Søbredden 13, Ramløse
3200 Helsinge

  • 3.945.000 kr. 145 m² 4 rum
  • Kontantpris 3.945.000 kr.
  • Ejerudgift 2.416 kr.
  • Boligareal 145 m²
  • Grundareal 1.139 m²
  • Rum 4
Skønt fritidshus i 1. række til Arresø med den skønneste udsigt

1. række til Arresø med den skønneste udsigt

Sommerhus i 1. række til Arresø hvor I kan sidde og nyde livet med det smukkeste kig ud over vandet og ikke mindst de helt fantastiske solnedgange over søen.
 
I smukke omgivelser ikke langt fra Ramløse by og Ramløse Havn møder I dette fine og velholdte helårsanvendelige sommerhus, der nu kan danne rammen om jeres kommende ferier og weekendture de næste mange år.
 
Her venter jer en bolig, der byder på 145 m2 fordelt over ét plan samt en tilhørende grund, der breder sig på 1.139 m2. Velkommen til Søbredden 13. Som adressen Søbredden antyder, så bosætter I jer ganske tæt på Arresø og de betagende naturområder.
 
På grundejerforeningens fællesareal, er der bådebro til at søsætte båd, kajak eller paddelbord og i vinterperioden er der mulighed for at stå på skøjter.
 
Indenfor mødes I af et lyst og indbydende miljø med store vinduespartier, der gavmildt lader solens stråler strømme ind. I husets ene ende er tre værelser samlet side om side, som alle har en ganske fornuftig størrelse. Overfor værelserne er der et praktisk bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter, og derudover er der både et gæstetoilet og et badeværelse med bruseniche. I køkkenet får I fine opbevaringsløsninger til køkkenudstyret, mens den tilstødende stue kan rumme både en spiseplads med udsigt til søen og de komfortable møbler, som I med fordel kan stille tæt ved den hyggelige pejs, der ligeledes bidrager med varme og hygge i de kolde måneder. I får også et tilhørende værksted, som rummer mange brugsformål.
 
Du vil få et sommerhus der tæt på Ramløse Havn hvor der vil være mulighed for en havneplads i de naturskønne oplevelser og medlemskab af Arresø sejlklub hvor der blandt andet kan sejles optimistjolle, kano og kajak. I sommerperioden sejler M/S Frederikke på givne datoer. Desuden er her kort afstand til det naturskønne skovområde ved Tisvilde Hegn og Tibirke Bakker, der byder på utrolig smuk natur, hvor der er gode stier.I er også blot omtrent én kilometer fra Tisvilde Hegns grønne natur via stisystem, som er det oplagte sted til de lange gåture. Skal der handles ind, er der indkøbsmulighed i Ramløse by og et større udvalg i Helsinge by. Beliggenheden er helt sublim, og både inde i boligen og udenfor på jeres grund kan I glæde jer over uhindret udsyn til søen. Grunden er trods den gode størrelse anlagt i en dejlig og vedligeholdelsesnem stil med græsplæne, der omkranses af en hæk og med enkelte hyggelige bede, der tilsammen giver jer skønne udeomgivelser. Der er fliseareal rundt om huset såvel som en fliseterrasse mod vest og endnu en, der er overdækket, mod sydvest, hvor jeres havemøbler kan stå.
 
Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan booke en fremvisning.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1970
Rum 4
Plan 1
Boligareal 145 m²
Udhus 25 m²
Grundareal 1.139 m²
Økonomi
Kontantpris 3.945.000 kr.
Ejerudgift 2.416 kr.
Prisudvikling -1.25 %
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Ramløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ramløse
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Film

1 lignende fritidsbolig i nærheden til 3.400.000-4.500.000 kr. på omkring 145 m2

Se lignende boliger
Fritidsbolig

Pottemagerstien 2, 3300 Frederiksværk

3.595.000 kr. 138 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.