Skovbrynet 41
8722 Hedensted

  • 3.195.000 kr. 167 m² 5 rum
  • Kontantpris 3.195.000 kr.
  • Ejerudgift 2.731 kr.
  • Boligareal 167 m²
  • Grundareal 1.445 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Lys og rummelig etplansvilla i Hedensted

På Skovbrynet 41 i Hedensted ligger denne lækre etplansvilla fra 2008, der er ideel til børnefamilien. Med loft til kip og ovenlys er der åbent og lyst i hele boligen, og her får I fire værelser, to badeværelser, et bryggers og et køkken/alrum i direkte forbindelse med stuen. Udendørs venter terrasser mod syd og vest samt en integreret dobbeltgarage og en fritliggende garage. Boligen er tilmeldt fjernvarme.  Gennem hele boligen strømmer lyset ind fra de mange vinduespartier, og opholdsmiljøet er ingen undtagelse. Tværtimod bør Velux-vinduerne nævnes, ligesom både køkken, alrum og stue har terrassedøre, hvilket skaber en flydende overgang mellem inde og ude. Køkkenet står skarpt med sorte elementer og en smart ø.  Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og komfort med genveksanlæg og gulvvarme overalt på nær i vikrualierummet. Vinduerne er fra Rationel og Velux, og gulvene udgøres af massive Junckers-planker og store, kvadratiske klinker. Værelserne og badeværelserne fordeler sig på to afdelinger, hvor forældresoveværelset har walk-through-closet, eget bad og dobbeltdør til terrassen.  Glæd jer til at indtage haven om sommeren, hvor terrasserne mod syd og vest er perfekt til afslapning og grill under solens stråler. Oasen er omkranset af en tæt, opvokset hæk, og græsplænen, der smyger sig rundt om huset, giver masser af plads til boldspil og leg.  I bosætter jer på en lukket vej lige ved siden af skovbrynet, deraf det fine navn. I kan derfor nemt gå ture i skoven med hund og børn, ligesom I kan spotte både rådyr, fasaner og harer tæt på adressen. Kvarteret har gode stisystemer, der leder jer til skole, institution, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og centrum.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 2008
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 167 m²
Garage 53 m²
Garage 42 m²
Grundareal 1.445 m²
Økonomi
Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift 2.731 kr.

Nær skov og hverdagens behov

I bosætter jer på en lukket vej lige ved siden af skovbrynet, deraf det fine navn. I kan derfor nemt gå ture i skoven med hund og børn, ligesom I kan spotte både rådyr, fasaner og harer tæt på adressen. Kvarteret har gode stisystemer, der leder jer til skole, institution, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og centrum.

Kommunen i tal
Indbyggere 47.099
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 18‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hedensted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hedensted
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

2 lignende villaer i nærheden til 2.700.000-3.700.000 kr. på omkring 167 m2

Se lignende boliger
Villa

Nørreskov Huse 38, 7100 Vejle

3.495.000 kr. 158 m² 4 rum
Villa

Brombærhaven 32, Bredballe, 7120 Vejle Øst

3.495.000 kr. 158 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.