Hejmdalsvej 39
4873 Væggerløse

  • 1.375.000 kr. 175 m² 7 rum
  • Kontantpris 1.375.000 kr.
  • Ejerudgift 2.217 kr.
  • Boligareal 175 m²
  • Grundareal 1.060 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Rummelig villa i Væggerløse

I et meget roligt kvarter, på en lukket stik vej ligger denne rummelige villa i 1½ plan, som løbende er moderniseret. Derudover ligger ejendommen i meget kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøb og sportsaktiviteter. Dermed en ganske attraktiv beliggenhed for en børnefamilie.
 
Indeholder: Nydelig entré med trappe til 1. sal. Fordelingsgang, der giver adgang til rigtig hyggeligt spisekøkken fra 2017 i lyse nuancer og med alle hårde hvidevarer integreret. Praktisk viktualiekælder på ca 3 kvm. Stor og rummelig stue med fin plads til både opholdsstue og spiseafdeling. Fra stuen er der et stort vinduesparti med dør ud til skøn overdækket og vestvendt terrasse. Lyst flisebadeværelse med god bruseniche, toilet og håndvask i skabsarrangement. Dejligt værelse med indbygget skabe. Fint bryggers med håndvask, god skabsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.
 
1. salen er godt indrettet med 3 værelser og med indbygget skabe i 2 af dem. En ekstra stue (eller et stort soveværelse) med stort vinduesparti, som giver godt lysindfald. Nydeligt badeværelse med vinylgulv, væghængt toilet, håndvask i skab og god bruseniche.
 
Bred flisebelagt indkørsel med plads til 3-4 køretøjer, hvor det ene køretøj vil kunne have glæde af carporten, hvor man kan gå tørskoet ind til bryggerset gennem rigtig fint skur med plads til haveredskaber og derfra videre adgang til isoleret værksted, hvor der er udgang til haven.
 
Haven er godt lukket af helt ugeneret med både stor plæne og en fin urtehave med fine højbede.
 
Beliggenheden og ejendommen er helt perfekt for den store familie, der ønsker deres børn skal vokse op i sikre rammer, tæt på hverdagens faciliteter samt i naturvenlige omgivelser og endda i cykelafstand til en af Danmarks bedste badestrand ved Marielyst, som også giver gode indkøbsmuligheder.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke B
Byggeår 1976
Ombygget 1999
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 175 m²
Carport 37 m²
Grundareal 1.060 m²
Økonomi
Kontantpris 1.375.000 kr.
Ejerudgift 2.217 kr.
Finansiering
Udbetaling 70.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.060 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.591 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 60.310
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 32,34‰
Kirkeskat 1,16%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Væggerløse

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Væggerløse
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.