Hoptrup Kirkeby 17
6100 Haderslev

  • 1.895.000 kr. 185 m² 5 rum
  • Kontantpris 1.895.000 kr.
  • Ejerudgift 2.013 kr.
  • Boligareal 185 m²
  • Grundareal 855 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Godt indeklima og billige driftsudgifter

Lavenergihus med en helt fantastisk udsigt.

Højt beliggende i Hoptrup ligger dette charmerende træhus med en fantastisk udsigt til eng, skov og sø fra stort set alle rum i huset. Boligens 185 kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan, der byder på fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et dejligtåbent køkken/stue miljø. Huset ligger tæt på naturen i rolige omgivelser og samtidig er der et godt og trygt naboskab. I nærområdet er der fine stisystemer til både daginstitution, købmand og Fællesskolen i Hoptrup, der har 0.-6. klassetrin. Haderslev kan nås på under ti minutter i bil, og ellers kan busstoppestedet nås på en kort gåtur. Gåture ved Slivsøen eller en af de nærliggende strande bliver også oplagte ligesom motorvejstilkørslen nås på ca. 10 minutter. Træhuset fra 2010 er i svensk kvalitetskernetræ. Det er et sundt træhus med et godt indeklima, hvor luften konstant udskiftes. I stueetagen er der hvide træ/alu-vinduer, mens førstesalen har Velux-skråvinduer, og af andre gode løsninger kan luft-til-vand-varmepumpen nævnes. De praktiske materialer går igen overalt i huset og skaber et ensartet udtryk. Indenfor oplever I et helt indflytningsklart hjem, hvor et godt lysindfald bidrager til en indbydende atmosfære. I køkkenet er der gode opbevaringsløsninger, og med denåbne forbindelse ind til den oplagte spiseafdeling er det let for familien at være sammen på tværs af aktiviteter. Videre ind i stuen giver det store vinduesparti den skønneste udsigt over engenes vidder og der er udgang til den ugenerte sydvendte terrasse. To gode værelser og et badeværelse fuldender stueplan. På førstesalen får I yderligere to store værelser, et badeværelse og en rummelig repos, som fx egner sig fortrinligt som et arbejdsværelse. Fra haven/terrassen bliver det svært at flytteøjnene fra den smukke udsigt, hvor I også fra nærmeste hold kan følge med i naturens gang og det mangfoldige dyreliv. Ønsker du at bo i et miljø venligt hus med et godt indeklima og billige driftsudgifter, så ring allerede i dag og bestil en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 2010
Ombygget 2012
Rum 5
Plan 1
Boligareal 185 m²
Carport 35 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 855 m²
Økonomi
Kontantpris 1.895.000 kr.
Ejerudgift 2.013 kr.
Finansiering
Udbetaling 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.941 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.889 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 55.340
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 24,36‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hoptrup og Marstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hoptrup og Marstrup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Film
Virtuel rundvisning
Film
Hvorfor flytter vi herfra

"Pyh, det var også en svær beslutning, da vi både er rigtig glade for huset og området. Vi vil dog gerne have noget mere jord, der også kan bruges til pladskrævende fritidsinteresser og erhverv. Til sommer har to af vores børn en naturlig overgang henholdsvis fra institution til skole og et skoleskift, så derfor nu."

Her slapper vi af

"Vi slapper af i sofaen eller en god stol indenfor vinduerne mod syd, på terrassen i aftensolen, eller i hængekøjen under tjørnebusken med udsigt til engen. Vi tager også tit en gåtur i området eller en hurtig badetur til Diernæs strand efter aftensmaden om sommeren. Vi laver bål eller spiller fodbold i haven. Vi er glade for at cykle MTB og tager derfor også tit cyklen til MTB-sporet i Pamhule skov."

Her handler vi

"Dagligvarebutikkerne i Haderslev, særligt Netto og Aldi i sydbyen ligger kun 5 minutter væk. Vi handler også hos vores lokale Spar købmand i Hoptrup (1 km. med cykelstien). Her kan man få næsten alt, også brød fra Lagkagehuset. Det er også her, vi henter vores pakker i pakkeshoppen."

Det viser vi vores gæster

"Det store lyse køkkenalrum/stue er det naturlige sted at have gæster, her kan man samles mange til jul, familiefester m.m. Her har man også lyset og udsigten, som er det, folk drages af, når de kommer på besøg. Om sommeren er terrassen mod syd det foretrukne opholdssted. Samtidig kan børnene lege nede i haven, enten i de naturlige huler eller på græsplanen. I området viser vi gerne Tormaj strand og skov, Slivsøen, Diernæs strand, Kalvø, Streetdome, Klatreparken ved Genne Hoel, skolens legeplads, Pamhule skov, X-Trails MTB Funpark, Haderslev by og dampark."

Sådan er kvarteret

"Rolig vej med flinke og hjælpsomme naboer. Her er både børnefamilier og familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Der er heller ikke langt ned i "Hoptrup by", så børnene kan sagtens selv cykle af stierne til deres venner, eller de kan tage bussen med gratis buskort ind til Haderslev. Der er desuden adskillige gåture fra huset: "Østergaaards mølle rundt" med frisk kildevand undervejs, tur langs Slivsøen, Haderslev Camino Næs går lige forbi eller bare en tur op af grusvejen bag huset, hvor man har den smukke udsigt til både Slivsø og havet bagved."

Derfor flyttede vi hertil

"Beliggenheden, da vi nemt kunne komme på arbejde i Haderslev og Aabenraa og samtidig nøjes med en bil pga. gode busforbindelser og cykelafstand til Haderslev. God daginstitution og skole tæt på. Udsigt og natur lige udenfor døren. Træhuset opførte vi pga. sundt og godt indeklima og de naturlige materialer (vi nyder stadig duften af træ, når vi kommer hjem efter at have været afsted på weekend). De åbne rum og den fleksible planløsning passede godt til vores behov med børn i flere aldre. Samtidig kunne vi nyde udsigten fra begge etager."

4 lignende villaer i nærheden til 1.600.000-2.200.000 kr. på omkring 185 m2

Se lignende boliger
Villa
Nyhed!

Thurøvej 59, Starup, 6100 Haderslev

1.695.000 kr. 160 m² 5 rum
Villa

Godthåbsvej 42, 6100 Haderslev

1.995.000 kr. 185 m² 6 rum
Villa

Havrevænget 18, 6100 Haderslev

1.895.000 kr. 162 m² 7 rum
Villa

Skinkelsvej 22, 6100 Haderslev

1.845.000 kr. 182 m² 8 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.