Nordre Strandvej 334, 1.
3100 Hornbæk

  • 3.595.000 kr. 132 m² 4 rum
  • Kontantpris 3.595.000 kr.
  • Ejerudgift 1.585 kr.
  • Boligareal 132 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lækker 4-værelses ejerlejlighed i Hornbæk

Lækker 4-værelses ejerlejlighed i hjertet af Hornbæk.

Her får man en beliggenhed tæt på alt og i gåafstand til stranden, havnen, plantagen, søen, offentlig transport og alle byens mange handlemuligheder. 

Det 2-etagers byhus blev i 1970 udvidet og ombygget til et funkishus af arkitektfirmaet Møgelvang & Kann, og fremstår i dag med funktionalismens symmetri herunder det enkle udtryk, den pastelfarvede facade og de skarpe linjer der giver huset sin unikke karakter. 
 
Lejligheden som er en gammel lægepraksis, gennemgik i 2019 en gennemgribende indvendig renovering, hvor der bl.a. blev etableret et stort åbent køkken alrum med nyt moderne HTH køkken med egetræsbordplade, messing armaturer fra Dornbracht og nyt badeværelse med store beton gulvfliser, klassiske hvide vægfliser og messing armaturer fra Dornbracht. Tekniske installationer er under renoveringen udskiftet og indtænkt i boligens overordnede planløsning.
 
Lejligheden rummer 132m2 og besidder en rigtig god planløsning. Fra gaden træder man indenfor via en rummelig entré med indbygget skabsplads der fører direkte til det store åbne køkken alrum og den dejlige lyse stue/spisestue hvor der er højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra de store panoramavinduer ud til Hornbæks pulserende byliv. Ydermere er der tre gode værelser med udsigt mod fiskerbyen og plantagen, hvor af det ene er et master bedroom, hvorfra der er adgang til en del af det flade tage på ca. 30 m2.
 
Lejligheden opvarmes med billig fjernvarme og der er indlagt gulvvarme i badeværelset, hvor der ligeledes er vaskefaciliteter.
 
Ejerforeningen består af to enheder, hvoraf den anden enhed (beliggende i stueetage) er en erhvervsenhed, som udlejes til tøjbutik.
 
Ejerforeningen har en gavlreklame på facaden (se facadebillede med hvidt felt) som udlejes og indtægten deles mellem de to enheder. Derfor er der billige ejerudgifter. Indkøb, tog og busstation ligger lige udenfor døren - her får man en unik beliggenhed tæt på alt!
 
Ejendommen har udviklingspotentiale og ligger i den attraktive del af Hornbæk Bymidte.

Kontakt Cornelius Grundtvig på tlf. 48393833 eller på cornelius.grundtvig@danbolig.dk for mere info eller for at booke en fremvisning
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1877
Ombygget 2019
Etage 1.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Boligareal 132 m²
Erhverv 141 m²
Grundareal 166 m²
Erhverv 141 m²
Økonomi
Kontantpris 3.595.000 kr.
Ejerudgift 1.585 kr.
Finansiering
Udbetaling 180.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.379 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.768 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 62.875
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 28,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hornbæk

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hornbæk
Skøn natur
Fred og ro
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.