Nordre Strandvej 40, Højstrup
3000 Helsingør

  • 13.850.000 kr. 166 m² 7 rum
  • Kontantpris 13.850.000 kr.
  • Ejerudgift 11.175 kr.
  • Boligareal 166 m²
  • Grundareal 1.075 m²
  • Rum 7
  • Energimærke

Direkte til Øresund med egen sandstrand og sol dagen lang - 244 m2 moderne liehavervilla!
Her i Høstrup på den danske nordkyst, nærmere betegnet Nordre Strandvej 40 kan du se frem til en smuk, stilren og arkitekttegnet ejendom i 3 forskudte plan. Ejendommen er opført i de absolut bedste materialer og fremstår i særdeles flot stand. Der findes mange liebhaver ejendommen, men kun de færreste har en så smuk og helt unik beliggenhed som denne. Med din egen strand - lige udenfor døren - den smukkeste udsigt fra Kronborg slot hele vejen op langs svenskekysten til Kullen og videre op i Kattegat - og som om det ikke var nok, kan du nyde solen i haven, fra den står op til den går ned igen. Endvidere Kongens Have og skoven, næsten lige i baghaven, hvor du bl.a. finder en af landets mest populære golfbaner. Ja, her kan du og familien nyde livet og omgivelserne i fulde drag.
 
Fra den dobbelte garage med automatisk port entrerer du den lukkede og flot anlagte forhave, som fører op til husets overdækkede indgangsparti. De 3 let forskudte plan som ialt rummer 244 etagemeter samler huset på en helt fantastisk måde og skal opleves live. Du bydes indenfor i den rummelige entre. Allerede herfra toner det smukke og foranderlige billede af Øresund frem. Denne del af ejendommen rummer 2 store værelser samt et super lækkert badeværelse, hvor der rigtig er kræset for detaljerne. Det store åbne køkken/alrum, hvorfra du har udgang til en af husets mange terrasser og haven med direkte adgang til din egen strand indbyder på en og samme tid til fordybelse, hygge og festivitas. Blot 6 trin bringer dig op til den forskudte 1. sal som rummer en pragtfuld opholdsstue med udgang til terrassen, hvorfra du vil nyde såvel solopgangen som solnedgangen. 1 stort soveværelse samt et unikt og lækkert badeværelse med brus der ligger i forbindelse med et værelse der er indrettet som walk in. Underetagen som er registreret kælder, er ligeledes blot 6 trin ned og opleves mest af alt som værende bolig. Her finder I et stort lækkert fitness rum eler oplagt teenageafdeling ligeledes med den smukkeste udsigt til stranden og havet, stort kontor/gæsteværelse og praktisk bryggers samt et 3. badeværelse med brus. Her får du altså med andre ord, en fuldkommen fantastisk ejendom i indflytningsklar stand, der byder på alt hvad hjertet kan begærer. Gå ikke glib af denne enestående mulighed - ring 49261100 og book en besigtigelse af ejendommen der har hele pakken!
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1974
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 166 m²
Kælder 78 m²
Garage 42 m²
Grundareal 1.075 m²
Økonomi
Kontantpris 13.850.000 kr.
Ejerudgift 11.175 kr.
Finansiering
Udbetaling 695.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 70.517 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 56.666 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Mariæ

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Mariæ
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Historiske bygninger
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.