Falkevej 13
3200 Helsinge

  • 2.095.000 kr. 134 m² 4 rum
  • Kontantpris 2.095.000 kr.
  • Ejerudgift 2.960 kr.
  • Boligareal 134 m²
  • Grundareal 631 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Charmerende etplansvilla i Helsinge

I et roligt, familievenligt kvarter i Helsinge kan I se frem til en skøn etplansvilla på Falkevej 13. Boligen fremstår charmerende med klassiske detaljer, ligesom den råder over en god planløsning og skøn have. Velkommen til.

I ankommer til en dejlig ejendom, der er placeret på en 631 m2 grund med en flisebelagt indkørsel og en separat garage med et praktisk udhus. Den gule murstensvilla fra 1971 er opført i samråd med sælger selv, som har været medbestemmende, når det kommer til gulve, rumfordelingen og materialevalg. Indenfor indeholder hjemmet 134 m2, hvor I fornemmer, hvordan alt er løbende vedligeholdt og passet særdeles godt på i årenes løb.

I træder over dørtærsklen til den brede fordelingsentré, hvor I straks spotter det smukke, originale parketgulv i egetræ, som også er at se i stuen og på de tre værelser. Foruden værelserne får I et nyttigt bryggers og to badeværelser, det ene med lyseblå fliser og badekar, mens det andet har mørkeblå fliser og et bruseafsnit.

Det rummelige spisekøkken bliver jeres primære mødested på tværs af aktiviteter. Elementerne er opsat i en U-form, hvor der er rigeligt med opbevaringsløsninger og albuerum til kokkens bevægelser. Tilstødende finder I den store stue med en dejligt lysindfald og en hyggelig brændeovn.

De lune måneder tilbringes i den sydøstvendte udestue og i haven med en åben fliseterrasse. Haven er omkranset af rækværk og en lav fyrretræsbusk, ligesom der er græsplæne og blomsterbede.

I bosætter jer ved siden af et grønt fællesareal, og for enden af vejen fører stien til busafgange, Helsinge Station og videre til Helsinge Skole, svømmehal og idrætshal. I er også tæt på Valby Hegn og Høbjerg Hegn.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1971
Rum 4
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 134 m²
Udestue 27 m²
Garage 29 m²
Grundareal 631 m²
Økonomi
Kontantpris 2.095.000 kr.
Ejerudgift 2.960 kr.

Tæt på alt hvad man har brug for i hverdagen

I bosætter jer ved siden af et grønt fællesareal, og for enden af vejen fører stien til busafgange, Helsinge Station og videre til Helsinge Skole, svømmehal og idrætshal. I er også tæt på Valby Hegn og Høbjerg Hegn.

Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Helsinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Helsinge
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Film

1 lignende villa i nærheden til 1.800.000-2.400.000 kr. på omkring 134 m2

Se lignende boliger
Villa

Rosendalsvej 5, 3230 Græsted

1.995.000 kr. 136 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.