0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Stadionvej 82, 2. 22.
2600 Glostrup

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 95 m²
Kontant 3.195.000
Ejerudgift pr.md. 3.476

Projektlejlighed i Egehusene

Det nye nabolag i Glostrup ligger med Egeparken som nærmeste nabo. Her kan du bo med en skøn, grøn beliggenhed, blot 2 kilometer fra Glostrup centrum, hvorfra S-toget tager dig direkte til København.

Egehusene er centralt beliggende og har gode aktivitetsmuligheder for børn og voksne lige rundt om hjørnet fra dit hjem. De fire punkthuse med fælles tagterrasse består af lejligheder på 77-133 kvm blot 100 meter fra Glostrups Idrætsanlæg, som er et mekka for alle, der holder af en aktiv hverdag og gode motionsaktiviteter. Her kan du, blandet andet, øve din smash på tennisbanen, udfordre dine evner på atletikstadionet eller skyde hjørnespark på fodboldbanen. Foreningen byder tilmed på en nærliggende svømmehal, der blandt andet har en sanse- og vandruchebane, motionscenter, wellnessafdeling og indendørsgolfsimulator. Desuden er der mange afmærkede motionsruter i området, hvor du kan starte dagen med en frisk løbetur . Til de daglige indkøb har du Fakta og Aldi i gåafstand fra din nye hoveddør. Byggeriet af alle fire punkthuse er allerede i gang, så du oplever kun få måneder med byggeri efter indflytningen. Det betyder at hele byggeriet vil stå færdigt, når udendørssæsonen starter.

Velkommen til et lyst hjem, med to gode soveværelser og køkken/alrum. Nyd den gode udsigt fra 2. sal på din altan, mens børnene leger på legepladsen.

Dette hjem på 95 kvm, emmer af hjemlig hygge. Boligen er type C og er beliggende på 2. sal. Glæd dig til blandt andet to skønne soveværelser, lyse trægulve, en stor altan og funktionelle løsninger.

Entré
I det man træder ind i hjemmet, føler man sig straks hjemme, da lejligheden emmer af hygge. Det smukke lysindfald ses hurtigt i entréen. Her har du muligheden for at tilvælge skabe til overtøj og sko, efter eget behov. En praktisk detalje i en travl hverdag.
Køkken
Dette hjem byder på rummeligt hjørnekøkken, hvor du har god bordplads til at udfordre dine kulinariske evner. I køkkenet finder du en opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken efter festen.
Stue
Stuen har du forlængelse af køkkenet. Sammen udgør det hjerterummet i hjemmet. Stuen har mange hyggelige kroge, så her er god mulighed for at indrette et sofahjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en god bog. Her er også god plads til at indrette en god spiseplads, hvor familien kan samles. Gulvet er lagt med lyst trægulv, der er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.
Badeværelse
Badeværelset er praktisk indrettet med en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske ferietøjet når du kommer hjem fra en uge sydpå. Værelset er nordisk inspireret og belagt af en tidløs flise.
Værelser
Hjemmet byder på to fine soveværelser, hvor det er muligt at tilvælge garderobeskabe, efter eget ønske. De to soveværelser har gode indretnings muligheder, så du nemt kan skabe en hyggelige sovehule. Fra det store værelse er der adgang til et walk- in closet. En dejlig luksus i hverdagen.
Altan
I lejligheden finder du en stor altan i forlængelse af hjemmets stue. På altanen kan du indrette et lille bord, så du kan nyde eftermiddagskaffen efter tenniskampen.
Faciliteter
Egehusene byder på to store parkeringspladser og her kan dine gæster nemt parkere bilen og komme på besøg til en kop kaffe eller en festlig middag. I kan også nyde hinandens selskab på den stores fælles tagterrasse, som du finder på 3. sal.

Boligen ligger i Glostrup. I dette nabolag finder du blandt andet 11 børnehaver, 703 virksomheder og en masse lokale, der går op i film i tv og holder af at læse gratisaviser.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Glostrup Kommune i tal

 • Indbyggere
  22.628
 • Skoler
  4
 • Borgmester
  John Engelhardt
 • Solskinstimer
  1.760 pr. år
 • Grundskyld
  25‰
 • Skatteprocent
  23,6%
 • Kirkeskat
  0,67%
 • Børnehaver
  11

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Amanda Moe

Amanda Moe
Salg & vurdering
Telefon: 2343 5555

danbolig Rødovre
Rødovrevej 265
2610 Rødovre

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig