Søndervangen 55, Korning
8700 Horsens

  • 543.662 kr. 92 m² 4 rum
  • Købspris 543.662 kr.
  • Teknisk Pris 543.662 kr.
  • Ydelse 3.200 kr. mdr.
  • Boligareal 92 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

Nydelig andelsbolig i Korning

Nu kan denne andelsbolig på et trygt lukket vænge i Korning blive din. Korning er en lille landsby, med egen dagpleje, børnehave og skole indenfor gåafstand. Hvis man er til det store fællesskab eller til at nyde fred og ro, så er det muligt her. Byen er kendt for et godt sammenhold og god opbakning til og fra de små lokale virksomheder. Der er ca 4km til indkøb i retninger mod Hatting, Løsning og Uldum. Boligen ligger som den sidste i rækken på et lukket vænge, men gode forhold for børn eller for at bo ugeneret. Alt fremstår lyst og indflytningsklart. I/du kan glæde jer til en velindrettet bolig med en god planløsning, som fordeler sig fra en lys entre, til et stort alrum med stue og brændeovn, med plads til at samles og hygge. Videre med adgang til 3 værelser, flot badeværelse og praktisk baggang. Der er ligeledes anvendelige kvadratmeter på den overdækkede terrasse, med direkte udgang til en nem lille have, med et fint lille bålsted. Rundt om huset, kan solen nydes hele dagen, på en af de 3 velanlagte terrasser. Fra det trygge og landlige smørhul, kommer du på landet, tæt på storbyen. Placeringen gør det ukompliceret, at pendle til både Vejle, Horsens, Billund, Århus og Herning.
Boligfakta
Type Andelsbolig
Energimærke D
Byggeår 1988
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 92 m²
Udhus 4 m²
Carport 16 m²
Carport 16 m²
Udhus 4 m²
Grundareal 2.193 m²
Økonomi
Købspris 543.662 kr.
Teknisk Pris 543.662 kr.
Ydelse 3.200 kr. mdr.
Finansiering
Teknisk Pris 543.662 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Lukket kvarter i rolige omgivelser

I bosætter jer i et trygt, lukket vænge med et skønt fællesareal, hvor I kan mødes med naboerne og deres børn til legeaftaler og en hyggelig stund. Arealet benyttes også til den årlige vejfest. Der er gåafstand til Korning Skole, og ligeledes ligger den lokale daginstitution inden for samme radius. Skal I handle ind, så skal I til Hatting, som er kort biltur væk.

Kommunen i tal
Indbyggere 47.099
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 18‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Korning

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Korning
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.