0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Nykøbingvej 49
4850 Stubbekøbing

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 94 m²
Kontant 795.000
Ejerudgift pr.md. 1.122

I Stubbekøbing By nær indkøb, busforbindelse og i gåafstand fra skole, vandet og områdets flotte natur, udbydes virkelig charmerende og 100% indflytningsklar byejendom hvor man ikke kan andet end at føle sig utrolig godt tilpas. Sælger har, med den største respekt for ejendommens oprindelig stil, foretaget en utrolig flot og indbydende istandsættelse af ejendommen. Udover det rent æstetiske indtryk har sælger i forbindelse med sin renovering af ejendommen især lagt vægt på at få ejendommen op i så energimæssig god en stand som muligt, hvilket må siges at være lykkedes ganske godt. Ejendommen er hulmursisoleret, efterisoleret i indervægge, i loft samt i gulve, ligesom der er isat energivinduer i alle rum. Meget fin termografering samt super flot energimærke samt tilstandsrapport foreligger og kan om ønsket rekvireres.
Ejendommen indeh.: Lys entré med trappe til 1.sal. Gæstetoilet med håndvask. Lys stue med flot lysindfald, flot nyt trægulv og direkte adgang til nyt åbent køkken med lyse elementer samt diverse tilhørende hvidevarer. Fra køkken adgang til rigtig pænt bryggers, ligeledes med nye lyse elementer og udg. til skøn have. Tilhørende god og tør lille kælder. 1.sal: To store, lyse værelser, begge med dejlig udsigt til haven og de bagvedliggende marker. Flot nyt badeværelse med gulvevarme, Ejendommen er beliggende på dejlig stor grund med diverse hyggekroge, terrasse samt tilhørende garage og værksted,. EN SUPER CHARMERENDE, INDBYDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR BYEJENDOM - SKAL OPLEVES.

Åbent hus

Nykøbingvej 49, 4850 Stubbekøbing

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Nykøbingvej 49
4850 Stubbekøbing

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 94 m²
Kontant 795.000
Ejerudgift pr.md. 1.122
Sagsnummer 296-S17-231
Byggeår 1920
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 94 m²
Kælder 15 m²
Garage 12 m²
Udhus 14 m²
Grund 627 m²
Vægtet areal 103 m²
Liggetid 170
Standard finansiering
Udbetaling 40.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 3.639 / 2.995
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Det kommunale serviceniveau er veludbygget. Hvad enten det gælder institutioner, kulturelle aktiviteter eller idrætsfacilliteter kan Stubbekøbing tilfredsstille såvel unge som ældre borgeres krav og ønsker. Stubbekøbing tager godt imod sine gæster, så skulle du få lyst til at etablere eller bosætte dig i området, kan du være sikker på at blive hjulpet godt til rette overalt i Stubbekøbing. I området er der blandt andet folkeskole, to efterskoler, ungdomsskole, musikskole og skolefritidsordninger. Der er tilbud om dagpleje for de 0-3 årige. god børnehave,  sportshal, to lystbådehavne samt et rigt og varieret foreningsliv.

 • lokalområdet

  Familiens rådighedsbeløb kan forbedres væsentligt ved at flytte fra Københavns nærområde til Nord- og Østfalster, idet udgifter til bolig og børnepasning falder meget.Hvis man beholder sit arbejde i hovedstadsområdet er det nemt og hurtigt at tage sydmotorvejen, og da man bor uden for Sjælland er der attraktive regler omkring pendlerfradrag.

 • lokalområdet

  Stubbekøbing by er med sine 650 år en af Danmarks ældste købstæder, hvilket har sat sit helt specielle præg på bymiljøet med mange spændende byhuse med dejlige gårdmiljøer. Sideløbende hermed vokser nyere villakvarterer frem, hvoraf der fra mange ejendomme er udsigt over Grønsund. Her er små hyggelige butikker og store moderne forretninger. Den gamle håndværksmester er heller ikke gået af mode, og trives side om side med områdets industrivirksomheder.

Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

Stubbekøbing ligger tæt på motorvejen og alligevel så natursmukt ved vandet.Vi ville gerne være midt i byen i gåafstand fra alt og alligevel ude på landet. Vi har brugt ejendommen som fritidshus / sommerhus, med planer om at leve vores otium her. Vi har nydt at køre frem og tilbage fra københavn, over broen og det fantastiske sceneri ud over vandet. Der er en særlig ro over byen, med de smukke romantiske bygninger og et dejligt havnemiljø. Jeg har kun mødt dejlige, glade , hjælpsomme og åbne mennesker i byen. Vi har hurtigt fået gode venner i byen. Vi har de bedste, sødeste naboer og genboer, der har været yderst dejlige og hjælpsomme. Det er muligt at få flexbolig tilladelse/ sommerhus status til boligen.. Her er frisk luft, grønt og rart. Vi er langt ude på landet og alligevel kun 5 kvarter fra lufthavnen i København.

Sådan er kvarteret

I gå afstand fra ejendommen forefindes mulighed for indkøb af alle dagligdagens fornødenheder, offentlig transport, skole, børnehave, idrætshal, naturskønt grønt anlæg, strand med badebro, fiskerihavn med færgeforbindelse til Bogø, hvor den fine gamle træfærge "Ida" sejler i sommerhalvåret, samt en stor lystbådehavn. Vi er så heldige,, at den tidligere ejer har haft mulighed for at tilkøbe et ekstra stykke jord, hvorfor vores have er usædvanlig stor af en by have at være..Tillige har vores genbo den dejligste parklignende have, med store gamle træer, som danner den smukke udsigt fra vores hus.. Jeg er vild med at sidde i stuen og nyde den store Rød Bøg i solnedgangens farver. Vi er på den måde ikke omgivet af huse, men af skøn natur og alligevel er vi midt i byen. Bussen ( ca 20 min) til Nykøbing Falster, kører kun få meter fra huset. Det er en oplevelse at køre en tur i den gamle smukke by.

Det viser vi vores gæster

Vi nyder selvfølgelig vores egen oase,, med dejlige terrasser og smukke træer, buske og blomster. Stranden ved strandparken, er så særlig, med gamle træer og den smukke udsigt over vandet. Byens havn hvor der tit ligger smukke og spændende skibe til, fiskekutterne eller lystbådehavnen. Det meget historisk spændende Hæsnæs, ligger ikke langt fra byen og er en oplevelse i sig selv. Der er skov og strand. Løbe/gå sti mod Stubbekøbing langs vandet fra Hæsnæs. Vi har naturligvis tillige et fint Motorcykel museum tæt på huset. 2 gange om året fyldes byen af veteran motorcykler og biler, samt alle andre slags motorcykler. De kører i optog fra Nykøbing og stiller op på vores vej enten for at åbne eller at lukke museet. Et rigtig spændende event og alle motorsyglisterne er søde venlige og tager pænt hensyn til beboerne. En dejlig oplevelse i særklasse.

Her handler vi

Aldi ligger 200 m fra huset, ellers er der både Fakta, Netto, XL Byg, Kop og kande, Apotek og naturligvis en god bager. Jeg oplever at de ansatte i forretningerne er søde og vildt serviceminded. Jeg har haft sjove oplevelser med et yderst hjælpsomt personale i samtlige forretninger. ( det er jeg ikke vant til fra København) Hvis vi vil handle alt andet og større end dagligdagsvarer, så kører vi de 20 min til Nykøbing, som er en fremragende handels og Bil by. Det kan betale sig at få sin bil til service her. :-) Nykøbing har tillige masser af spisesteder og en fin biograf. Vi har en fin grill ganske kort fra huset. :-) i Stubbekøbing.

Her slapper vi af

I vores skønne lune hus med et fantastisk lysindfald. udsigten fra samtlige vinduer er flotte, maleriske og grønne, idet at der er flot vegetationen uden for alle vinduer. I vores egen have, der er sydvendt, så der er lunt og solrigt med hygge/læ kroge, hvor vi kan sidde ude og nyde måltider fra tidlig forår. Vi har de smukkeste gamle træer, med knortet bark. Her i foråret piplede det op af jorden, med alverdens smukke forårsblomster. Alle mulige slags og så tæt, som man kun oplever i gamle haver. Vi har Vin op ad den sydvendte mur og en klynge med ribs-, stikkelsbær- og solbærbuske. Vi har 3 smukke æbletræer som blomstrer smukt nu og som bæer en masse skønne æbler i eftersommeren. Syrenerne og sommerfuglebusken sørger for et rigt sommerfugleliv. Meget tidligt på året er der den kønneste fugle sang i området, så det er en fornøjelse at åbne vinduerne om morgenen og bare ligge og nyde den musik som fuglene laver. Vi fyldes altid med ro, når vi er hjemme i stubbekøbing

Hvorfor flytter vi herfra

Jeg er desværre blevet syg af fibromyalgi efter en trafikulykke og voldsom slidgigt, så jeg ikke kan klare trapperne til 1. sal uden voldsomme smerter. Jeg bliver nød til at finde en bolig uden trapper af nogen art. Det er med tristhed, fordi vi netop er blevet færdige, med at skabe vores lækre, velisolerede og funktionsdygtige hus. Vi har følt stor livsglæde ved at være i huset, så længe det varede. Men det er med glæde, at vi videregiver vores smukke hus og have til en ny ejer der vil kunne sætte pris på det og leve et dejligt og rigt liv, i de rammer som vi med kærlighed har skabt.

Sælgers billeder

sælgers billeder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Lotte Schmidt

Lotte Schmidt
Ejendomsmægler
Telefon: 54432690

danbolig Nord- og Østfalster
Nørre Alslev Langgade 11B
4840 Nørre Alslev

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig