0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder, plantegning, boligfilm mm.

Ravnsbjerg Mark 17
7400 Herning

Sælger siger

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 362 m²
Kontant 4.800.000
Ejerudgift pr.md. 3.676

Unik liebhavervilla - beliggende på kuperet grund

Der er her tale om en sjælden udbudt villa, som henvender sig til den kræsne køber. Boligen har et samlet boligareal på 362m² incl. underetage/kælder på 154m². Boligen har siden 2009 gennemgået en omfattende modernisering, hvor der kun er brugt de bedste materialer. Der er installeret centralstøvsuger, IHC styret el i nogle rum og gulvvarme i flere rum. Rigtig mange gode detaljer som ovenlys og glaspartier, der giver fantastisk lysindfald og en flot præsentabel stil.

Område:God beliggenhed på lukket vej i det attraktive og børnevenlige Ravnsbjergkvarter. Endvidere er der kort afstand til skole, børnehave, indkøb og bybus. Via Grundejerforeningen har man adgang til det skønne rekreative område "Lunden". Der er gode stisystemer i hele Gjellerup og cykelsti til Herning. 5 min. kørsel til de nye indfalds- og motorveje omkring Herning. Dejlig ugenert grund i mange niveauer med hyggelige "kroge" og 2 store terrasser samt bålplads.

Indretning:Flot bryggers med Multiform inventar med stålbordplade. Utrolig flot køkken/alrum med hvidt Multiform inventar med Corion bordplade og Quooker. Køkken/alrummet er med loft til kip, ovenlysvinduer som giver et fantastisk lysindfald. Køkken/alrummet er endvidere i åben forbindelse med pejsestue, kontor, opholdsstue og med flot glasparti, der danner en præsetabel og let adgang til underetagen. Entre. Gæstetoilet.

Forskudt plan: 2 værelser med indbyggede skabe. Stort værelse. Mellemgang med indbyggede skabe. Flot badeværelse med Multiform inventar med Corion bordplade, Duravit badekar, hængecloset, stor bruseniche samt travertingulv. Soveværelse med indbyggede skabe.

Underetage:Swimmingpool med udgang til haven og nedsænket terrasse. Swimmingpool rummet er flot afskærmet og aflukket med glaspartier, således der ikke er fri adgang. Pejsestue med Multiform skydedørsskabe. Teknikrum. Toilet. Sauna. Værelse med faste skabe.

Denne bolig skal bare opleves ved selvsyn..!!

Åbent hus

Ravnsbjerg Mark 17, 7400 Herning

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Ravnsbjerg Mark 17
7400 Herning

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 362 m²
Kontant 4.800.000
Ejerudgift pr.md. 3.676
Sagsnummer 099023151TP
Byggeår 1973
Energimærke D
Rum 8
Plan 2
Boligareal 362 m²
Kælder 154 m²
Carport 42 m²
Grund 1.230 m²
Vægtet areal 428 m²
Liggetid 258
Standard finansiering
Udbetaling 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.750 / 18.162
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Skal familien på udflugt kan turen for eksempel gå i kano ned ad Storåen eller til Jyllands Park Zoo, hvor der er mulighed for at komme rigtig tæt på dyrene. De mange plantager omkring byen, de grønne områder i byen, Søby og Fuglsang sø og Vesterhavet ligger også til fri afbenyttelse for de eventyrlystne.

 • lokalområdet

  Herning er attraktiv for børnefamilier med pasningsgaranti og gode skoler. I en radius på 4-8 km findes omegnsbyerne Lind, Snejbjerg, Hammerum, Gjellerup, Gullestrup, Tjørring og Sunds, der alle rummer skoler, børnehaver, fritidshjem, gode bybusforbindelser, indkøbsmuligheder, fritids- og idrætsmuligheder. I disse byer bor mange børnefamilier, idet der er veludbyggede, børnevenlige villakvarterer med bl.a. stisystemer både i området og til Herning.

 • lokalområdet

  I Hernings hyggelige gågader findes der mange specialforretninger, cafeer og restauranter, og i byens østlige udkant ligger Herning Centeret, det største shoppingscenter i Midt- og Vestjylland med hele 75 butikker.

Sælger siger

Derfor flyttede vi hertil

Vi boede tidligere på Spinkebjerg igennem 7 år, og da vi ønskede at skifte bolig i 2006, var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle blive i Gjellerup. Det var et stort ønske at flytte til Ravnsbjerg-kvarteret, som er et eftertragtet kvarter med indbydende huse med spændende arkitektur.

Sådan er kvarteret

I kvarteret bor hovedsageligt børnefamilier med lidt større børn og seniorer. Her er rigtig mange børn i mine egne børns aldersgruppe. Kvarteret er kendetegnet ved et trygt stisystem mellem Ravnsbjerg-vejene og videre til de tilstødende kvarterer og aktiviteter som skole, kirke og supermarked. Her er mange grønne områder - og vi har bl.a. brugsret til Lunden, hvor vi som beboere kan aflevere haveaffald, og hvor der hvert år afholdes Sct. Hans for kvarterets beboere. Kvarteret er præget af et rigt foreningsliv for børn, unge og voksne - og her gøres meget for det sociale samvær. Det hele kulminerer med den årlige KSU-uge (Knyt Sammen Uge), som søger at fremme det sociale samvær mellem Gjellerup og Hammerum samt rejse penge til 4 lokale idrætsforeninger - ved årligt i uge 34 at arrangere en uge fyldt med motion, musik, sjov og samvær med familie, naboer og venner. Også på vores lille vej Ravnsbjerg Mark har vi et godt socialt sammenhold, og hver sommer afholdes der en vejfest med skiftende værter. Min kone har været igennem et meget svært sygdomsforløb igennem to år, inden hun døde i 2015. Både under hendes sygdom og efter hendes død oplevede vi, at mange naboer trådte til med en hjælpende hånd i haven, med bagværk, juledekorationer og igennem Gjellerup Kirke fik vi aftensmad bragt ud af frivillige en dag om ugen. Det var en meget rørende håndsrækning, som vi er taknemmelige for.

Det viser vi vores gæster

Huset har dannet rammerne om mange dejlige familiefester. Her er mange kvadratmeter stue, højt til loftet og masser af lys - og om sommeren er der god sammenhæng til udendørsarealerne. Således har vi de sidste to år holdt to store konfirmationer med opdækning til ca. 40 gæster - og med stort køkken med flere vaske og tilstødende bryggers med god bordplads og vask, som har fungeret som grovkøkken - og store køleskabe begge steder, er faciliteterne helt perfekte til sådanne begivenheder.

Her handler vi

I Gjellerup har vi en rigtig god Rema 1000, som vi bruger flittigt. Børnene kan gå derover på små 10 minutter langs stier, når der skal købes fredagsslik - og lige ved siden af ligger Buffalo Pizza, som laver glimrende pizzaer. I Hammerum, som ligger blot 2,5 km herfra, handler vi ofte i Fakta og Super Brugsen. Her ligger også et bibliotek og friluftsbad, hvor børnene mødes efter skole om sommeren. 4,9 km fra Ravnsbjerg Mark ligger Herning Centret med 80 butikker og 9 spisesteder, som alle har søndagsåbent. Her ligger også Bilka, Bauhaus, El-giganten samt mange flere forretninger.

Her slapper vi af

Husets hjerte er vores åbne køkken-alrum, pejsestue og TV-stue med masser af plads og uanede muligheder for at indrette med mange hyggelige kroge, hvor børn og voksne kan hygge sig med en film, spil og musik. Det er primært her vores familieliv leves. I kælderen har vi ligeledes en pejsestue, som er indrettet som slyngelstue med sofa og TV, og her spiller teenagerne Playstation eller ser film. I kælderen er der en sauna og en stor swimmingpool på 3,5 x 10 meter, som vi har brugt flittigt de første 6 år, mens børnene var mindre. Siden har vi tømt poolen for vand og fået lagt et væg-til-væg-tæppe i bunden af poolen, så den i dag er det helt store trækplaster for børnene og deres legekammerater. Her spilles fodbold, stikbold og badminton, her leges jorden er giftig og bygges huler. Swimmingpoolen er klar til at få påfyldt vand igen, så der er frit slag med hensyn til, hvordan de nye ejere ønsker at bruge poolen. Om sommeren har vi stor glæde af vores have med mange hyggekroge og terrasser. Her er både en stor terrasse med adgang fra stuen, hvor de store dørpartier kan åbnes op, så stuen bliver endnu større og en nedsænket terrasse ud for swimmingpoolen, hvor der er masser af læ. Her er sol fra før middag til solnedgang. På vestsiden af huset har vi en dejlig muret bålplads, hvor vi griller pølser, bøffer og skumfiduser.

Hvorfor flytter vi herfra

Det er med både vemod og spændt forventning, at mine børn og jeg nu har besluttet at sælge vores skønne hus, men tiden er inde til at starte et nyt kapitel i vores liv efter min kones dødsfald i 2015. Vi overlader et dejligt hus til de nye ejere… et hus som igennem 10 år har været de perfekte rammer om vores familieliv med mor, far og 3 børn på nu 10, 12 og 16 år og indeholder mange gode minder for os.

Sælgers billeder

sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder sælgers billeder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Anne Gaardsted Mogensen

Anne Gaardsted Mogensen
Ejendomsmægler MDE og valuar
Telefon: 96261700

danbolig Herning A/S
Østergade 28
7400 Herning

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig