0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder mm.

Leen C 4, 1. 2.
2630 Taastrup

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 116 m²
Kontant 1.995.000
Ejerudgift pr.md. 4.345

Fantastisk beliggenhed.

Blandt Gadevangs ca. 1100 lejligheder hører denne lejlighed klart under en af de bedste og mest velplacerede. Ydermere er den særdeleshed attraktiv, fordi den er så velholdt, og har den brede overdækkede terrasse, som kun findes i førstesals lejlighederne. I parkeringskælderen har lejligheden privat parkeringsplads.
Stuen byder på hele 40 m2 med flotte trægulve, hvor der virkelig er mulighed for, at alle kan brede sig til hvert sit domæne, og samtidig kunne nyde familiens fællesskab. Med udgang til træterrasse, får man ekstra kvadratmeter, så snart solen står på.
Nyere køkken som er indrettet med masser af skabsplads og er desuden integreret med alle hårdhvidvarer. Køkkenet fremstår flot og kan tilpasses enhver indretning. Stuen vil sagtens kunne rumme et større spisebord, uden at det bliver på bekostning af stuemiljøet.
Fra entreen er der adgang til alle 3 værelser, som har fornuftige størrelser, der er værelser værdige. Soveværelset er forsynet med store klædeskabe, så der er optimale forhold til hele familiens garderobe. Derudover er der både gæstetoilet samt et badeværelse som er udviddet hvilket giver et fuldt funktionelt og meget rummeligt badeværelse.
Der er et fantastisk naboskab, hvor det unikke fælleskab har resulteret i sports- og fritidsklubber kun for Gadevangs beboere. Heriblandt bør nævnes, fodbold, håndbold, tennis, fitness og svømmehal! Derudover findes naturligvis de gængse faciliteter såsom, vaskemiljø, cykelkælder, 12 m2 privat kælderrum, samt nyrenoverede legepladser.
Områdets mange børnefamilier nyder godt af, at skolen og børneinstitutioner ligger tæt på, ligesom der er gode indkøbs- og offentlig transportmuligheder lige ved døren, og 800 m til Høje Tåstrup station!
Velkommen til Leen C 4 1 2

Åbent hus

Leen C 4, 1. 2., 2630 Taastrup

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne bolig

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Få salgsopstillingen på e-mail

Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Giv et bud

Send dit bud på denne bolig til mægleren. Buddet vil blive modtaget som oplæg til dialog, og er ikke bindende uden en underskrevet købsaftale.

Leen C 4, 1. 2.
2630 Taastrup

Type Ejerlejlighed
Udbudsform Salg
Boligareal 116 m²
Kontant 1.995.000
Ejerudgift pr.md. 4.345
Sagsnummer 006-KT61209
Byggeår 1972 / 2004
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 116 m²
Vægtet areal 116 m²
Liggetid 58
Standard finansiering
Udbetaling 100.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.018 / 7.550
 • Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

 • Få salgsopstilling mm.

  Udfyld formularen og få tilsendt salgsopstilling og andre dokumenter som findes på boligen, fx. energimærke, tilstandsrapport mm.  Få materialet direkte ved at klikke på nedenstående links.

  Udfyld dit telefonnummer hvis du foretrækker at blive kontaktet telefonisk

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Giv et bud

  Send dit bud på denne bolig til mægleren. Buddet vil blive modtaget som oplæg til dialog, og er ikke bindende uden en underskrevet købsaftale.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  At byplanlægning og erhvervsliv går op i en højere enhed er renoveringen af handelsgaden Taastrup Hovedgade et godt eksempel på. Her er der på fornem vis skabt et hovedstrøg med blomstrende handel i de mange hyggelige specialbutikker, cafeer, restauranter og flere pladser hvor man finder ro. Når det drejer sig om indkøb og shopping, er et af Nordeuropas største indkøbscentre, City2, et samlingspunkt for hele den københavnske Vestegn, samtidig med at IKEA har alt til boligen.

 • lokalområdet

  Taastrup byder på mange forskellige kulturtilbud. Taastrup Teater har altid spændende ting på programmet. Også amatørscene og børneteater lever og ånder i Taastrup, ligesom koncerter og udstillinger i blandt andet kulturcentret og medborgerhuset.   Kroppedal Museum i de smukke landlige omgivelser har med sin udstilling om blandt andet den lokale astronom fra 1600-tallet, Ole Rømer, internationalt snit over sig. Det fascinerende og frodige område Hedeland med et spændende fugleliv varieret terræn rummer både amfiteater, skibakke, gokartbane, vinmarker, lokal togbane, og mange andre spændende aktiviteter for børn, unge og ældre.   Hvad sportsklubber angår, favner Taastrup Idræts Klub, TIK, bredt med et alsidigt udbud af små og store sportsgrene.

 • lokalområdet

  I Høje Tåstrup kommune er der et glimerende samarbejde mellem kommune og erhvervsliv og mellem de enkelte virksomheder. Det gavner det driftige erhvervsliv og skaber grobund for et stigende antal arbejdspladser. Når det drejer sig om uddannelse har Taastrup både det almene gymnasium, et handelgymnasium, flere elevuddannelser ligger også lige for med både Roskilde Universitetscenter, RUC, og Københavns Universitet umiddelbar nærhed.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Nicolai Due

Nicolai Due
Salg & vurdering
Telefon: 23234700

danbolig Taastrup / Hedehusene A/S
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

Ryst for at se lignende boliger

Ryst for at se lignende boliger

Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig