Nellerødvej 15B, Nejlinge
3200 Helsinge

  • 5.595.000 kr. 290 m² 6 rum
  • Kontantpris 5.595.000 kr.
  • Ejerudgift 4.120 kr.
  • Boligareal 290 m²
  • Grundareal 1.524 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Moderne familievilla, med fantastisk planløsning, i naturskønne omgivelser

Vi har hermed fornøjelsen at byde dig velkommen til Nellerødvej 15B i Nejlinge, hvor vi kan byde indenfor i denne skønne stilrene og lyse villa i et plan. Huset er opført i 2008 og har et boligareal, som fordeler sig over 290 kvadratmeter.

Planløsningen i boligen passer perfekt til den store familie, og her får du ideelle rammer, som dækker jeres behov i hverdagen. Her er et fantastisk lysindfald på tværs af de store, åbne opholdsrum med højt til loftet, hvor det er oplagt at samles i det stilrene og meget store køkken alrum.
 
Boligen har en fantastisk beliggenhed for enden af en lille, lukket og meget privat vej. I har få minutter til fods til Høbjerg Hegn, og pendleren tager nemt toget fra Helsinge Station og familiens børn kan køre sikkert via stisystem til byens gode skoler.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 2008
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 290 m²
Carport 66 m²
Garage 50 m²
Grundareal 1.524 m²
Økonomi
Kontantpris 5.595.000 kr.
Ejerudgift 4.120 kr.

En skøn beliggenhed

Boligen har en fantastisk beliggenhed for enden af en lille, lukket og meget privat vej. I har få minutter til fods til Høbjerg Hegn, og pendleren tager nemt toget fra Helsinge Station og familiens børn kan køre sikkert via stisystem til byens gode skoler. Helsinge er en by, som har mange tilbud til bl.a. børnefamilierne, her kan fremhæves stort sportscenter med badmintonhal, springhal, tennis. Helsinge har også svømmehal, bibliotek, kultursal med koncerter og teater, ligesom Helsinge Danmarks Bedste Børneby laver utroligt mange spændende tiltag for børn og deres familier. Skal du pendle er det nemt at komme fra boligen til Hillerødvejen og hele vejen til København. Nordkystens dejlige badestrande fra Tisvildeleje til Gilleleje nås på under et kvarters kørsel.

Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Helsinge

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Helsinge
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.