Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Bøgekrattet 10
2630 Taastrup

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 162 m²
Kontant 3.995.000
Ejerudgift pr.md. 4.070
Se prisportalen Tjek Boliglån

1 plan

I Torstorp, en bydel i Høje Taastrup med en kombination af god central beliggenhed der bringer jer tæt på station, samt indkøb i City 2 og skønne naturområder med landsbystemning i det gl. Ishøj, udbydes nu familievenlig villa med en optimal planløsning for de fleste familier med børn. Beliggenheden er ligeledes attraktiv, idet der er stisystem fra hoveddøren til skole, idrætsanlæg og daginstitutioner, der alt sammen ligger i bydelen.
Villaen er utrolig velholdt, og er siden sin oprindelse i 1998. Huset er oplagt til børnefamilien, da det er indrettet med en børneafdeling, hvor der til de 2 værelser er et tilhørende badeværelse. En opdeling der for både børn som forældre er perfekt, da det giver plads til det privatliv, der hører teenageårene til. Så dette er uden tvivl en oplagt villa, som familien kan vokse i.
I umiddelbar nærhed til værelserne finder I bryggers indgangen, der byder på god plads til overtøj samt de obligatoriske vaskefaciliteter, der er uundværlig for an aktiv familie. Herfra er der indgang til et flot stilrent køkken, der med sin gode størrelse levner plads til både kokke og køkkenskrivere. Stuen følger trop med en rigtig fin rummelighed, hvor både spiseplads, sofamiljøet og et dejligt læsehjørne kan tilgodeses. Forestil jer bare at slå sig ned i karnappen med en god krimi, hvor blikket kun løftes fra bogen, når tekoppen skal fyldes eller udsigten til haven nydes. Fra stuen er der udgang til haven med en stor sydvendt terrasse, der lader jer nyde solen fra formiddag til eftermiddag. Endnu en terrasse mod vest, står klar med aftensol, når sommeren igen lader temperaturen stige. Husets soveværelse byder på plads til den større skabsvæg og eget flot badeværelse med ekstra stor bruseplads. Herudover har huset en hovedindgang, med indbygget skab og plads til en at give gæsterne en hyggelig velkomst. Endnu et værelse byder huset også på, måske er det til hjemmekontoret, gæsterne fra Jylland eller familiens 3. barn. Haven er overskuelig, med flotte bede der er lette at holde, endnu et terrasseområde samt carport med stort skur.
En virkelig flot og velholdt villa, med en utrolig veldisponeret planløsning, der matcher mange familiers behov for plads.
Vi byder velkommen til Bøgekrattet 10.

Bøgekrattet 10
2630 Taastrup

Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 162 m²
Kontant 3.995.000
Ejerudgift pr.md. 4.070
Se prisportalen Tjek Boliglån
Sagsnummer 006-KR91087
Byggeår 1998 / 1998
Energimærke C
Rum 5
Plan 1
Boligareal 162 m²
Carport 27 m²
Grund 692 m²
Vægtet areal 165 m²
Liggetid 9
Standard finansiering
Udbetaling 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.225 / 14.303

Boligen ligger i Høje Taastrup. I dette nabolag finder du blandt andet 9 vuggestuer og 511 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Høje-Taastrup Kommune i tal

 • Indbyggere
  50.514
 • Skoler
  15
 • Borgmester
  Michael Ziegler
 • Solskinstimer
  1.746 pr. år
 • Grundskyld
  24,6‰
 • Skatteprocent
  24,6%
 • Kirkeskat
  0,85%
 • Børnehaver
  38

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Rosa Ünal

Rosa Ünal
Salg & vurdering
Telefon: 23239696

danbolig Taastrup / Hedehusene
Taastrup Hovedgade 103
2630 Taastrup

Få besked om lignende boliger

Opret dit boligønske her

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.