stuer og værelser er der udgang til en stor træterrasse, der løber langs husets syd- og vestlige facade og giver de bedste forudsætninger for et solbeskinnet udeliv. Den store have er dejligt ugeneret, og foran villaen er der masser af parkeringsplads.

Ring og aftal tid til en fremvisning!

Åbent hus

Slotsvænget 41, 3480 Fredensborg

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Slotsvænget 41
3480 Fredensborg

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 143 m²
Kontant 3.795.000
Ejerudgift pr.md. 5.289
Sagsnummer 08300003184
Byggeår 1966
Energimærke D
Rum 4
Plan 1
Boligareal 143 m²
Udhus 18 m²
Grund 1.332 m²
Vægtet areal 151 m²
Liggetid 97
Standard finansiering
Udbetaling 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.927 / 14.127
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Velkommen til Fredensborg. Fredensborg ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland kun 40 km. fra Rådhuspladsen. Her er alt, hvad hjertet begærer. Frisk luft, skove, friluftsliv, sø, by med indkøbsmuligheder, idylliske landsbyer, golfbaner og ikke mindst Fredensborg Slot samt Slotsparken. Fredensborg-området er velegnet til børnefamilier. De hyggelige villakvarterer med blinde veje og stisystemer sikrer bl.a. barnets vej til skole. En slentretur ad Slotsgade med de gamle huse eller ad Jernbanegades gågade fra 1995 bekræfter, at her kan man tage den med ro, slappe af og nyde en forfriskning på en af de små fortorvscafeer i bymidten. Byen opstod i årene efter Fredensborg Slots opførelse i 1722. Husene blev bygget til slottets funktionærer og håndværkere. I dag fremstår Fredensborg by som en smuk og harmonisk by med et aktivt handelsliv. Der ligger 4 store dagligvare indkøb i byen (Netto, SuperBrugsen, Aldi samt Kiwi)

 • lokalområdet

  Fredensborg er aktiv indenfor al sport, f.eks. tennis, ridning, fitness, håndbold, sejlads, roning, golf, fodbold, cykling, MTB og atletik. Et hav af foreninger er repræsenteret. Der er spejderkorps og lokalhistorisk forening. Så der er nok at tage fat på i fritiden.

 • lokalområdet

  FREDENSBORG SLOTSHAVE - en Kongelig Barokhave. STJERNEFORM SYMBOLISERER DEN ENEVÆLDIGE KONGES MAGT. Fredensborg Slotshave i Nordsjælland er et af Danmarks mest storslåede haveanlæg. Alléer udgår fra slottet i stjerneform og gør det til et magtfuldt centrum, som engang symboliserede den enevældige konges magt. De snorlige alléer skulle demonstrere, at mennesket kunne styre naturen. Haverne er et eksempel på den pompøse barokstil, kendt fra Versailles ved Paris. Haven er rigt udsmykket med skulpturer, primært fra perioden 1760-1770.  DE BAROKKE ALLÉER GENSKABT. Den romantiske stil, som slotshaven blev delvist omlagt til i 1833-1850, ses tydeligt i havens naturprægede skovpartier. De fleste alléer blev dengang fjernet, men i den sidste fjerdedel af 1900-tallet blev de genskabt, så man igen kunne opleve de lange udsigtslinier mod Esrum Sø. Dele af barokanlægget har gennemgået en omfattende restaurering og genopretning, som blev indviet 17. september 2013. Det indbefatter Brede Allé, de mange skulpturer, samt de to haverum "ballonpladsen", "vinhøsten" parterret.   OPLEV SÆRLIG BLANDING AF BAROK OG ROMANTISK STIL. Udover den særlige blanding af fransk barok og romantisk stil kan du opleve flere små fine bygninger, monumenter og anlæg i haven. BREDE ALLÉ - ET AF DANMARKS STØRSTE BAROKANLÆG  Et af de mest markante elementer i Fredensborg Slotshave er hovedaksen Brede Allé, som udgår fra parterret foran slottets havesal.   Hele anlægget blev udformet i et tæt samspil mellem den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin og den danske billedhugger Johannes Wiedewelt.   Brede Allé var i sine velmagtsdage et imponerende syn med sine dobbelte rækker af allétræer, flader af grus og græs i kunstfærdige mønstre samt pragtfulde skulpturer og overdådige monumenter. Efter mange års forfald står Brede Allé nu genskabt i al sin pragt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Steen Læssøe

Steen Læssøe
Indehaver - Ejendomsmægler MDE
Telefon: 48484500

Mark og Steen Læssøe
Helsingørsvej 1
3480 Fredensborg

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig