Klostermosevej 5
3070 Snekkersten

  • 8.995.000 kr. 268 m² 8 rum
  • Kontantpris 8.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.698 kr.
  • Boligareal 268 m²
  • Grundareal 788 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Smuk villa til den store familie eller flere generationer

Hvis I drømmer om et unikt hjem med sjæl og smukke detaljer samt plads til den store familie eller flere generationer, skal I se nærmere på ”Casa Della Grazia”.
 
Der er tale om en flot klassisk murermestervilla bygget i 1897 med et moderne indrettet boligareal på 268 m2, som blandt andet byder på et stort udsigtsrum i tagetagen. Beliggenheden er både smuk og praktisk.
 
Ejendommen ligger højt og gåturen til vandkanten på stranden er på under 300 meter. Går man yderligere 600 meter langs vandet, er man ved lystbådehavnen. Hertil kommer, at man fra adressen har hurtig adgang til indkøb, skole og toget.
 
Ejendommen præsenterer sig flot ude som inde mange fine detaljer i murværket. Hele herligheden fremstår lys og luftig og direkte til at flytte ind i. Stueplan er indrettet med tre smukke stuer en suite eller to stuer og et værelse om man vil. Køkkenalrummet har adgang til en flot karnap/udestue med den flotteste udsigt til den gamle opvoksede have. De store vinduespartier bader de højloftede stuer i lys, mens brændeovnen i køkkenalrummet sørger for en varm og hyggelig stemning. Det moderne køkken inspirerer kokken i huset til at kokkerere til familien, mens vinkælderen vil inspirere enhver vinelsker. Stueetagen byder afslutningsvis på et ekstra værelse, bryggers og et flot badeværelse. Første sal rummer ligeledes 3 stuer en suite, hvoraf man kan bruge et af dem til værelser hvis dette ønsket. Den ene ’stue’ er 1. salens køkken alrum. Her findes også et meget flot og indbydende køkken, men mørk bordplade som fremstår i flot kontrast til villaens ellers lyse indre. Fra køkkenet har du udgang til en af første salens terrasser af hårdttræ og med nedgang til haven. Etagens afsluttes af et bad, i samme stil som stueetagens. Den røde tråd i villaen er tydelig at spotte.
2. salen byder på to værelser og et praktisk opbevaringsrum i skunken. Fra det eneværelse har du en fantastisk udsigt over Øresund.
 
Grunden er på 788 m2 (deraf de lave ejerudgifter) og byder på en gårdhave med praktiske udhuse/skure. Huset ligger omgivet af en smuk, gammel have fuld af solpletter og hyggekroge, hvor familien kan samles om leg, afslapning og gode måltider i det fri.
 
Her får I kort sagt en unik og rummelig indflytningsklar herskabsvilla med flot udsigt og en suveræn central placering.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1903
Rum 8
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 268 m²
Kælder 10 m²
Carport 35 m²
Udhus 30 m²
Grundareal 788 m²
Økonomi
Kontantpris 8.995.000 kr.
Ejerudgift 6.698 kr.
Prisudvikling -10.05 %
Finansiering
Udbetaling 450.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 45.841 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 36.836 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Egebæksvang

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Egebæksvang
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.