Købsaftale underskrevet!
Villa

Højvænget 8
3000 Helsingør

  • Boligareal 340 m²
  • Grundareal 1.682 m²
  • Rum 11
  • Energimærke
Købsaftale underskrevet!
Villa

Højvænget 8
3000 Helsingør

  • 340 m² 11 rum

340 m2 smukt palæ på Højvænget - havudsigt

Højvænget 8 er indbegrebet af Liebhaveri - en historisk Palæejendom, som tidligere har huset det svenske konsulat. Unik herskabsbolig med romantisk opkørsel ad over 100 år gammel linde allé og den mest fantastiske udsigt over Kongenshave, Marienlyst Slot, svenskekysten over Kronborg og Helsingørs charmerende bymidte samt udsigt fra 2. sal til Hven. Her på Højvænget får man ikke alene den smukkeste havudsigt og gåafstand til både skov og strand, man får samtidig en perfekt placering på stille villavej med mange børn i området og sågar let adgang til skole og byens rige kulturliv med havnemiljøet - kulturværftet og handelslivet lige ude for døren. Nuværende ejer har løbende vedligeholdt villaen, senest med nyt tag - nyrenoveret facader, renoveret 2. sal og udskiftning af vinduer og døre samt lækkert nyt badeværelse. Tilhørende meget flotte tilstandsrapporter og godt energimærke, sikrer ny ejer en bekymringsfri start i de skønneste rammer på Højvænget 8. Indenfor har ejerne med respekt for den historiske ejendom, bevaret mange af villaens oprindelig, smukke detaljer. Værd at bemærke er iøvrigt de meget lave ejerudgifter, som er yderst sjældent for en ejendom med denne beliggenhed! Planløsningen giver enhver familie alle muligheder for nemt at indrette sig med 4-5 børneværelser – hjemmekontor/Erhverv(80m2) og oplagt mulighed for en separat afdeling til au pair eller 2 generationer. I alt 340 m2 bolig og 60 m2 tør og veldisponeret kælder. Kæmpe grund med uhindret udsigt over havet - potentielt mulighed for udstykning. Alt i alt en helt igennem unik, og på alle måder fantastisk ejendom, som skal opleves for rigtig at forstå, hvor enestående et sted Højvænget 8 i virkeligheden er! Hold dig opdateret på boligmarkedet og få et forspring. Følg os på Instagram og Facebook og få et sneakpeak af alle vores nyeste skuffesager i vores story, hver mandag morgen. Facebook:@danbolighelsingoer Instagram:@danbolighelsingoer
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Naturgas
Byggeår 1903
Rum 11
Bad 2
Toilet 2
Plan 4
Boligareal 340 m²
Kælder 60 m²
Erhverv 80 m²
Carport 40 m²
Grundareal 1.682 m²
Erhverv 80 m²
Kommunen i tal
Indbyggere 63.399
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Olai

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Olai
Gode indkøbsmuligheder
Historiske bygninger
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film
Derfor flyttede vi hertil

" Vi flyttede hertil fordi vi havde brug for mere plads til vores teenager børn, mere erhvervsplads og kontakt med den fantastiske natur, samt den rene luft. Udsigten til havet og nærheden til det ældre smukke historiske bymiljø og transportmulighed til København, betød alt. "

Sådan er kvarteret

"Roligt kvarter og ingen trafikstøj. Central beliggende i forhold til: Skov (5 min), strand (5min), Skole (5 min), mange vuggestuer og børnehaver i nærheden, idrætsfaciliteter, golf, Helsingør by (10 min), Station (15 min) tog til København og Hillerød, flere buslinjer tæt på. På Højvænget er der mange småbørnsfamilier, teenager og søde hjælpsomme naboer i alle aldre. "

Det viser vi vores gæster

"Alle de ting vi nævner ovenover "her slapper vi af""

Her handler vi

"Der er rigtig mange gode nærbutikker, med gode parkeringsmuligheder. Næsten alle typer forretninger er repræsenteret. "

Her slapper vi af

"I vores dejlige hus og have. Vi nyder roen og følger meget med i skibstrafikken, Kronborg og udsigten til Sverige, som vi kan se fra 3 etager. Vi cykler og går mange lange ture i det kuperede terræn i skoven og nyder at bade fra stranden. Byen og Kronborg og alle de kulturelle tilbud og koncerter, fx på vores fantastiske hovedbibliotek og kulturværftet. Nordhavnen og dens sejlerliv, lægger op til afslapning. "

Hvorfor flytter vi herfra

" Børnene er flyttet hjemmefra og kontoret er flyttet til København, så huset er blevet for stort for os. Vi er meget kede af flytte, men regner med at blive i området. "

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Helsingør

Solgt juni 2023
Lejlighed
Solgt

Rosenhøjvej 5, st.. 90., 3000 Helsingør

41 m²
Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Gl Banegårdsvej 32, 3000 Helsingør

180 m² 6 rum
Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Mariagervej 3, 3000 Helsingør

85 m² 4 rum
Solgt maj 2023
Villa
Solgt

Mads Holms Vej 50B, 3000 Helsingør

115 m² 4 rum