Højvænget 8
3000 Helsingør

  • Kontantpris 14.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.784 kr.
  • Boligareal 340 m²
  • Grundareal 1.682 m²
  • Rum 11
  • Energimærke
Villa

Højvænget 8
3000 Helsingør

  • 14.995.000 kr. 340 m² 11 rum

340 m2 smukt palæ på Højvænget - havudsigt & dobbeltgrund!

Højvænget 8 er indbegrebet af Liebhaveri - en historisk Palæejendom, som tidligere har huset det svenske konsulat. Unik herskabsbolig med tilhørende dobbeltgrund og flere parkeringspladser mellem hus og grund. Romantisk opkørsel ad over 100 år gammel linde allé og den mest fantastiske udsigt over Kongenshave, Marienlyst Slot, svenskekysten over Kronborg og Helsingørs charmerende bymidte samt udsigt fra 2. sal til Hven. Her på Højvænget får man ikke alene den smukkeste havudsigt og gåafstand til både skov og strand, man får samtidig en perfekt placering på stille villavej med mange børn i området og sågar let adgang til skole og byens rige kulturliv med havnemiljøet - kulturværftet og handelslivet lige ude for døren. Nuværende ejer har løbende vedligeholdt villaen, senest med nyt tag - nyrenoveret facader, renoveret 2. sal og udskiftning af vinduer og døre samt lækkert nyt badeværelse. Tilhørende meget flotte tilstandsrapporter og godt energimærke, sikrer ny ejer en bekymringsfri start i de skønneste rammer på Højvænget 8. Indenfor har ejerne med respekt for den historiske ejendom, bevaret mange af villaens oprindelig, smukke detaljer. Værd at bemærke er iøvrigt de meget lave ejerudgifter, som er yderst sjældent for en ejendom med denne beliggenhed! Planløsningen giver enhver familie alle muligheder for nemt at indrette sig med 4-5 børneværelser – hjemmekontor/Erhverv(80m2) og oplagt mulighed for en separat afdeling til au pair eller 2 generationer. I alt 340 m2 bolig og 60 m2 tør og veldisponeret kælder. Kæmpe grund med uhindret udsigt over havet - potentielt mulighed for udstykning. Alt i alt en helt igennem unik, og på alle måder fantastisk ejendom, som skal opleves for rigtig at forstå, hvor enestående et sted Højvænget 8 i virkeligheden er! Hold dig opdateret på boligmarkedet og få et forspring. Følg os på Instagram og Facebook og få et sneakpeak af alle vores nyeste skuffesager i vores story, hver mandag morgen. Facebook:@danbolighelsingoer Instagram:@danbolighelsingoer
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1903
Ombygget 2017
Rum 11
Plan 4
Boligareal 340 m²
Kælder 60 m²
Carport 40 m²
Grundareal 1.682 m²
Økonomi
Kontantpris 14.995.000 kr.
Ejerudgift 6.784 kr.
Finansiering
Udbetaling 750.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 82.633 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 66.349 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 63.420
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Olai

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Olai
Gode indkøbsmuligheder
Historiske bygninger
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film
Derfor flyttede vi hertil

" Vi flyttede hertil fordi vi havde brug for mere plads til vores teenager børn, mere erhvervsplads og kontakt med den fantastiske natur, samt den rene luft. Udsigten til havet og nærheden til det ældre smukke historiske bymiljø og transportmulighed til København, betød alt. "

Sådan er kvarteret

"Roligt kvarter og ingen trafikstøj. Central beliggende i forhold til: Skov (5 min), strand (5min), Skole (5 min), mange vuggestuer og børnehaver i nærheden, idrætsfaciliteter, golf, Helsingør by (10 min), Station (15 min) tog til København og Hillerød, flere buslinjer tæt på. På Højvænget er der mange småbørnsfamilier, teenager og søde hjælpsomme naboer i alle aldre. "

Det viser vi vores gæster

"Alle de ting vi nævner ovenover "her slapper vi af""

Her handler vi

"Der er rigtig mange gode nærbutikker, med gode parkeringsmuligheder. Næsten alle typer forretninger er repræsenteret. "

Her slapper vi af

"I vores dejlige hus og have. Vi nyder roen og følger meget med i skibstrafikken, Kronborg og udsigten til Sverige, som vi kan se fra 3 etager. Vi cykler og går mange lange ture i det kuperede terræn i skoven og nyder at bade fra stranden. Byen og Kronborg og alle de kulturelle tilbud og koncerter, fx på vores fantastiske hovedbibliotek og kulturværftet. Nordhavnen og dens sejlerliv, lægger op til afslapning. "

Hvorfor flytter vi herfra

" Børnene er flyttet hjemmefra og kontoret er flyttet til København, så huset er blevet for stort for os. Vi er meget kede af flytte, men regner med at blive i området. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren