Nellerødvej 61
3200 Helsinge

  • 3.495.000 kr. 171 m² 7 rum
  • Kontantpris 3.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.891 kr.
  • Boligareal 171 m²
  • Grundareal 540 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Stor og flot istandsat villa med plads til den store familie eller 2 generationer

I Eljstrup ligger denne rummelige villa, der er et perfekt match til enten den store familie eller to generationer, som ønsker at få glæde af hinanden. Derudover er der et godt udhus fra 2008 med gulvvarme og et disponibelt rum samt et tekøkken og et badeværelse, der giver jer et væld af anvendelsesmuligheder.

Den flotte villa toner elegant frem på vejen ledsaget af et mørkt tag med to kviste og hyggelige småsprossede vinduer, som tilsammen skaber et tidløst og charmerende udtryk. Hele huset er renoveret fra inderst til yderst i 2008, hvor der er lagt vægt på topisolering og et godt energimærke. Derudover er der gulvvarme i hele stueetagen, mens førstesalen har radiatorer.

Der venter jer et skønt hjem i halvandet plan, hvoraf stueplan er opdelt i to separate enheder. Den mindste af de to boliger, kaldet "lejligheden", er oplagt til enten bedsteforældrene eller den store teenager, som gerne vil bo alene. Hvis I ønsker at samle hele villaen, laver I blot en gennemgang mellem de to køkkener.

"Lejligheden" har egen indgang og indeholder et soveværelse, et brusebadeværelse samt et åbent opholdsmiljø bestående af køkken og stue i ét. Den anden del af villaen er indrettet med et værelse, et brusebadeværelse og et lækkert køkken-alrum. Fortsætter I via trappen til førstesalen, finder I yderligere to værelser og en hyggelig stor stue med udsigt til åbne marker og skoven i det fjerne.

Udenfor får I plads til at samles i den velanlagte have og på den overdækkede terrasse, der giver jer sol fra hele eftermiddagen og til solnedgang. I forbindelse med terrassen er der et isoleret udhus.

Jeres kommende hjem befinder sig i et roligt og børnevenligt område tæt på Gribskov. Der er omtrent én kilometer til Gribskov Lilleskole, mens dagtilbud og Duemose Station er indenfor rækkevidde. Derudover er I omtrent 5 kilometer fra centrum af Helsinge, som har mange tilbud til bl.a. børnefamilierne, her kan fremhæves stort sportscenter med badmintonhal, springhal, tennis. Helsinge har også svømmehal, bibliotek, kultursal med koncerter og teater, ligesom Helsinge Danmarks Bedste Børneby laver utroligt mange spændende tiltag for børn og deres familier.

Beliggenheden er pragtfuld med kort gang til skov og grønne områder, ligesom Hillerød og Nordkystens dejlige strande ved Tisvildeleje nås på under et kvarters kørsel.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 1920
Ombygget 2008
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 171 m²
Udhus 35 m²
Grundareal 540 m²
Økonomi
Kontantpris 3.495.000 kr.
Ejerudgift 2.891 kr.
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Mårum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Mårum
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

1 lignende villa i nærheden til 3.000.000-4.000.000 kr. på omkring 171 m2

Se lignende boliger
Etplansvilla i naturskønne omgivelser
Villa

Kagerup Park 40, Kagerup, 3200 Helsinge

3.695.000 kr. 161 m² 6 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.