Månehøjen 23
3100 Hornbæk

  • 7.995.000 kr. 84 m² 4 rum
  • Kontantpris 7.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.864 kr.
  • Boligareal 84 m²
  • Grundareal 977 m²
  • Rum 4

Direkte ud til det fredede område, vis-a-vis Rudolph Tegners Museum, ligger det hvide hus med en vidunderlig udsigt ud over Ruslands Bakker.

Velkommen til Månehøjen 23 Når man træder indenfor i huset, fornemmer man straks, at her er tale om en fuldstændig indflytningsklar bolig. Husets bjælker er holdt i den oprindelige rå stil, hvilket giver den helt rigtige sommerhusstemning. Der er tre soveværelser- så her er plads til gæster og børn. I badeværelset med brus er der både el- og gulvvarme. Alle rum har loft til kip. Husets hjerte er ubetinget køkken/stue med masser af plads og en flot brændeovn. Det store, lyse køkken er fra 2017 og står i en utrolig fin stand. Fra køkkenet er der udgang til denøstvendte morgenmadsterrasse. Stuen er meget rummelig med en stor spiseafdeling i forlængelse af køkkenet. I opholdsafdelingen giver et kæmpe panoramavindue maksimal mulighed for at nyde den unikke udsigt. Fra denne del af stuen er der udgang til den store sydvestvendte træterrasse. Her sidder man skønt og nyder udsigten til langt ud på aftenen. Haven er stor og ugenert med minimal vedligeholdelse og god plads til boldspil og leg. Plænen går ned til det fredede område med græssende køer hele sommeren. Til huset hører der et godt todelt redskabsskur. En ejendom, der er svær at beskrive. Den skal simpelthen opleves! Er du tilflytter ogønsker du yderligere oplysninger omkring området? Så scroll ned og udforsk nabolaget, her kan du blandt andet se hvor du finder offentlig transport, læger, skoler, institutioner, sport og fritid mm.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1973
Rum 4
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 84 m²
Udhus 5 m²
Grundareal 977 m²
Økonomi
Kontantpris 7.995.000 kr.
Ejerudgift 2.864 kr.
Finansiering
Udbetaling 400.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 34.642 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 28.909 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Dronningmølle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dronningmølle
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.