Strandparksvej 9, 1.
2900 Hellerup

  • Kontantpris 24.850.000 kr.
  • Ejerudgift 5.409 kr.
  • Boligareal 218 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villalejlighed

Strandparksvej 9, 1.
2900 Hellerup

  • 24.850.000 kr. 218 m² 6 rum

MED DUFTEN AF HAV

Velkommen “hjem” til Strandparksvej 9, hvor hverdagen nydes i et hjem fra kælder til kvist, hvor lyset strømmer ind, og hvor Øresundsudsigten indtages fra den store tagterrasse.  
 
Her er lys og luft, rum til fordybelse og ro i et dragende farvespil, fra solen står op over Øresund til maleriske scenarier af aktivitet på sundet i aftenens skær.
 
I denne smukke gamle villa fra 1904 er livet skønt, med en beliggenhed man ikke får bedre i Hellerup. Nærmiljøet byder på Hellerup strand, og Hellerup havn med sejlklub, roklubber og restaurant. Den gamle stauderhave og rosenhave, for ikke at glemme den skønne legeplads, samt cafe i det gamle klubhus ved tennisbanerne. Indkøb kan klares på Strandvejen og Hellerup station er blot 10 min gang væk, hvor der er direkte forbindelse til Københavns lufthavn.
 
Boligen, som udgør 2/3 dele af huset, byder dig velkommen via den originale hoveddør til en hyggelig entré med videre indgang til egen bolig. Det smukke trappeløb fra den tidligere hall, fører dig til husets hjerterum, det dejlige store køkken/alrum, hvor lyset strømmer ind fra 4 verdenshjørner.
 
Fra den tilstødende stue kan man gå direkte ud og nyde himlen, havet og solen. Her er skabt et hyggeligt miljø med planter, sofaarrangement og masser af plads til gæster ved grillen på den 40m2 store tagterrasse.  
 
Desuden kan man via den skulpturelle trappe på reposen tage turen til husets 2. sal, der i dag er et stort rum med fritliggende spær og panoramavinduer mod Øresund. Her, fra sofaen, kan Øresund ligeledes nydes året rundt, og en hyggelig hems bag de gamle spær giver mulighed for en ekstra seng eller blot en skøn hyggekrog. 2. salen er godkendt til beboelse og ønskes det, kan her snildt etableres ekstra værelser.
 
Dette er et hus med mange rum og et utal af anvendelses muligheder. Huset forbindes via køkkenet og kælderen til anden afdeling med værelser, badeværelse og egen udgang til eget havestykke, en oplagt teenager afdeling med egen indgang.  
 
Man har 3 toiletter og bade. Det ene Badeværelse er husets oprindelige store badeværelse som nænsomt er restaureret for at bibeholde de smukke gamle kakler på gulv, væg og badekar fra 50’erne.  
 
Ligeledes er der toilet og bad i kælderen i eget bryggers med egen indgang fra have, hvilket er praktisk til timerne ude. Her er også tøjvask faciliteter og plads til den snavsede hund fra tur eller sportsudstyr.  
 
I kælderen har man også et rigtigt godt disponibelt rum samt et stort billard/hobby/opbevaring/værksteds rum.  
 
Generelt er her bevaret mange smukke detaljer med flotte gamle gulve, stuk, de oprindelige vinduer i kernetræ, skunkskabe inde. Udendørs en smuk gammel garageport og havehus, der med sine 28m2 kan bruges som atelier, til yoga, kreativitet eller hvad hjertet måtte lyste.  
 
Her er både egen gårdhave og eget havestykke med smuk frodig beplantning, og de skønneste terrasser med masser af sol, en på hver side af havehuset, og med terrassedøre fra havehuset til dem begge.  
 
Den ene terrasse er lagt i et mønster af gamle gule Flensborg sten og et stenbed af strandsten og drivtømmer fra Hellerup strand, med græsser og planter der kan nydes fra hængesofaen med kaffen ved siden og kig til den hyggelige have med trampolin i jordniveau.  
 
Huset er opdelt således at hver ejer af den enkelte ideelle anpart har hver sit fjernvarmefyr, hver sin el måler, og vandaflæsningsmålere. Der er en udførlig samejeroverenskomst, og denne bolig har desuden eget cykelskur. Der er lagt nyt tag i 2008, hvor facaden også blev renoveret. Der er omfangsdræn, nye kloakrør, højtvandslukke system, samt brolægning med Bornholmske granit chaussesten. Der er op til flere vuggestuer, børnehaver, folkeskoler, privatskoler samt gymnasier indenfor kort afstand fra boligen.
 
Kontakt mægler Torben Haraldsted direkte for yderligere information på tlf. 20143956.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Byggeår 1904
Ombygget 1986
Etage 1.
Rum 6
Bad 1
Toilet 2
Boligareal 218 m²
Kælder 88 m²
Garage 30 m²
Udhus 25 m²
Grundareal 1.040 m²
Økonomi
Kontantpris 24.850.000 kr.
Ejerudgift 5.409 kr.
Finansiering
Udbetaling 1.245.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 142.427 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 115.682 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 74.217
Skatteprocent 24%
Grundskyld 16‰
Kirkeskat 0,4%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hellerup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hellerup
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren