Hejrevej 16
3120 Dronningmølle

  • 2.895.000 kr. 65 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.568 kr.
  • Boligareal 65 m²
  • Grundareal 1.200 m²
  • Rum 4

Super hyggeligt fritidshus på dejlig stor grund nær Dronningmølle Strand.

I hyggelige Dronningmølle finder man dette skønne sommerhus med loft til kip, som de seneste år er totalistandsat i en tidløs stil – med stor respekt for den charme og ånd, som findes i et dansk træhus fra 1969. Der er ikke en finger at sætte på husets tilstandsrapport, og derfor er der her tale om et hus, som vil skabe ejerglæde fra allerførste dag.
 
Husets hjerte er køkken-alrummet, som foruden det elegante og velindrettede køkken også byder på fint med plads til spisebord, sofaarrangement og småmøbler. Her er rammerne sikrede for dejlige stunder med familie og venner – og med en nyligt monteret brændeovn som garantstiller for hyggen på kølige dage. Fra køkken-alrummet er der to udgange til træterrassen – den ene udgang fører direkte til den overdækkede del af terrassen, som komplet med varmelampe og lyskæde muliggør, at man året rundt kan sidde og nyde stilheden og et glas vin, næsten uanset hvor dårligt vejret måtte være.
 
I husets østlige ende finder man ”Master Bedroom” med fin plads til en stor dobbeltseng. I husets modsatte ende forefindes to gæsteværelser – alle tre værelser med indbyggede skabe. Det lyse og indbydende brusebadeværelse har gulvvarme og separat bruseniche. I den veludnyttende entré er der separat vaskemaskine og tørretumbler, samt et rummeligt, indbygget skab med plads til overtøj, støvsuger m.v.
 
Haven er et kapitel for sig. Fasaner, dådyr, ræve og egern er ikke sjældent sete gæster på grunden. Både for- og baghave er ugenerede om sommeren, og indbyder derfor til solbadning, boldspil og leg – eller båltænding om aftenen og natten, hvor man samtidig kan ane bølgerne fra den nærliggende Dronningmølle Strand. Husets beliggenhed tæt på grusvejen gør, at de store, smukke træer mod syd skaber et tilpas skygge/sol-forhold på grunden. Bagerst i haven er der desuden etableret fundament til skur – og ellers fungerer det aldrende “legehus” fint som opbevaring af haveredskaber m.v.
 
Den børnevenlige Dronningmølle Strand ligger 10 minutters gang ad hyggelige grusveje fra huset, og togstationen blot 8 minutters gang fra huset, hvorfra der er fine forbindelser mod Hillerød og Helsingør, og videre mod København.
 
Køb huset i dag, og nyd sommeren fra i morgen.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1969
Ombygget 2019
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 65 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.200 m²
Økonomi
Kontantpris 2.895.000 kr.
Ejerudgift 2.568 kr.
Finansiering
Udbetaling 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.144 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.109 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Dronningmølle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dronningmølle
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.