Engledet 24, Rødkilde
3250 Gilleleje

  • 2.195.000 kr. 100 m² 6 rum
  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.525 kr.
  • Boligareal 100 m²
  • Grundareal 1.256 m²
  • Rum 6

Charmerende sommerhus beliggende i rolige Munkerup

Ejendommen fremstår i rigtig flot og indflytningsklar stand og er et rigtigt sommerhus hvor hyggen træder frem for alt. Sommerhuset er oprindeligt fra 1973, men blev i 1997 ombygget/renoveret samt er løbende vedligeholdt og moderniseret, så det er lige til at tage brug for den kommende køber. 
 
Ejendommen besidder en fin planløsning med rummelig entre, to gode værelser, fint flisebadeværelse med vaskefaciliteter, lyst og dejligt køkken i åben forbindelse til spisestuen og stuen hvor der er brændeovn samt fantastisk lysindfald. Fra stuen er der udgang til haven og stor overdækket terrasse med pejs. Ydermere er der to sammenhængende annekser hver med opholdsrum og hems samt egen indgang, så man har masser af plads til overnattende gæster. Til ejendommen hører også et godt redskabsskur. 
 
Ejendommen opvarmes med luft til luft varmepumpe og brændeovn.
 
Sommerhuset ligger godt og højt på den 1256 m2 store grund med facade og stor terrasse mod syd, herfra kan haven og ikke mindst solen nydes fra morgen til aften. Sommerhusets terrasser vender solrigt og helt rigtigt. Haven er smukt anlagt med stor græsplæne, hyggelige kroge, masser af frodige planter og stedsegrønt. En have som indbyder til leg og aktiviteter for børn og børnebørn.
 
Her får man et lækkert sommerhus beliggende tæt på vandet og det idylliske sommermiljø i Dronningmølle. Endvidere er der gode indkøbsmuligheder med stor nybygget Netto samt cafeliv og flere spisesteder. Få minutters kørsel fra ejendommen finder man det flotte naturreservat Ruslands bakker. Gilleleje og Hornbæk ligger på hver sin side af Dronningmølle og i Gilleleje finder man Kulturhavnen, som både rummer bibliotek, biograf, boliger, butikker og indkøb. Fra Dronningmølle finder man gode togforbindelser til Hillerød og Helsingør og i bil tager det ca. 45 min. at komme til København. 
 
Kontakt Kristian Eriksen på tlf. 48393833 eller på krisitan.eriksen@danbolig.dk for mere info eller for at booke en fremvisning.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Byggeår 1973
Ombygget 1997
Rum 6
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 100 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.256 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 2.525 kr.
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.602 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.277 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.147
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 29,34‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Munkerup og Dronningmølle

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Munkerup og Dronningmølle
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.