Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Mosegårdsvej 130
2820 Gentofte

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 128 m²
Kontant 5.800.000
Ejerudgift pr.md. 3.754

TOTALISTANDSAT RÆKKEHUS, HVOR ALT ER LAVET - BEDSTE BELIGGENHED - FLEKSIBEL INDRETNING.

Drømmer du om at flyttet ind i skønt rummeligt rækkehus på rolig børnevenlig vej, hvor du ikke skal løfte en finger, men blot flytte ind? - Så læs blot videre. Her er alt lavet. Da arbejdet pågår, så har du til en hvis grad mulighed for at påvirke rumfordeling og materialevalg.

OMRÅDET:
På helt rolig og yderst børnevenlig vej i Vangede i Gentofte, finder man dette skønne rækkehus. Her er langt til større veje, så ingen generende larm. I området er masser af børn. Her er ikke langt til grønne områder i form af Nymosen eller måske Gentofte Sø. Indkøb kan findes i hyggelige Vangede Bygade. Der er op til flere daginstitutioner og også skoler i umiddelbar nærhed af huset. Offentlig transport er let tilgængelig - tag f.eks. toget fra Kildebakke Station og vær på Nørreport på under et kvarter. Men København er absolut også indenfor cykelafstand. Med bil ligger man tæt på, men ikke generet af, udfaldsvejene omkring København.

EJENDOMMEN:
Der er tale om et hus på hele 124 kvadratmeter plus godt 80 kvadratmeter kælder. Taget er skiftet. Der er nye vinduer overalt. Huset er omfuget og hulmursisoleret. Der er dræn på begge sider med udvendig isolering. Der er vandbåren gulvvarme både i kælderen og i stueplan. Nyt naturgasfyr., Køkken alrummet bliver med nye elementer fra HTH. Herudover er der to nye badeværelser med brus, gulvvarme mv. Klinker og armaturer på badeværelset har man mulighed for at have indflydelse på, hvis man melder hurtigt ud. Gulvet i stueplan er nyt med flotte egeplanker. Også egegulv på 1. sal.

INDRETNING:
Der er ca. 200 anvendelige kvadratmeter. Huset vil byde på flot hallagigt entré med flot trappe til 1. sal og underetagen, så alle plan er fint forbundet. Stueplan vil byde på stort køkken alrum, dejlig sydvendt stue med flot stort vinduesparti og totallækkert badeværelse. Efter ønske kan etableres et ekstra værelse i stueplan. På 1. sal er der mulighed for at lave alt fra et til tre værelser - afhængigt af ønsker til størrelse og placering. Igen jo før man køber jo større fleksibilitet. I underetagen er der to oplagte teenagerum flot badeværelse og bryggers/fyrrum - god loftshøjde og fint lysindfald (underetagen er ikke godkendt til beboelse)

Mosegårdsvej 130
2820 Gentofte

Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Boligareal 128 m²
Kontant 5.800.000
Ejerudgift pr.md. 3.754
Sagsnummer 171TY001529
Byggeår 1942
Energimærke D
Rum 4
Plan 3
Boligareal 128 m²
Kælder 80 m²
Carport 17 m²
Grund 310 m²
Vægtet areal 136 m²
Liggetid 91
Standard finansiering
Udbetaling 290.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.044 / 21.936

Boligen ligger i Vangede. I dette nabolag finder du blandt andet 9 vuggestuer og 292 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Gentofte Kommune i tal

 • Indbyggere
  75.878
 • Skoler
  18
 • Borgmester
  Hans Toft
 • Solskinstimer
  1.792 pr. år
 • Grundskyld
  16‰
 • Skatteprocent
  22,8%
 • Kirkeskat
  0,41%
 • Børnehaver
  61

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Tyge Hellberg

Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 39 40 80 90

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.